Επικό τόπικ. Ξεκινάμε με μερικά:
FMA: Brotherhood (σειρά για 9.5/10) Πολύ καλό γενικά αλλά και για τους λάτρεις της μουσικής είναι ότι πρέπει, όπως θα δείτε και παρακάτω.
Ολόκληρο το τελευταίο opening.
VIDEO
Κομμάτια μέσα από την σειρά (είναι τόσα πολλά που είναι δύσκολο να διαλέξω, βάζω 3).
VIDEO
VIDEO
VIDEO
Code Geass . Η σειρά είναι καλή, αλλά δεν την έχω τελειώσει οπότε δεν μπορώ να σας την προτείνω. Ωστόσο το πρώτο ending τα σπάει άγρια.
VIDEO
Gunslinger Girl . Φοβερό anime, όχι για όλους, αλλά γενικά sad/depressing με πολύ καλή μουσική επένδυση όπως θα δείτε, και touching σενάριο. Μικρό και καλό.
VIDEO
Στην ουσία παίζει αυτό (με παραλλαγές) τις περισσότερες φορές αλλά ταιριάζει τέλεια στις σκηνές.
VIDEO
Προσωπικά μου άρεσε πολύ αλλά το Elfen Lied είναι για λίγους. Το theme δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις, είναι καταπληκτικό.
VIDEO
Κλασσικό, DragonBall Kai opening
VIDEO
One Piece opening 12 (καταπληκτική σειρά/shonen)
VIDEO
Naruto-Naruto Shippuden .
Orochimaru Theme.
VIDEO
Pain/Nagato theme.
VIDEO
Στην τύχη πήρα και ένα opening:
VIDEO
Howl's Moving Castle theme song
VIDEO
ΟΚ νομίζω έβαλα αρκετά, εκτός από τα Naruto-One Piece-Dragonball τα οποία είναι γνωστά shonen και η μουσική τους έχει το ίδιο στυλ, τα άλλα που ανέβασα είναι διαφορετικά και μερικά είναι απλώς ορχηστρικά (πχ fma:botherhood) οπότε αξίζει να τα ακούσει κάποιος anime fan/music fan.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.