giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.510 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:59 Ο giannhs2001: #21 01-09-20 18:59 Όσο προχωράει το βίντεο τόσο δημιουργείται νέο στομάχι (το λέω γιατί ξεκινάει κάπως σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #22 20-09-20 13:29 Ο διαγωνισμός έληξε με ισοπαλία του @Fast και εμένα. Τα βίντεο είναι: Νίνο Πούτσο & Μανθος Φουστανος BEST Θα δημιουργηθεί νέο θέμα κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όσο προχωράει το βίντεο τόσο δημιουργείται νέο στομάχι (το λέω γιατί ξεκινάει κάπως σοβαρά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:29 Η Gate4 έγραψε: #22 20-09-20 13:29 Ο διαγωνισμός έληξε με ισοπαλία του @Fast και εμένα. Τα βίντεο είναι: Νίνο Πούτσο & Μανθος Φουστανος BEST Θα δημιουργηθεί νέο θέμα κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο διαγωνισμός έληξε με ισοπαλία του @Fast και εμένα. Τα βίντεο είναι: Νίνο Πούτσο & Μανθος Φουστανος BEST Θα δημιουργηθεί νέο θέμα κατόπιν συνεννόησης. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.