16ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,788 μηνύματα.
Μια τοποθεσία, πρωί και βράδυ!

Σε αυτό το θέμα θα πρέπει να δημοσιεύσουμε 2 φωτογραφίες για κάθε τοπίο που επιλέγουμε να παρουσιάσουμε, η μία τραβηγμένη το πρωί και η άλλη το βράδυ, στο ίδιο ποστ. Επειδή το θέμα είναι λίγο δύσκολο, μπορείτε να ανεβάσετε εσωτερικούς (πχ ένα μουσείο) και εξωτερικούς χώρους (πχ ένα τοπίο).
Περιορισμοί:
- Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το Σάββατο 30/09/2020 στις 12 το βράδυ.
- Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει με μία έως τέσσερις φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να αναρτάται σε διαφορετικό μήνυμα (ποστ).
- Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι δική σας, να έχει δηλαδή τραβηχτεί από εσάς τους ίδιους.
- Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία ως προς τη φωτεινότητα, το κοντράστ, τη μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη και το καδράρισμα, παρεμβάσεις δηλαδή που θα έκανε ένας παραδοσιακός φωτογράφος στο σκοτεινό θάλαμο.
- Δεν επιτρέπεται το μοντάζ, η αφαίρεση ή προσθήκη στοιχείων στην εικόνα και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) που παραπέμπουν σε πλήρως επεξεργασμένη εικόνα.
- Η φωτογραφία σας θα πρέπει να συνάδει με τους όρους χρήσης του φόρουμ μας.

Στο διαγωνισμό ψηφίζουν όλα τα μέλη του e-steki, είτε έχουν λάβει μέρος με συμμετοχή είτε όχι, καταθέτοντας την ψήφο τους σε μια ή περισσότερες φωτογραφίες. Για το τελικό αποτέλεσμα, θα μετρήσουν μόνοι οι θετικές ψήφοι.

Οι εκτός θέματος συμμετοχές θα διαγράφονται.

Νικήτρια φωτογραφία θα ανακηρυχθεί αυτή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 3/10/2020 στις 12 το βράδυ. Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι δύο ή περισσότερες εικόνες θα μπαίνουν σε δημοσκόπηση για εκ νέου ψηφοφορία.

Ο νικητής μπορεί να ορίσει νέο θέμα για φωτογραφικό διαγωνισμό.

Ο στόχος του διαγωνισμού αυτού δεν είναι να αναδείξουμε τον καλύτερο φωτογράφο του e-steki, αλλά να περάσουμε καλά και να συγκεντρώσουμε όμορφες φωτογραφίες πάνω στο ίδιο θέμα.

Το θέμα αυτό έχει στόχο να συγκεντρώσει τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων προς αξιολόγηση. Μηνύματα που δεν θα περιέχουν φωτογραφίες , θα διαγράφονται.
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,788 μηνύματα.
IMG_20190811_183830.jpg


IMG_20190812_213026.jpg
 

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,575 μηνύματα.
thumbnail-04-10-20 (3).jpg
thumbnail-04-10-20 (4).jpg
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,774 μηνύματα.
IMG_1635.jpg

IMG_1658.jpg
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top