1ος -Ανανεωμένος- Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
Αφού είδα ότι έχει πεθάνει ο Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής, είπα να τον επαναφέρω με μερικές παραλλαγές.

Το θέμα αυτή την φορά θα είναι... "Έρωτας" (όχι δεν είναι κουνέλια!)
Ελπίζω να έχουμε συμμετοχές...:)

Περιορισμοί:

• Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από σήμερα μέχρι και τη Σάββατο, 2 Απριλίου στις 12 το βράδυ, όπου θα κλειδωθεί και το θέμα.
  • Ο κάθε ένας που θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να αλλάξει υπογραφή, και έπειτα να κρατάει την υπογραφή του όσο διάστημα διαρκέσει. Αν αλλαξει η υπογραφή κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, η συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή.
  • Το κάθε μέλος που παίρνει μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέξει η υπογραφή να είναι δικιά του και να μην υπάρχει κοινό κείμενο ή φωτογραφία με άλλο μέλος.
  • Στο διαγωνισμό, ψηφίζουν όλα τα μέλη του e-steki, είτε έχουν λάβει μέρος με συμμετοχή είτε όχι, καταθέτοντας την ψήφο τους σε μια ή περισσότερες υπογραφες. Για το τελικό αποτέλεσμα, θα μετρήσουν μόνοι οι θετικές ψήφοι!
  • Οι εκτός θέματος συμμετοχές, θα διαγράφονται. Για οποιαδήποτε απορία εδώ.
  • Νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που το avatar του θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, 4 Απριλίου στις 12.
  • Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι δύο ή περισσότερες εικόνες θα μπαίνουν σε δημοσκόπηση για εκ νέου ψηφοφορία.
  • Ο νικητής, μπορεί να ορίσει νέο διαγωνιστικό θέμα.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ωραιο θεμα!
παιρνω μερος και εγω με την υπογραφη που εχω! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιρνω κι εγω μερος με την υπογραφη που εχω:)!!

...παιζω, φυσικα.:)

τι ωραίο θέμα! :D συμμετέχω! :sly:

συμμετεχω κι εγω με την νεα μου υπογραφη :D

Συμμετέχω με ένα ποίημα :)

Οι συμμετοχές έκλεισαν!
Μπορείτε να ψηφίσετε τις υπογραφές που σας αρέσουν μέχρι την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12 το βράδυ!

[FONT=&quot]Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ στις 12!
[/FONT]
[FONT=&quot] Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Στην πρώτη θέση είναι η [/FONT]
[FONT=&quot]love[/FONT][FONT=&quot]_[/FONT][FONT=&quot]angel [/FONT][FONT=&quot]με 7 θετικές ψήφους[/FONT]
[FONT=&quot].[/FONT]
1st-4247.gif

[FONT=&quot]
loveangel.png
[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=&quot]Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η[/FONT][FONT=&quot] roumana[/FONT][FONT=&quot] με 6 θετικές ψήφους.
picture.php

roumana.png
[/FONT]

[/FONT]​
[FONT=&quot][FONT=&quot]
[FONT=&quot]Και τέλος στην τρίτη θέση με 5 θετικές ψήφους είναι [/FONT][FONT=&quot]o[/FONT][FONT=&quot] foreverfreak[/FONT][FONT=&quot].
3rd-4249.gif

foreverfreak.png

[/FONT]

[FONT=&quot] [FONT=&quot]Συγχαρητήρια σε όλους σας[/FONT][FONT=&quot]!
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][/FONT]​
[FONT=&quot]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]love[/FONT][FONT=&quot]_[/FONT][FONT=&quot]angel[/FONT][FONT=&quot] αναλαμβάνεις να ορίσεις το νέο θέμα που θα έχει ο επόμενος διαγωνισμός υπογραφής.[/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]

λίγο γρήγορα!;)

ANTE!!!!!!!!!!!

Καλά ντε, μη βιάζεσαι. Ρουτίνα θα καταντήσει το παιχνίδι στο τέλος. :)

Ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο να υπαρχουν περισσοτερες συμμετοχες...:)

Ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο να υπαρχουν περισσοτερες συμμετοχες...:)

και εγώ , αλλά δεν το υπογράφω κιόλας

Τελευταία επεξεργασία:
νικησααα! :D

οχι οτι ειχα και καμια αμφιβολια βεβαια! :P

σας ευχαριστω!

το θεμα κλειδωνεται, θα ανοιξω εγω καινουριο θεμα, σε λιγες μερες, πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα! :D

:lock:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back