e-gatofilos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο e-gatofilos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 216 μηνύματα.

04-04-11

19:01
Γεία σας
Έχετε χιούμορ?
Θα θέλατε τα παιχνίδια με αποστολές να ήταν αστεία?
ΑΝ ΝΑΙ
Τότε ήρθατε στο σωστό θέμα το Χιουμοριστικό Survivor!! Eίναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίζουν 6 άτομα και θα αναμετρηθούν σε 5 αποστολές. Oι κανόνες:
1. Όλες οι αποστολές έχουν χιούμορ
2. Σε κάποιες θα χρειαστεί η ψήφος του κοινού
3. Είναι ατομικό
4. Έπαθλο ΔΕΝ υπάρχει (κρίση έχουμε)
5. Οι συμμετοχές είναι 6, γιατί δεν ξέρω αν θα έχει επιτυχία
6. Σε κάθε αποστολή ένας θα χάνει και θα βγαίνει από το παιχνίδι
7. Σε κάθε αποστολή, εκτός όμως από τον ημιτελικό και τον τελικό, ο καλύτερος ΔΕΝ θα παίζει στην επόμενη
8. Κάθε μέλος πρέπει να είναι μέσα κάθ Τρίτη στις 19:00 και κάθε Σάββατο στις 16:00, ή όποτε χρειαστεί θα το πω
9. Συμμετοχές θα δέχομαι μέχρι να φτάσουμε στις 6
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ
Για κάθε απορία να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα
Για τις αποστολές, τους νικητές και τους χαμένους θα ενημερώνεστε στις συζητήσεις για τη συγκεκριμένη αποστολή. Για παράδειγμα, για την αποστολή 1 θα φτιάξω καινούρια συζήτηση

Έχετε χιούμορ?

Θα θέλατε τα παιχνίδια με αποστολές να ήταν αστεία?

ΑΝ ΝΑΙ
Τότε ήρθατε στο σωστό θέμα το Χιουμοριστικό Survivor!! Eίναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίζουν 6 άτομα και θα αναμετρηθούν σε 5 αποστολές. Oι κανόνες:
1. Όλες οι αποστολές έχουν χιούμορ
2. Σε κάποιες θα χρειαστεί η ψήφος του κοινού
3. Είναι ατομικό
4. Έπαθλο ΔΕΝ υπάρχει (κρίση έχουμε)
5. Οι συμμετοχές είναι 6, γιατί δεν ξέρω αν θα έχει επιτυχία
6. Σε κάθε αποστολή ένας θα χάνει και θα βγαίνει από το παιχνίδι
7. Σε κάθε αποστολή, εκτός όμως από τον ημιτελικό και τον τελικό, ο καλύτερος ΔΕΝ θα παίζει στην επόμενη
8. Κάθε μέλος πρέπει να είναι μέσα κάθ Τρίτη στις 19:00 και κάθε Σάββατο στις 16:00, ή όποτε χρειαστεί θα το πω
9. Συμμετοχές θα δέχομαι μέχρι να φτάσουμε στις 6
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ
Για κάθε απορία να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα
Για τις αποστολές, τους νικητές και τους χαμένους θα ενημερώνεστε στις συζητήσεις για τη συγκεκριμένη αποστολή. Για παράδειγμα, για την αποστολή 1 θα φτιάξω καινούρια συζήτηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.