Giovanna
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
ελευθερα!! υπαρχουν αρκετα φραγγα να νοικιασω και δευτερη σουιτα για σενα καλο μου!Αρχική Δημοσίευση από Founes:χμ... Giovanna, να έρθω κι εγώ ???
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn:Θα έπαιρνα ένα και μόνο πανίσχυρο PC.
βρε, νομιζω οτι ειπε οτι δε μπορεις να αγορασεις....
Giovanna
Επιφανές μέλος
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Αν διάβαζες το πρώτο ποστ θα έβλεπες ότι δεν γίνεται να αγοράσεις.Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:παω και σικωνω ολα τα μαγαζια στο ποδι
μπορείτε να ενοικιάσετε αλλα όχι να αγοράσετε!
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Υποτίθεται οτι δεν μπορεις να αγοράσεις, μόνο να νοικιάσεις, πόσες φορές θα το πούμε?Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Πάω και αγοράζω έναν PC με AMD Athon 4800 X2 64 ...
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχικά σε κάποιο από τα πολλά ταβερνάκια της Θεσσαλονίκης για φαγητό (δεν γράφω ποιο, για να μην θεωρηθεί διαφήμηση),
και στη συνέχεια σε ένα καλό μπουζουκτζίδικο (ξέρετε τώρα... ουϊσκάκι, και πάρα μα πάρα πολλά λουλούδια!)
...αν στο τέλος έχει μείνει κανένα ψιλό, χτυπάμε και έναν πατσά για να στρώσει το στομάχι!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και τα προπληρώνω όλα την πρώτη μέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ θα πήγαινα στην Ρωσία και θα έφερνα 3 ρωσίδες για να μου κάνουν μασάζ σε όλο μου το σώμα!
XA! νατος κι ο άλλος...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κλείνω αυτό: https://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=5&GiftNo=10875 (2500?)(συγνώμμη για την διαφήμιση, αλλά δεν γίνεται αλλιώς), του παίρνω δώρο ένα ακριβό κουστούμι(1000?), νοικιάζω λιμουζίνα(500?), του αγοράζω λουλούδια(50?), ένα καλό φόρεμα για μένα και καινούργια εσώρουχα(500? όλο το σύνολο), πάω κάτω από το σπίτι του, τον περιμένω να κατέβει, του δίνω το κουστούμι να βάλει και φεύγουμε να περάσουμε την βραδιά μας εκεί.. Και μετά με όσα χρήματα έμειναν, παίρνουμε πάλι την λίμο και πάμε στο "Αλλού Fun Park" και τα σκίζουμε εκεί παίζοντας σαν παιδιά..
Aφου (όταν και αν) βρώ το νέο αμόρε, κάνω τα εξής:
Κλείνω αυτό: https://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=5&GiftNo=10875 (2500?)(συγνώμμη για την διαφήμιση, αλλά δεν γίνεται αλλιώς), του παίρνω δώρο ένα ακριβό κουστούμι(1000?), νοικιάζω λιμουζίνα(500?), του αγοράζω λουλούδια(50?), ένα καλό φόρεμα για μένα και καινούργια εσώρουχα(500? όλο το σύνολο), πάω κάτω από το σπίτι του, τον περιμένω να κατέβει, του δίνω το κουστούμι να βάλει και φεύγουμε να περάσουμε την βραδιά μας εκεί.. Και μετά με όσα χρήματα έμειναν, παίρνουμε πάλι την λίμο και πάμε στο "Αλλού Fun Park" και τα σκίζουμε εκεί παίζοντας σαν παιδιά..
Giovanna
Επιφανές μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
ένα ταξίδι σε ένα στο καλύτερο σπα...που να πηγαίνεις γρήγορα
για 7 άτομα......την οικογένεια μου τον φίλο μου και μία φίλη μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.