Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:25 Η Subject to change: #21 24-06-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από gilie : τωρα της εφτιαξες το κεφι... ασε που θα μπει ο ενδιαφερομενος και αλημονο σου... Click για ανάπτυξη... Γιατι? Να το δει μπας και ξυπνησει! Ακου κει! ΕΛΕΟΣ!!!! Αν είναι δυνατον να χάσει τέτοια ευκαιρια!!! Λες και είμαστε λύκειο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #22 24-06-05 00:47 Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Έλεος δηλαδή , εγω δίνω τη Δευτέρα το πιο παλούκι μάθημα και είχα βγει για καφέ στην Πανεπιστημίου το απόγευμα (φαντάσου και να είχα κοπέλα τι θα έκανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:55 Η nv έγραψε: #23 24-06-05 00:55 εγώ πάλι, ήθελα να πάρω πτυχίο τον ιούνιο... Διάβασμα,ξέσκισμα κτλ... Και, χάσαμε την εξεταστική!!! Διπλή το Σεπτέμβριο!!!! Καλό ε??? Επίσης το τελευταίο δίμηνο, για κάποιο λογο, όλη η παρέα μου με ξεχνάει... Για να καταλάβετε, το σαββατοκύριακο πήγαν όλοι εκδρομή και κανείς δεν θυμήθηκε να με ειδοποιήσει!!!!!!! :thumbsdown: καλό ε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #24 24-06-05 01:10 χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:13 Η nv έγραψε: #25 24-06-05 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gilie : τωρα της εφτιαξες το κεφι... ασε που θα μπει ο ενδιαφερομενος και αλημονο σου... Click για ανάπτυξη... Γιατι? Να το δει μπας και ξυπνησει! Ακου κει! ΕΛΕΟΣ!!!! Αν είναι δυνατον να χάσει τέτοια ευκαιρια!!! Λες και είμαστε λύκειο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #22 24-06-05 00:47 Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Έλεος δηλαδή , εγω δίνω τη Δευτέρα το πιο παλούκι μάθημα και είχα βγει για καφέ στην Πανεπιστημίου το απόγευμα (φαντάσου και να είχα κοπέλα τι θα έκανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:55 Η nv έγραψε: #23 24-06-05 00:55 εγώ πάλι, ήθελα να πάρω πτυχίο τον ιούνιο... Διάβασμα,ξέσκισμα κτλ... Και, χάσαμε την εξεταστική!!! Διπλή το Σεπτέμβριο!!!! Καλό ε??? Επίσης το τελευταίο δίμηνο, για κάποιο λογο, όλη η παρέα μου με ξεχνάει... Για να καταλάβετε, το σαββατοκύριακο πήγαν όλοι εκδρομή και κανείς δεν θυμήθηκε να με ειδοποιήσει!!!!!!! :thumbsdown: καλό ε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #24 24-06-05 01:10 χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:13 Η nv έγραψε: #25 24-06-05 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Έλεος δηλαδή , εγω δίνω τη Δευτέρα το πιο παλούκι μάθημα και είχα βγει για καφέ στην Πανεπιστημίου το απόγευμα (φαντάσου και να είχα κοπέλα τι θα έκανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:55 Η nv έγραψε: #23 24-06-05 00:55 εγώ πάλι, ήθελα να πάρω πτυχίο τον ιούνιο... Διάβασμα,ξέσκισμα κτλ... Και, χάσαμε την εξεταστική!!! Διπλή το Σεπτέμβριο!!!! Καλό ε??? Επίσης το τελευταίο δίμηνο, για κάποιο λογο, όλη η παρέα μου με ξεχνάει... Για να καταλάβετε, το σαββατοκύριακο πήγαν όλοι εκδρομή και κανείς δεν θυμήθηκε να με ειδοποιήσει!!!!!!! :thumbsdown: καλό ε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #24 24-06-05 01:10 χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:13 Η nv έγραψε: #25 24-06-05 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάλι, ήθελα να πάρω πτυχίο τον ιούνιο... Διάβασμα,ξέσκισμα κτλ... Και, χάσαμε την εξεταστική!!! Διπλή το Σεπτέμβριο!!!! Καλό ε??? Επίσης το τελευταίο δίμηνο, για κάποιο λογο, όλη η παρέα μου με ξεχνάει... Για να καταλάβετε, το σαββατοκύριακο πήγαν όλοι εκδρομή και κανείς δεν θυμήθηκε να με ειδοποιήσει!!!!!!! :thumbsdown: καλό ε??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.824 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #24 24-06-05 01:10 χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:13 Η nv έγραψε: #25 24-06-05 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:13 Η nv έγραψε: #25 24-06-05 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder : χ3στηκες Θα τους τη φυλάς γι αργότερα Click για ανάπτυξη... Αυτό κάνω ήδη... ʼρχοντα θα κάνεις εκπομπή απόψε? (πρέπει να σου έχω ήδη θέσει αυτή την ερώτηση σε άλλο ποστ. Δεν πειράζει, στην ηλικία μου το αλτσχάιμερ συνηθισμένο..!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η Vkey έγραψε: #26 24-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder : Η μπορεί να θυσιάζει λίγες ώρες (οχι όλες, δεν είπανε να σπείρεις κάστανα) κάθε μέρα για να ναι μαζί της και ας παει να τα δώσει τα μαθήματα κανονικά Όπως είπα, δεν αρκεί να την έχεις κοπέλα, πρέπει να ξέρεις και να συμπεριφέρεσαι σωστά. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω με Valder....το να περάσεις λίγες ώρες μαζί της ή στην τελική να διαβάσεις σπίτι της δεν είναι τόσο τραγικό....Σε αυτά κρατάω ισορροπίες...Δεν θα έχανα μάθημα για σχέση αλλά και δεν θα έχανα την ευκαιρία να είμαι με αυτόν που θέλω για ένα μάθημα....Ισορροπία βρε παιδιά! 8) Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:24 Η nv έγραψε: #27 25-06-05 03:24 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Κουμπάρα ελπίζω να κάνει.... Click για ανάπτυξη... εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:29 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 03:29 Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nv : εγκρίνω-εγκρίνω και προτείνω να διαβάσετε μαζί με τον άρχοντα μια μέρα για να 'εχετε και παραδείγμα που θα υποστηρίξει τα επιχειρήματά σας! 8) Click για ανάπτυξη... Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 03:45 Η nv έγραψε: #29 25-06-05 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Εσένα θα σε φοβάμαι 8) Click για ανάπτυξη... Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 09:04 Η bunny217 έγραψε: #30 25-06-05 09:04 Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nv : Μα γιατί??? Είμαι καλό κορίτσι, δε δαγκώνω (τουλάχιστον όχι γυναίκες!)! Click για ανάπτυξη... Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:22 Η nv έγραψε: #31 25-06-05 20:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny : Αυτά μην τα λες γιατί αν του Valder του αρέσουν τα δαγκώματα θα έρθει σε εσένα και όλες οι προσπάθειες που έκανες θ απάνε χαμένες?? Αλλά τώρα δεν ξέρουμε να θα τον αφήνει και η Vkey Click για ανάπτυξη... Α! όχι! ο άρχοντας κατά βάθος-πολύ βάθος- είναι σοβαρο παιδί! Δεν τα κάνει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:41 Η Vkey έγραψε: #32 25-06-05 20:41 Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λέτε για τον άντρα μου; Ποια τον διεκδικεί; Κουμπάρα εσύ; φτου σου βρεεεεεεε Μωρέ δεν είναι κακό να τα κάνει που και που 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Η nv έγραψε: #33 25-06-05 20:49 Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:53 Η Vkey έγραψε: #34 25-06-05 20:53 Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nv : Όχι! δεν τα κάνω εγώ αυτά! ʼλλωστε κάτι μου λέει ότι έχει μάτια μόνο για μια (μάλλον δάχτυλα για να πληκτρολογει ). ʼντε Vkey να συναντηθείτε και εκτός φόρουμ να έχουμε νέα δεδομένα να συζητάμε εδώ στο φόρουμ!!!!!! Πολλά φιλιά κουμπάρα!!! Click για ανάπτυξη... Θα γίνει κι αυτό...είναι στα σχέδια μας, αν οντως μπορέσουμε! 8) Πάω να συνεχίσω τον μαζοχισμό μου...εμ...το διάβασμα Μάκια πολλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 20:55 Η nv έγραψε: #35 25-06-05 20:55 καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλό διάβασμααααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 13:40 Η crazyhelen: #36 27-06-05 13:40 ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ.Βρε εγώ να σου φτιάξω τη διάθεση ήθελα,όχι να σε ειρωνευτώ(σγνμ αν έδωσα τέτοια εντύπωση) Πάντως όλα αυτά διαρκούν τις πρώτες ημέρες στα τελειώματα όλο και καμμιά βουτίτσα ή έστω ξάπλα στην παραλία θα κάνεις.Ε; Καλέ, δεν είπα ότι με ειρωνεύτηκες! Αλίμονο! Όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 09:46 Η mania έγραψε: #37 01-07-08 09:46 Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα καλό μήνα, ποιός θέλει λοιπόν να του φτιάξουμε την μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 11:03 Η Corpse Bride: #38 01-07-08 11:03 Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω :X ENTERTAIN ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 22:49 Ο nektariosmakris: #39 31-05-13 22:49 μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μα πως να σου φτιαξω τη μερα αγου ειναι νυχτα κρυο το ξερω αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο για να σου φταξω τη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 21:39 Η venividivici: #40 01-06-13 21:39 Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν χρειαζεται να ξορκίσουμε κάτι...γιατι ήρθε το καλοκαιρι.... Ο Ηλιος όλα τα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.