Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 04:24 Η Subject to change: #1 22-03-07 04:24 Ποιά τρόφιμα ενώ γενικώς θεωρούνται υπέροχα, εσείς δεν μπορείτε να τα βάλετε στο στόμα σας ούτε για πλάκα; Ας πω εγώ: αλλαντικά (εκτός απο ορισμένες εξαιρέσεις πχ προσούτο) κόκκινο κρέας (συμπεριλαμβάνονται και σουβλάκια, μπριζόλες κλπ) Σπιτικές τηγανητές πατάτες (οι προτηγανισμένες μου αρέσουν) μαγιονέζα Πατατάκια (εκτός αν έχουν καμιά περίεργη γεύση και πάλι σπάνια) Κεικ σοκολάτας απο αυτά τα τίγκα στη σοκολάτα που είναι πολύ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 07:39 Ο Ειλικρινής: #2 22-03-07 07:39 Εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να απαντήσω αλλά ως άλλος "κουμπάκιας" (ή να πω..."ποστάκιας"? )θα πω τούτο: ΚΑΝΕΝΑ φαί δεν υπάρχει που να το τρώνε όλοι οι άλλοι κι εμένα να μη μου αρέσει! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...τρώω φαγητά που για άλλους είναι αν όχι αηδιαστικα (μυαλά,αμελέτητα,σαλιγκάρια κ.λπ.),τουλάχιστον "παράξενα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #3 22-03-07 09:29 συνεφωνώ με τον αποπάνω. είμαι βολικό παιδί. μου αρέσουν τα σαλιγκάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:44 Η Oralee έγραψε: #4 22-03-07 09:44 Εγώ δεν τρώω τις ελιές που γενικά έχουν σουκσαί! Επίσης δεν τρώω εύκολα γλυκά.. (αλλά όχι πως τα απεχθάνομαι, απλά πρέπει να έχω πολύ ειδική διάθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:52 Η Γίδι έγραψε: #5 22-03-07 09:52 Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιά τρόφιμα ενώ γενικώς θεωρούνται υπέροχα, εσείς δεν μπορείτε να τα βάλετε στο στόμα σας ούτε για πλάκα; Ας πω εγώ: αλλαντικά (εκτός απο ορισμένες εξαιρέσεις πχ προσούτο) κόκκινο κρέας (συμπεριλαμβάνονται και σουβλάκια, μπριζόλες κλπ) Σπιτικές τηγανητές πατάτες (οι προτηγανισμένες μου αρέσουν) μαγιονέζα Πατατάκια (εκτός αν έχουν καμιά περίεργη γεύση και πάλι σπάνια) Κεικ σοκολάτας απο αυτά τα τίγκα στη σοκολάτα που είναι πολύ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 07:39 Ο Ειλικρινής: #2 22-03-07 07:39 Εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να απαντήσω αλλά ως άλλος "κουμπάκιας" (ή να πω..."ποστάκιας"? )θα πω τούτο: ΚΑΝΕΝΑ φαί δεν υπάρχει που να το τρώνε όλοι οι άλλοι κι εμένα να μη μου αρέσει! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...τρώω φαγητά που για άλλους είναι αν όχι αηδιαστικα (μυαλά,αμελέτητα,σαλιγκάρια κ.λπ.),τουλάχιστον "παράξενα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #3 22-03-07 09:29 συνεφωνώ με τον αποπάνω. είμαι βολικό παιδί. μου αρέσουν τα σαλιγκάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:44 Η Oralee έγραψε: #4 22-03-07 09:44 Εγώ δεν τρώω τις ελιές που γενικά έχουν σουκσαί! Επίσης δεν τρώω εύκολα γλυκά.. (αλλά όχι πως τα απεχθάνομαι, απλά πρέπει να έχω πολύ ειδική διάθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:52 Η Γίδι έγραψε: #5 22-03-07 09:52 Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να απαντήσω αλλά ως άλλος "κουμπάκιας" (ή να πω..."ποστάκιας"? )θα πω τούτο: ΚΑΝΕΝΑ φαί δεν υπάρχει που να το τρώνε όλοι οι άλλοι κι εμένα να μη μου αρέσει! Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...τρώω φαγητά που για άλλους είναι αν όχι αηδιαστικα (μυαλά,αμελέτητα,σαλιγκάρια κ.λπ.),τουλάχιστον "παράξενα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:29 Η dooo έγραψε: #3 22-03-07 09:29 συνεφωνώ με τον αποπάνω. είμαι βολικό παιδί. μου αρέσουν τα σαλιγκάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:44 Η Oralee έγραψε: #4 22-03-07 09:44 Εγώ δεν τρώω τις ελιές που γενικά έχουν σουκσαί! Επίσης δεν τρώω εύκολα γλυκά.. (αλλά όχι πως τα απεχθάνομαι, απλά πρέπει να έχω πολύ ειδική διάθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:52 Η Γίδι έγραψε: #5 22-03-07 09:52 Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συνεφωνώ με τον αποπάνω. είμαι βολικό παιδί. μου αρέσουν τα σαλιγκάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:44 Η Oralee έγραψε: #4 22-03-07 09:44 Εγώ δεν τρώω τις ελιές που γενικά έχουν σουκσαί! Επίσης δεν τρώω εύκολα γλυκά.. (αλλά όχι πως τα απεχθάνομαι, απλά πρέπει να έχω πολύ ειδική διάθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:52 Η Γίδι έγραψε: #5 22-03-07 09:52 Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν τρώω τις ελιές που γενικά έχουν σουκσαί! Επίσης δεν τρώω εύκολα γλυκά.. (αλλά όχι πως τα απεχθάνομαι, απλά πρέπει να έχω πολύ ειδική διάθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 09:52 Η Γίδι έγραψε: #5 22-03-07 09:52 Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, δεν τρώω μοσχάρι τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά λόγω ιδεολογίας-ψυχολογίας... Δεν τρώω μαγιονέζα, μπλιαχ! Σαλιγκάρια όμως τρώω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:45 Ο Mitsos The Great: #6 22-03-07 10:45 Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συχαίνομαι το μοσχάρι, το κρέας εκτός από μπούτια και κοτόπουλο, το πασχαλινό κοκορέτσι και τα διάφορα ζυμαρικά εκτός από τα μακαρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:50 Ο bisbirikos: #7 22-03-07 10:50 Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γαριδες. Οχι απλα τις απεχθανομαι αλλα εξαφανιζομαι απο σπιτι που μυριζει γαριδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:51 Ο deadhead_pirate: #8 22-03-07 10:51 Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα ορισμένα θαλασσινά ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:53 Η NINJAKI έγραψε: #9 22-03-07 10:53 σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σαρδέλες μπλιάξξξξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 10:56 Ο bisbirikos: #10 22-03-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: ( γαρίδες, καραβίδες, γάμπαρες, αστακούς και άλλα τέτοια τεθωρακισμένα). Ασε που για να τα καθαρίσεις πρέπει να είσαι ο Μπομπ ο μάστορας, ή ο Μαγκάϊβερ. Click για ανάπτυξη... Nα'σαι καλα. Γελασαμε και σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:06 Η Oralee έγραψε: #11 22-03-07 11:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Επίσης μακριά από μύδια, σαλιγκάρια και άλλα παρόμοιας υφής υλικά... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: σαρδέλες μπλιάξξξξ Click για ανάπτυξη... Και αυτά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:08 Ο Mitsos The Great: #12 22-03-07 11:08 Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ά, ναι κι εγώ ξέχασα τις γαρίδες...ΑΠΑΊΣΙΕΣ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:12 Η soydelsur: #13 22-03-07 11:12 Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Ο deadhead_pirate: #14 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Τι να πω κι εγω που είμαι παμφάγο.. Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:14 Η Subject to change: #15 22-03-07 11:14 Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από soydelsur: Και μου άνοιξαν την όρεξη οι απο πάνω με τα μύδια και τις γαρίδες Click για ανάπτυξη... Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #16 22-03-07 11:16 Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:17 Ο Mitsos The Great: #17 22-03-07 11:17 Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Ο Mitsos The Great: #18 22-03-07 11:18 miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
miss μήπως εννοείς τις μαρίδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η Subject to change: #19 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Φασολαδα και αυτα τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν κοκκαλο, τα τρως ολοκληρα και δεν ξερω πως τα λενε. Μπιαχ. Click για ανάπτυξη... Αυτά στο χωρίο μου τα λένε "χαψιά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η soydelsur: #20 22-03-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Θύμησέ μου να μην σε καλέσω για φαγητό.... Click για ανάπτυξη... θα φτιάξεις εκείνη την πίτσα που έλεγες τις προάλλες Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κι εμένα!! Τα θαλασσινά (γαρίδες, σουπιές, χταπόδια, κυδώνια, χτένια, καλαμάρια κλπ) τα λατρεύω!! (να και κάτι που δείχνει οτι μεγάλωσα σε νησί, λολ) Click για ανάπτυξη... Ειδικά να σκάει δίπλα σου το κύμα με καλή παρέα και ούζάκι ....τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος Αρχική Δημοσίευση από Mitsos The Great: Καλά πως μπορείτε και τρώτε τις γαρίδες δεν μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σαγανάκι με κόκκινη σάλτσουλα και τυρί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.