Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εχετε να προτεινετε κατι αναλογο; Τα διαφορα ost απο ταινιες του kusturica ειναι σε αναμονη, το ιδιο και καποια του bregovic, κατι αλλο;
Γενικα κατι με ολα αυτα τα απιθανα κρουστα/πνευστα και τις σπαραξικαρδιες φωνες;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το αλλαζει κανεις πρασινοπορτοκαλης;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Προτεινε εσυ και οταν την ακουσω θα σΕ πω! (ημουν σιγουρη οτι θα χεις κατι καλο να πεις σ'αυτο το θεμα)
Μάλλον όχι

Τα έχω μπερδέψει λίγο ε;

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χτες που είδα τη δημοσιευσή σου μου ήρθε στο μυαλό μια δουλειά του δικού μας Νίκου Κηπουργού..
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τίτλο αλλά έχω κολλήσει.
Ως και στο Metropolis πέρασα σήμερα αλλά δεν ήξεραν να μου πουν και δεν το είχαν. Είναι και παλιο...
Πάντως θυμάμαι πως ήταν πάρα πολύ όμορφο, αν και είναι βασισμένο σε αλλη "τσιγγάνικη ομάδα" από αυτήν του Bregovic
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Isi, αυτον τον Κηπουργο τον ακουω πολυ σαν ονομα, και κατι δικο του πρεπει να πηρε ο αυτης μου τελευταια αλλα δε θυμαμαι τι..επισης μπηκε στο ψαχτηρι.
Θενκ για.
suspiria
Διάσημο μέλος

Susp εβαλα μερικα για κατεβασμα απ'τα ονοματα που ειπες, γιααα να δουμε!
Πες μου μετά

Επίσης συνιστώ τους Gogol Bordello, τους Fanfare Ciocărlia, τους The Original Kočani Orkestar (ή ΤΟΚΟ ή Kocani Orkestar).
Isiliel
Επιφανές μέλος

Καλώς την!!!!!!!
Θα δοκιμάσω κι εγώ απ' όλα τα παραπάνω!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Οι gypsy kings μου φαινονται πολυ καλοι (αν και πιο χαρουμενο-συγχρονοι απ'οτι τους ηθελα)!
Κατεβασα και διαφορα του Κυπουργου αλλα μαλλον κανενα απ'τον δισκο που λες ισι γιατι μου πεταχτηκε η Γιαννατου

Q ξεκινησα δειγματοληψια

Θενχ!
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Πηγές μπορείς να ανακαλύψεις άπειρες (και πιο αυθεντικές απ' τους εμπορικούς Gypsy Kings).
Εγώ γνωρίζω τους Paco Pena, Juanilo di Alba, Pepe Romero και τον υπερτεράστιο: Paco de Lucia (τον έχω δει live στον Λυκαβητό....χεχε!

Isiliel
Επιφανές μέλος

parafernalia
Περιβόητο μέλος

Αχχχχ το flamenco............... αχχχχ![]()
Αχ αχ...έλεγα κι εγώ στα 15, που ήθελα να παίξω πιο γρήγορα απ' τον Paco de Lucia (τρομάρα μου!

Είναι αυτό που έλεγε ο Segovia: "Η κιθάρα είναι βουνό. Απ' την μια πλευρά του ανεβαίνουν οι flamenco και απ' την άλλη εμείς!"

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μου αρεσει πολυ αυτο το ειδος, αλλα ψαχνω στα τυφλα γιατι περα απ'τα εμπορικα ισπανοφωνα -mano negra,bebe,etc- δεν εχω ιδεα προς τα που αλλου να ψαχτω.. μου δωσατε πολλες ιδεες παντως, θα αποτρελαθουν οι διπλανοι

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Gogol Bordello: συμπαθητικοτατοι, εχω ακουσει καμια 10αρια φορες το under the world strike και δεν το χορταινω

Beirut: Το μονο που βρηκα προς το παρον ειναι το Βανδη-Γεια-Beirut remix (??)
Fanfare Ciocărlia: ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!!
The Original Kočani Orkestar (ή ΤΟΚΟ ή Kocani Orkestar): Δεν βρηκα τιποτα..θα ψαχτω και σε τορρεντοειδη
Paco de Lucia:

Paco Pena, Juanilo di Alba, Pepe Romero: Δεν προλαβα ακομα να ακουσω ο,τι κατεβασα προσεκτικα!
Αλλα γενικα:

Λοιπόν, όταν είπες για τσιγγάνικη το μόνο που μου ήρθε ήταν οι Gogol Bordello. Μετά για contemporary flamenco μπορείς να κατεβάσεις το αλμπουμ Techari των Ojos de brujo. Εγώ λατρεύω και τους Ska-P που δεν είναι ακριβώς το στυλ που ψάχνεις αλλά είναι σε ισπανικό και πολύ ανεβαστικό στυλ(για την ακρίβεια ska-punk), δοκίμασε το άλπουμ Que corra la voz. Αν θες ρίξε μια ματιά και στους Macaco.

Τώρα, από ισπανόφωνα:
- Chavela Vargas (τραγουδίστρια fado)
- Mad Caddies (όχι ισπανόφωνοι αλλά catchy ska όπως και να'χει)
- Panteón Rococó
- Los Fabulosos Cadillacs
- Gotan Project (downtempo tango)
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

- Ezma Redzepova
- Stefan Caro
- KAL
- Fanfare Ciocarlia
- Jasmin Delhal
- Django Reinhart
- Urs Karpatz
- Seaina
- Fernando Jose
Και φυσικά πάνω από όλους και όλα (αν επεκταθούμε λίγο προς latin)
Cesaria Evora

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.