Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ εξαολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να μπορείς να ζητήσεις τα πάντα και να ζητήσεις μόνο μερικά.
Αυτό που εσύ μπορεί να θεωρεις μερικά για κάποιον μπορεί να είναι τα πάντα
Για να δούμε αν επέλεγα την ζωή μου:Χμ,σίγουρα θα ήθελα να ξαναγεννηθώ ως γυναίκα και μάλιστα μελαχροινή αλλά με το χρώμα ματιών της Ελίζαμπεθ Τέηλορ.
Χρονική περίοδο μπορώ να επιλέξω ή υποχρεωτικά αναφέρομαι στο μέλλον;
Αν μπορούσα να επιλέξω θα διάλεγα γύρω στο 1800, για να έχω την ευκαιρία να διοχετεύσω τις ιδέες και την μαχητικότητα μου σε μια εποχή αλλαγών, θα ήθελα να άφηνα πίσω μου συγγραφικό έργο που θα επηρέαζε τις μεθεπόμενες γενιές. Απαραίτητα θα ζητούσα να αγαπήσω και να αγαπηθώ με πάθος ασχέτως της κατάληξης.Υγεία θα ήθελα όσο το δυνατόν καλύτερη.Χρήματα όχι ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ,αν μπορούσα να ξαναγεννηθώ,θα ήθελα να είμαι υγιής,να έχω τεράστια οικονομική άνεση,να έχω πιο πλούσια φαντασία πάνω σ'αυτό που κάνω και να έχω πολύ ωραία φωνή (έχω ψώνιο με το τραγούδι.. )..ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μου,μου αρέσει αρκετά όπως είμαι τώρα,απλά θα ζητούσα μερικά κιλάκια οφ..
travel_lover
Διάσημο μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
να ταξιδέψω σε κάθε γωνιά της γης με ένα sleeping bag, ενα σακίδιο κ καλή παρεα!!!
Έρχομαι
Αυτήν την ιδέα την είχα επι χρόνια αλλά........
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
παμε όλες μαζί?
θα σας προστατευσω και απο τους κινδυνους!!! yeah!
kleftra
Διάσημο μέλος
Αν και πρέπει να ξαναδώ το θέμα του τόπικ γιατι μαλλον έχουμε ξεφύγει
edit όντως έχουμε ξεφύγει άλλα ρωτάει το θέμα
travel_lover
Διάσημο μέλος
μπορεί να μην καταφέρουμε να το κάνουμε σερί (αν κ γνώρισα άτομα που ταξίδευαν για 2 χρόνια ) το να βάλουμε στόχο να πηγαίνουμε σε τουλάχιστον 1 μερος κάθε χρονο δεν είν' κακό!!!
(εγώ τοχω ήδη αρχίσει αυτό-κ προσπαθώ)
zanin
Διάσημο μέλος
θα ήθελα όμως οι γονείς μου να είχαν αρκετά λεφτά ΄ςστε να πήγαινα όπου και όποτε ήθελα και για όσο ήθελα στο εξωτερικό(διακοπές) και να μπορούσα να σπουδάσω αυτο που θα ήθελα στο καλύτερο πανεπιστήμιο ....
5 πόντους πιο ψηλή
να έχω από τους πιο καλούς μεταβολισμούς... ώστε να μην παχαίνω εύκολα....
να μην έιχα τρίχες στα πόδια ...χέρια ...μπικίνι ...
εεε και πιο έξυπνη
αυτά
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος
εεεμ...δε μπορεί ολη η οικογενεια να εχει τετοια προσοντα!εεε και πιο έξυπνη
zanin
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.