Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.

03-08-12

02:33
WASP - Hold On To My Heart:
Φθινόπωρο 2010.
Το έχω συνδέσει με την -πρακτικά - καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Όταν γνώρισα την σχέση μου κυρίως.
Αλλά και γενικά όταν έμενα σε άλλη πόλη όπου γνώρισα πολλά αξιόλογα άτομα και πέρασα πολύ όμορφα.
Scorpions - Holiday:
Mε τον πατέρα μου,καθώς από μικρό που ήμουνα,ήμουν συνηθισμένη να το ακούω πολύ συχνά,
ειδικά όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο.
Anathema - Deep:
Κυρίως με τα 2 τελευταία χρόνια του λυκείου. Διάβασμα και μελαγχολικοί χειμώνες. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό.
Ευανθία Ρεμπούτσικα - Η Αίθουσα του Θρόνου:
Αυτό με την μητέρα μου και ιδιαίτερα την περίοδο από τον χωρισμό και μετά.
Το ακούει κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο,2-3 φορές,αδύνατον να το ακούω και να μην την σκέφτομαι.
Brett Anderson - Back To You:
Mε τις φετινές μου διακοπές που ήταν πολύ αναγκαίες.
2 το βράδυ,μπροστά στη θάλασσα,να βλέπουμε τον ορίζοντα και το όμορφο φεγγάρι,
να πίνουμε κρασάκι και να κάνουμε όνειρα.
Ίσως με μια μελαγχολική διάθεση,αλλά σίγουρα με την πίστη ότι οι.."ευχές" μας,θα πιάσουν.
EDIT: Όμορφο θέμα. Σε 3-4 χρόνια, το επόμενο πόστ. =P
Φθινόπωρο 2010.
Το έχω συνδέσει με την -πρακτικά - καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Όταν γνώρισα την σχέση μου κυρίως.
Αλλά και γενικά όταν έμενα σε άλλη πόλη όπου γνώρισα πολλά αξιόλογα άτομα και πέρασα πολύ όμορφα.
Scorpions - Holiday:
Mε τον πατέρα μου,καθώς από μικρό που ήμουνα,ήμουν συνηθισμένη να το ακούω πολύ συχνά,
ειδικά όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο.
Anathema - Deep:
Κυρίως με τα 2 τελευταία χρόνια του λυκείου. Διάβασμα και μελαγχολικοί χειμώνες. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό.
Ευανθία Ρεμπούτσικα - Η Αίθουσα του Θρόνου:
Αυτό με την μητέρα μου και ιδιαίτερα την περίοδο από τον χωρισμό και μετά.
Το ακούει κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο,2-3 φορές,αδύνατον να το ακούω και να μην την σκέφτομαι.
Brett Anderson - Back To You:
Mε τις φετινές μου διακοπές που ήταν πολύ αναγκαίες.
2 το βράδυ,μπροστά στη θάλασσα,να βλέπουμε τον ορίζοντα και το όμορφο φεγγάρι,
να πίνουμε κρασάκι και να κάνουμε όνειρα.
Ίσως με μια μελαγχολική διάθεση,αλλά σίγουρα με την πίστη ότι οι.."ευχές" μας,θα πιάσουν.
EDIT: Όμορφο θέμα. Σε 3-4 χρόνια, το επόμενο πόστ. =P
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.