Το alter ego σας!

Κάργα ο anisixos.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό έλειπε να μη λάτρευες τη μάνα σου :pfff:
εγώ εσένα όταν το έγραψα δε σε γνώριζα καλά:|
ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ :happy:

Μάνα είναι ΜΟΝΟ μία! Mama mia! Σε αγαπώ μαμααααααα!!! Μουα ενα γλυκό φιλάκι!!! Με πολλές ζεστές ευχές για όλη την οικογένειά σου! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω πως γραφεται με δυο μ...........:worry:

Νομιζω πως γραφεται με δυο μ...........:worry:

Δεν ξερω! Δεν ξερω Ιταλικα! :P Και δεν νομιζω να μαθω ποτε! ΟΦΦ!!!

Εγώ πάλι που ξέρω δε θυμάμαι καν πως γράφεται:worry:

Το αλτερ εγο μου πεθανε για εμενα χθες... Αλλα απο εδω μεσα αγαπω Alma Libre, Λυσιστράτη, _Fairygirl_ ( τεσπα η χαρα) και ΨΑΡΑΚΙ1....

Η υπεροχη κολλητη μου Στελλα *υ* Ποσο με καταλαβαινει ρεε αυτη η καπελα ειναι αδερφη ψυχη μοθ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από ό,τι έχω διαβάσει και βασιζόμενος στο στυλ γραψίματος θα μπορούσα να μαι ο Nihilist αν είχα νομικό background :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back