Το χειρότερο σου...

σκυλάδικα
εσένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dubstep.

χειρότερο ποτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν πίνω :P

χειρότερη φωτογραφία που έχεις βγάλει

μία σχολική που μας χτυπούσε ο ήλιος και όλοι αληθωρίζαμε (μπήκε και στο ημερολόγιο :P)

εσένα;

οι φωτογραφίες που με βγάζουν επίτηδες την ώρα που κοιμάμαι. (μετά σβήνονται φυσικά):P

εσένα;

Περί φωτογραφίας.. χμμμ.... όταν σε βγάζουν φωτό οι κολλ χωρίς να σε ρωτήσουν

εσένα??

Χειρότερη φωτογραφία... μια στο δημοτικό, όταν απάγγελνα ποίημα, με φωτογράφησαν και δείχνω σα να κάνω duck face :P
Χειρότερο μάθημα; (σχολείο/πανεπιστήμιο)

σκυλάδικα
εσένα;

spit take GIF

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χειρότερη φωτογραφία... μια στο δημοτικό, όταν απάγγελνα ποίημα, με φωτογράφησαν και δείχνω σα να κάνω duck face :P
Χειρότερο μάθημα; (σχολείο/πανεπιστήμιο)

Ιστορία στο σχολείο, φυσικοχημεια ΙΙΙ στο πανεπιστημιο

Χειρότερο φαγητό;

Ο,τιδήποτε έχει μέσα τυρί. (Εξαιρείται μονάχα η πίτσα, εκτός κι αν είναι μαργαρίτα ή έχει φέτα. Τότε δεν εξαιρείται.)

Χειρότερος τραυματισμός;

Διάστρεμμα στο πόδι από χιονια

Η χειρότερη χρόνια της ζωής σου;

Το κομπρεσέρ (εχω πολλούς αλλα έπρεπε να διαλέξω έναν, και μιας και ηταν το "ξυπνητήρι" μου προχθες εε το διάλεξα)

Το χειρότερο, κατα σενα,γνωρισμα που μπορει να εχει ο συνομιλητης σου

Όταν πρωτοκόβεις το τσιγάρο...

Το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα σου;

Τελειομανία.

Το χειρότερο φαγητό που έχεις φάει.

Τελειομανία.

Πώς να πεις ότι είσαι ψωνάρα χωρίς να πεις ότι είσαι ψωνάρα :laugh:

Το χειρότερο μέρος που έχεις επισκεφθεί

Τουαλέτα καραβιού, τουαλέτα σε σπίτι που γίνεται πάρτυ, τουαλέτα σε δημόσιο σχολείο... Γενικώς τουαλέτα.

Το χειρότερο πράγμα που σου συνέβη σήμερα

Τουαλέτα καραβιού, τουαλέτα σε σπίτι που γίνεται πάρτυ, τουαλέτα σε δημόσιο σχολείο... Γενικώς τουαλέτα.

Το χειρότερο πράγμα που σου συνέβη σήμερα
Τελειωσε ο μπακλαβας.

Η χειροτερη μυρωδια

Άσε, έχω μεγάλο πρόβλημα. Η πλειοψηφία των μετρίων με θεωρεί ψωνάρα. Κι εγώ απλά, είμαι τελειομανής.

Η αγαπημενη σου μυρωδια

Τολουόλιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back