05-03-08

22:40
Μάριε μάλλον δεν έχεις πάει στρατό έτσι;Aυτο το ειδος τουαλετας που υπαρχει σε παρα πολλα (δυστυχως) ακομα σχολεια που ειναι απλως μια τρυπα στο πατωμα, ειναι οι λεγομενες Οθωμανικες αν δεν κανω λαθος.
Απλουστατα ειναι πιο ευκολες στον καθαρισμο τους απ' οτι οι αλλες αλλα δυστυχως ειναι ενα τεραστιο σιχαμα και πραγματικα θα επρεπε να εχουν καταργηθει προ πολλου.
ΑΗΔΙΑ!

Οι τουαλέτες στον στρατό είναι όπως αυτές που λέτε, Οθωμανικές και πιστέψτε με, πάλι καλά. Στην Κύπρο που υπηρέτησα υπήρχαν καινούρια κτίρια με αλουμινένιες κανονικές τουαλέτες, ντουζ πολυτελείας και δεν ξέρω και εγώ τι σε όλους τους λόχους πλην... του δικού μου. Μπορεί να είναι κουραστικό να χρησιμοποιείς τέτοιου είδους (οθωμανικού) τουαλέτας, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο υγιεινές μιας και ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ναι, αν δεχτούμε ότι οι τουαλέτες είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο λερώνονται με τον ίδιο ρυθμό, θα ήθελα να ξέρω, ποιος θα ακουμπούσε τον καθαρό πισινούλη του σε μια αλουμινένια high lux λεκάνη η οποία έχει την ίδια βρώμα με αυτήν του οθωμανικού τύπου. Για να μην πω ότι έχει περισσότερη, γιατί μην μου πείτε ότι με ένα πανάκι και με τα καθαριστικά που δίνανε στον στρατό καθάριζαν οι λεκάνες.

Οπότε Μάριε να παρακαλάς να έχετε οθωμανικού τύπου τουαλέτες στο στρατόπεδο, γιατί σε βλέπω να τρίβεις με τα χεράκια σου την λεκάνη

Σε όλα τα μέρη λοιπόν που έχει πολλούς (και συνήθως χωρίς αίσθηση καθαριότητας) χρήστες η τουαλέτα, βάζουν οθωμανικού τύπου και ελπίζω να συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα να το κάνουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.