Αρχίζω με το τραγούδι που στα ελληνικά λέγεται Φιλάκια του Πανταζή. Στα τούρκικα μού αρέσει πολύ περισσότερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Εκτέλεση στα τουρκικά από το Στέλιο Καζαντζίδη:
Εκτέλεση στα ελληνικά από το Νίκο Ξανθόπουλο:
Υ.Γ. Όταν ήμουνα μικρό παιδί, στη γειτονιά μου ζούσε ένας πολύ γέρος από τη Σμύρνη που έβγαινε στην αυλή του και το τραγουδούσε συνέχεια παίζοντας ένα όργανο που μάλλον ήταν μαντολίνο. Πέθανε όταν ήμουν 10 χρονών. Τώρα σκέφτομαι ότι πολύ θα ήθελα να πάω στον τάφο του και να του βάλω να "ακούσει" το τραγούδι του...
akikos
Επιφανές μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Που ηταν καταχωνiασμενο;
Ξεκιναω με αυτην την καταπληκτικη διασκευη! Απο τους Duman.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για να δειτε οτι η τουρκικη μουσικη δεν ειναι μονο σκυλαδικα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εντάξει συγκλονιστική γενικά η μουσική απο τον Σουλειμαν τον Μεγαλοπρεπη...ότι και να πουμε ειναι λιγο.
'Μουσικά θεματα απο την εν λόγω σειρά.
Υπεροχα.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάντως το μόνον κοντινό τραγούδι που ξέρω σε Τούρκικο είν' το ένας τούρκος στο Παρίσι του ΜαχαιρίτσαΜού αρέσουν τα τούρκικα τραγούδια και αρκετά έχουν γίνει και στα ελληνικά ή και το ανάποδο. Εδώ ας βάζουμε τούρκικα τραγούδια ή μίξεις ελληνικών και τούρκικων τραγουδιών!
Αρχίζω με το τραγούδι που στα ελληνικά λέγεται Φιλάκια του Πανταζή. Στα τούρκικα μού αρέσει πολύ περισσότερο!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.