cr 7
Δραστήριο μέλος

Ποτε βγαινουν οι υπολοιποι αγωνες για τον ομιλο μου ;
εσύ έχεις περάσει στην δεύτερη φάση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

εσύ έχεις περάσει στην δεύτερη φάσηκαι θα περιμένεις τις 29/12 για να αρχίσει η δεύτερη φάση
![]()
Εγω εχω νικησει τον karmita90 σε φιλικο αλλα σημερα θα παιξουμε κανονικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cr 7
Δραστήριο μέλος

cr 7
Δραστήριο μέλος

cr 7
Δραστήριο μέλος

Group-E:
[table 1 3 0]2^=Group E
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
dr.tasos|0|0|0|0
C1|0|0|0|0
D2|0|0|0|0
A2|0|0|0|0
[/table]
[table 1 3 0]2^=Παιχνίδια
dr.tasos|-|-|C1
D2|-|-|Α2
dr.tasos|-|-|A2
C1|-|-|D2
C1|-|-|A2
D2|-|-|dr.tasos
[/table]
Group-F:
[table 1 3 0]2^=Group F
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
B1|0|0|0|0
C2|0|0|0|0
bill_slayer|0|0|0|0
B2|0|0|0|0
[/table]
B1|-|-|C2
bill_slayer|-|-|C2
B2|-|-|B1
bill_slayer|-|-|C2
B1|-|-|bill_slayer
B2|-|-|C2
[/table]
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Αν νικησω τον karmita90 περναω;Kαι αφού πέρασαν 2 διαγωνιζόμενοι να και λίγο από την δευτέρη φάση.
Δεύτερη Φάση
Group-E:
[table 1 3 0]2^=Group E
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
dr.tasos|0|0|0|0
C1|0|0|0|0
D2|0|0|0|0
A2|0|0|0|0
[/table]
dr.tasos|-|-|C1
D2|-|-|Α2
dr.tasos|-|-|A2
C1|-|-|D2
C1|-|-|A2
D2|-|-|dr.tasos
[/table]
Group-F:
[table 1 3 0]2^=Group F
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
B1|0|0|0|0
C2|0|0|0|0
bill_slayer|0|0|0|0
B2|0|0|0|0
[/table]
B1|-|-|C2
bill_slayer|-|-|C2
B2|-|-|B1
bill_slayer|-|-|C2
B1|-|-|bill_slayer
B2|-|-|C2
[/table]
cr 7
Δραστήριο μέλος

Αν νικησω τον karmita90 περναω;
ναι θα περάσεις δεύτερος

dr.tasos
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Οταν ειναι να παιξουμε για την δευτερη φαση στειλτε μου πμ να με ειδοποιησετε γιατι λογικα θα το ξεχασω.![]()
Ναι!

(αστειεύομαι φιλαράκι, μπράβο για την πρόκριση και για το γούστο σου στον τιτανομέγιστο δόκτωρα)
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Ναι!Ειδοποιήστε τον άνετο, που έχει νικήσει ήδη και καπνίζει το πούρο ....ούρο...ούρο...ούρο (κάνω την ηχώ όπως ο Dr.House σε πρόσφατο επεισόδιο της 8ης σεζόν!)
(αστειεύομαι φιλαράκι, μπράβο για την πρόκριση και για το γούστο σου στον τιτανομέγιστο δόκτωρα)
Echovirus...virus...virus..virus

Ον τόπικ, το 3ο group έχει παίξει κάνα παιχνίδι?Η έμιλυ έφυγε, οι άλλοι 2 δε φαίνονται πολύ δραστήριοι

Goseithor
Διάσημο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

ναι θα περάσεις δεύτερος![]()
Ελα καλα!!3 και ηταν αυτος..5 και εγω τωρα..καλα αμα δεν προλαβουμε εγω ειχα νικησει στο πρωτο!

karmita90
Νεοφερμένος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα παίζετε μέχρι να κερδίσει αυτός.παιδιά αποφασίσαμε να παίξουμε με τον Σπυράκο και τέλος πάντων παίζαμε και κέρδιζα μέχρι που βγήκε από το παιχνίδι,αποφασίσαμε να παίξουμε και δεύτερο και πάλι κέρδιζα και πάλι βγήκε έτσι αποφάσισα να το πω τι γίνεται στην περίπτωση αυτή?
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Θα παίζετε μέχρι να κερδίσει αυτός.

Χωρίς πλάκα τώρα, και χθες που παίζαμε (φιλικό) το βράδι και νικούσα, βγήκε από το παιχνίδι.
Οπότε αν συνδυάσουμε και τις 2 σημερινές περιπτώσεις της karmitas, καταλήγουμε στο ότι το pc του κλείνει μαγικά κάθε φορά που παίζει ναρκαλιευτή και χάνει ή ο ίδιος πατάει το μεγάλο Χ που βρίσκεται στη γωνία.Οι πιθανότητες με οδηγούν στο 2ο

Αχ...λαμογιά παντού..μέχρι και σε ένα παιχνίδι.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Χωρίς πλάκα τώρα, και χθες που παίζαμε (φιλικό) το βράδι και νικούσα, βγήκε από το παιχνίδι.
Οπότε αν συνδυάσουμε και τις 2 σημερινές περιπτώσεις της karmitas, καταλήγουμε στο ότι το pc του κλείνει μαγικά κάθε φορά που παίζει ναρκαλιευτή και χάνει ή ο ίδιος πατάει το μεγάλο Χ που βρίσκεται στη γωνία.Οι πιθανότητες με οδηγούν στο 2ο
Αχ...λαμογιά παντού..μέχρι και σε ένα παιχνίδι.
Εγω δηλαδη φταιω που κολλαει;Ελεος πια!!Και αν ηταν φιλικο γιατι να βγω..τι κερδος ειχα;
Υ.Γ.ΕΦΕΡΑ ΤΟ LAPTOP ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η KARMITA ΠΑΙΖΕΙ!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Εγω δηλαδη φταιω που κολλαει;Ελεος πια!!Και αν ηταν φιλικο γιατι να βγω..τι κερδος ειχα;
Υ.Γ.ΕΦΕΡΑ ΤΟ LAPTOP ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η KARMITA ΠΑΙΖΕΙ!!
Και τωρα π μπηκα βγηκε -.--
cr 7
Δραστήριο μέλος

Group-A:
[table 1 3 0]2^=Group A
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
dr.tasos|2|2|0|2
cr7|2|1|1|1
CiNeFiL|2|0|2|0
[/table]
cr7|7-26|dr.tasos
CiNeFiL|17|26|cr7
dr.tasos|26|10|CiNeFiL
[/table]
Group-B:
[table 1 3 0]2^=Group B
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
Valder|1|0|1|0
Jason93|1|1|0|1
JaneWin|0|0|0|0
[/table]
JaneWin|-|-|Valder
Valder|10|26|Jason93
JaneWin|-|-|Jason93
[/table]
Group-C:
bill_sar
Group-D:
[table 1 3 0]2^=Group D
3^=Παίχτης|Pld|W|L|Pts
bill_slayer2|2|0|2
karmita9|1|0|1|0
Σπυράκος^^|1|0|1|0
[/table]
Bill_slayer|26|2|karmita9
Σπυράκος^^|21|26|Bill_slayer
karmita9|-|-|Σπυράκος^^
[/table]
από ότι είδατε παραπάνω ο bill_sar είναι μόνος του στο group C μετά από παραίτηση του gabrielBM(είναι φίλος μου και μου το είπε)και έτσι ο bill_sar βγήκε πρώτος o δεύτερος του group C θα είναι ο καλύτερος τρίτος(με την μεγαλύτερη διαφορά ναρκών)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.