Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος
τον μικρό, που μου έχει συμπαρασταθεί τόσο πολύ κ ακόμα δεν με έχει μουτζώσει!
τον μπόμπιρα, γιατί είναι ο καλύτερος αδελφούλης του κόσμου!!
την κολλητή, γιατί απλά είναι καταπληκτική!!
αυτόν, γιατί δεν ξέρω πως να τον μισήσω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
..την μαμά μου, γιατί είναι τέλεια κι ας με στεναχωρεί συχνά τελευταία
..τον μπαμπά μου, γιατί είναι πάντα τρυφερός μαζί μου
..τις κολλητές μου, γιατί είναι πάντα εκεί, ακόμα κι όταν είμαι χαμένη (στην αγκαλιά του! )
..την γιαγιάκα μου, γιατί είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ γιαγιά του κόσμου!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Αγαπώ την αδερφή μου... γιατί είναι ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος του κόσμου..
Αγαπώ εκείνον γιατί με έμαθε να αγαπάω αληθινά, να κάνω κυρίως θετικές σκέψεις και συνειδητοποιήσω ότι τελικά υπάρχει αληθινή αγάπη..
Αγαπώ την καλύτερή μου φίλη.. γιατί είναι και είμαι πάντα δίπλα της σε όλα, γιατί μοιράζομαι τα καλά και τα στραβά.. γιατί έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι από "δίπλα" μας και κανένας δεν μας έκανε να σταματήσουμε τη σχέση αυτή που έχουμε..
Αγαπώ εμένα γιατί είμαι περήφανη για τα πιστεύω και τις αρχές μου. Γιατί δεν ζηλεύω, θαυμάζω και κάθε μέρα θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Γιατί μόνο έτσι μπορώ και αγαπώ όλους αυτούς που ανέφερα..
*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπώ τον μπαμπά μου γιατί πολύ απλά τον λατρεύω
αγαπώ το αγόρι μου , γιατί είναι κοντά μου και γιατί είναι ξεχωριστός,
αγαπώ τα σκυλιά μου , γιατί είναι φίλοι μου
αγαπώ την κολλητή μου , γιατί με αντέχει 16 χρόνια
αγαπώ τους φίλους μου, γιατί είναι φίλοι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Γιατί κοιτιόμαστε στα μάτια κ αυτό μας φτάνει!
Γιατί είναι πάντα δίπλα μου!
Γιατί η αγκαλιά του είναι ο παράδεισος μου!
Γιατί τα θέλω μας τα όνειρα μας είναι ίδια!
Γιατί ξέρω ότι θα είναι ο καλύτερος πατέρας στα παιδιά μας!
Γιατί όταν είμαι λυπημένη, με μια κουβέντα του τα ξεχνάω όλα!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
JennyV
Δραστήριο μέλος
γιατι μεσα μονο απο το βλεμα του μου δειχνει το ποσο με αγαπαει..
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος
..την Κατερίνα,γιατί μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης..
..τον Γιάννη,γιατί μου απέδειξε οτι υπάρχει όντως η τελειότητα.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
...Τον Κώστα γιατί μου έμαθε τι θα πει να αγαπάς και να σε αγαπούν χωρίς να ζητάνε αντάλλαγμα..Γιατί μέσα απο αυτόν μαθαίνω τον εαυτό μου και μαζί του ξεπερνάω τα πάντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.