04-05-06

20:01
Koριτσια να ξερετε οτι υπαρχουν πααααρα πολυ εκει εξω που τις κοπελες τις "petit" τις βρισκουν πολυ...μα πολυ πιο σεξυ και ερωτικες απο τις διμετρες!
Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω...
Οχι οτι μια τετοια κοπελα περνα απαρατηρητη, αν ειναι ωραια.Απλος καθε τι ωραιο και ελκυστικο τραβαει το βλεμα ασχετως "μεγεθους".
Δεν ξερω αλλα ολες οσες ειναι εκει στο 1.60 τις βρισκω πολυ...πως να το πω..."γουτσου γουτσου"...δεν μπορω να το περιγραψω, αλλα με ελκυουν περισσοτερο ειδικα οταν δειχνουν οτι δεν κολλανε που ειναι "κοντουλες"... εχουν αυτοπεποιθηση και "αερα"
. 
Οποτε...don't worry εγω και οσοι σαν εμενα σας λατρευουμε!!!!!

Ενας απο αυτους ειμαι κι εγω...

Οχι οτι μια τετοια κοπελα περνα απαρατηρητη, αν ειναι ωραια.Απλος καθε τι ωραιο και ελκυστικο τραβαει το βλεμα ασχετως "μεγεθους".
Δεν ξερω αλλα ολες οσες ειναι εκει στο 1.60 τις βρισκω πολυ...πως να το πω..."γουτσου γουτσου"...δεν μπορω να το περιγραψω, αλλα με ελκυουν περισσοτερο ειδικα οταν δειχνουν οτι δεν κολλανε που ειναι "κοντουλες"... εχουν αυτοπεποιθηση και "αερα"

Οποτε...don't worry εγω και οσοι σαν εμενα σας λατρευουμε!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.