Zed
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλοσπαντων, ελπίζω τουλάχιστον 1.77-1.78 να φτάσω.
Ευχαριστώ παιδιά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για ποιόν ακριβώς λόγο να νιώθουν άβολα???Άνω του 1.90... Αυτοί θα έπρεπε να νιώθουν άβολα με το μεγάλο ύψος τους. Εξάλλου τι σε νοιάζει. Έχεις και πολλές γυναίκες φίλες που σε περνάνε; Όχι προφανώς, αντιθέτως είσαι πιο κοντά σε ένα ύψος που δεν θα θεωρήσουν τόσο άχαρο όσο το 1.90+...
για να νιώσει σωστά κάποιος δεν είναι ανάγκη να βγάζουμε τους άλλους λάθος.
ακου εκεί πρέπει να νιώθουν άβολα.οτι να ναι
αν σε χαροποιει εγω νιωθω ασχημα με το υψος μου τελευταια κ ειμαι 1.95Άνω του 1.90... Αυτοί θα έπρεπε να νιώθουν άβολα με το μεγάλο ύψος τους. Εξάλλου τι σε νοιάζει. Έχεις και πολλές γυναίκες φίλες που σε περνάνε; Όχι προφανώς, αντιθέτως είσαι πιο κοντά σε ένα ύψος που δεν θα θεωρήσουν τόσο άχαρο όσο το 1.90+...
prinCess.
Επιφανές μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
για ποιόν ακριβώς λόγο να νιώθουν άβολα???
για να νιώσει σωστά κάποιος δεν είναι ανάγκη να βγάζουμε τους άλλους λάθος.
ακου εκεί πρέπει να νιώθουν άβολα.οτι να ναι
Από την άποψη ότι το μέσο ύψος είναι στο 1.70 - 1.80 (στο οποίο βρίσκεται το παιδί που του απάντησα), όχι ότι είναι προβληματικοί άνθρωποι. Αμέσως να την κάνετε την τρίχα τριχιά και ότι έβρισα τους ψηλούς λες και έχω εγώ κόμπλεξ και ζηλεύω επειδή είμαι κοντός..
Και στην τελική, ναι, ίσως ήταν αποτυχημένος τρόπος να τον κάνω να μην νιώσει άβολα αυτός. Δεν περίμενα ότι θα το δει ο άλλος που είναι πάνω από 1.90 και θα πληγωθεί τόσο...
Είπα ότι το 1.90+ μου φαίνεται άχαρο, γούστα είναι, τι να κάνουμε, αν απαγορεύεται να λέω την άποψή μου, δεν το πρόσεξα στους κανόνες.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Αμέσως να την κάνετε την τρίχα τριχιά και ότι έβρισα τους ψηλούς λες και έχω εγώ κόμπλεξ και ζηλεύω επειδή είμαι κοντός..
Και στην τελική, ναι, ίσως ήταν αποτυχημένος τρόπος να τον κάνω να μην νιώσει άβολα αυτός. Δεν περίμενα ότι θα το δει ο άλλος που είναι πάνω από 1.90 και θα πληγωθεί τόσο...
Αγένεια λέγεται φίλε αυτό που κάνεις.... Ξεπέρασέ το
χρηστaras
Νεοφερμένος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.78 ειναι το μεσο υψος btw.To 1.90 ειναι απλως ψηλο στα ορια ομως.Από την άποψη ότι το μέσο ύψος είναι στο 1.70 - 1.80
χρηστaras
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης
Εγώ με πολύ τέντωμα και μύτες ίσα που φτάνω τα πάνω πάνω ράφια στο σούπερ μαρκετ.
Δε φταίμε εμείς, αυτοί τα φτιάχνουν ψηλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
1,30 με τα χέρια στην ανάταση....
και την ουρα ορθια?
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
και την ουρα ορθια?
είναι μικρή η ουρά...!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην τρελαίνεσαι. Πρέπει να υπάρχουν και κοντοί σε αυτό το κόσμο!είμαι 1.59 (((( ούτε καν 1.60...
Loreley
Περιβόητο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.