self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενα ψυχρο κυμα αερος με διαπερασε τη στιγμη που διαβασα την παραπανω απαντηση, παγωσαμε καλοκαιριατικο!κρέμες νυκτός
τετοια εποχη φοραω οτι μου προκαλει λιγοτερη ζεστη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Τι φοράς όταν κοιμάσαι;
Τον Ιδρώτα μου..8)
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι;
Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά
αχαχαχα....
οχι...νταξει..
ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ..
τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ...
αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση..
το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι..
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!!
Άγγελος
Επιφανές μέλος
εσεις σβησατε..και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι
αναψαμε εμεις τωρα...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
κρέμες νυκτός
Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου..Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Τον Ιδρώτα μου..8)
κάτι τέτοιο...
τίποτα το καλοκαίρι
σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα
απεχθάνομαι τις πυτζάμες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες
Mαγia h melicca
Νεοφερμένος
Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι
Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες
δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
lizaki123
Νεοφερμένος
το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!!
το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~:Το σεντόνι του έρωτα
Αρχική Δημοσίευση από νπβ:τίποτα το καλοκαίρι
Αρχική Δημοσίευση από λολ:τον ιδρώτα μου
ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι
...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιριΑν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη.
Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω.
Myrtle
Διάσημο μέλος
ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι
...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο
Και κορίτσια επίσης!
τιποτα
...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου...
το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι
Τίποτα...
Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω.
Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.