self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:05 Ο self-instructive depressing: #81 01-08-10 20:05 κρέμες νυκτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t@nia Εκκολαπτόμενο μέλος Η t@nia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η t@nia έγραψε: #82 01-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... ενα ψυχρο κυμα αερος με διαπερασε τη στιγμη που διαβασα την παραπανω απαντηση, παγωσαμε καλοκαιριατικο! τετοια εποχη φοραω οτι μου προκαλει λιγοτερη ζεστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 21:05 Ο Άγγελος έγραψε: #83 01-08-10 21:05 Τι φοράς όταν κοιμάσαι; Click για ανάπτυξη... Τον Ιδρώτα μου..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 22:03 Η fantasmenos: #84 01-08-10 22:03 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Άγγελος έγραψε: #85 01-08-10 23:15 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κρέμες νυκτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia Εκκολαπτόμενο μέλος Η t@nia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:37 Η t@nia έγραψε: #82 01-08-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... ενα ψυχρο κυμα αερος με διαπερασε τη στιγμη που διαβασα την παραπανω απαντηση, παγωσαμε καλοκαιριατικο! τετοια εποχη φοραω οτι μου προκαλει λιγοτερη ζεστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 21:05 Ο Άγγελος έγραψε: #83 01-08-10 21:05 Τι φοράς όταν κοιμάσαι; Click για ανάπτυξη... Τον Ιδρώτα μου..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 22:03 Η fantasmenos: #84 01-08-10 22:03 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Άγγελος έγραψε: #85 01-08-10 23:15 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... ενα ψυχρο κυμα αερος με διαπερασε τη στιγμη που διαβασα την παραπανω απαντηση, παγωσαμε καλοκαιριατικο! τετοια εποχη φοραω οτι μου προκαλει λιγοτερη ζεστη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 21:05 Ο Άγγελος έγραψε: #83 01-08-10 21:05 Τι φοράς όταν κοιμάσαι; Click για ανάπτυξη... Τον Ιδρώτα μου..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 22:03 Η fantasmenos: #84 01-08-10 22:03 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Άγγελος έγραψε: #85 01-08-10 23:15 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι φοράς όταν κοιμάσαι; Click για ανάπτυξη... Τον Ιδρώτα μου..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 22:03 Η fantasmenos: #84 01-08-10 22:03 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Άγγελος έγραψε: #85 01-08-10 23:15 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:15 Ο Άγγελος έγραψε: #85 01-08-10 23:15 Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε Άγγελε δηλαδή γυμνός κοιμάσαι; Μη τα λες έτσι απότομα, με τέτοια ζέστη θα προκαλέσεις εξάψεις στις γυναίκες του φόρουμ και θα ανάψεις καμιά φωτιά. Ήμαρτον υπάρχουν ελλείψεις στο πυροσβεστικό σώμα θα πάθουμε καμιά ζημιά Click για ανάπτυξη... αχαχαχα.... οχι...νταξει.. ας ηρεμησουν οι γυναικες του φορουμ.. τωρα το καλοκαιρι..πανω δεν φοραω τιποτα(οπως και ολη την ημερα βεβαια στο σπιτι) και κατω μια ελαφρια πυτζαμα ... αλλα εννοειται οτι ολα αυτα λουζονται στον ιδρωτα μου..γιαυτο και η πρωτη απαντηση.. το καλοκαιρι κανω απανωτα μπανια στον ιδρωτα μου..και δροσιζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 23:37 Η Eileen έγραψε: #86 01-08-10 23:37 Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού ο Άγγελος ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να σβήσει τις ..εξάψεις μας με τον ιδρώτα μου, συνεχίζουμε σε ήρεμους τόνους νομίζω.. Ειδικά τώρα που έχει ΤΡΕΛΗ ζέστη, μία αμάνικη μπλούζα και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι από αυτά που φοράω μόνο στο σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 07:33 Ο Άγγελος έγραψε: #87 02-08-10 07:33 και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ένα υπερβολικά κοντό σορτσάκι Click για ανάπτυξη... εσεις σβησατε.. αναψαμε εμεις τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 12:46 Ο self-instructive depressing: #88 02-08-10 12:46 Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2010 στις 14:22 Ο rascal_gd: #89 02-08-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: κρέμες νυκτός Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: Σβήστε και εσείς γιατί το Τμήμα Ηθών είναι στον δρόμο και έρχεται Click για ανάπτυξη... Θιξαμε τις αξιες της.. εεε του κυριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η ToxicLips: #90 04-09-10 00:59 Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα το μπλουζάκι με τον σνούπι (τι λέμε τώρα !!) και σορτς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2011 στις 21:43 Η MissKit έγραψε: #91 31-01-11 21:43 Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.137 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:09 Ο nPb έγραψε: #92 26-03-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Τον Ιδρώτα μου..8) Click για ανάπτυξη... κάτι τέτοιο... τίποτα το καλοκαίρι σορτσάκι και φανέλα, το χειμώνα απεχθάνομαι τις πυτζάμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:07 Η alchemia έγραψε: #93 26-03-11 14:07 Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mαγia h melicca Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 14:37 Η Mαγia h melicca: #94 26-03-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alchemia: Μαλλον μονο εγω ντυνομαι σα το κρεμμυδι Χειμωνα καλοκαιρι πυτζαμες, απλα οι καλοκαιρινες ειναι πιο ελαφριες Click για ανάπτυξη... δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο..μόνο που το καλοκαίρι συγκεκριμένα baby doll Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 20:49 Ο ~LoVeR BoY~: #95 26-03-11 20:49 Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σεντόνι του έρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lizaki123 Νεοφερμένο μέλος Η lizaki123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 12:02 Η lizaki123: #96 27-03-11 12:02 χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμ... το καλλοκαιρι κοντο σορτσακι σαν σλιπακι σχεδον κ τιραντακι!!!!! το χειμωνα τσ μπιτζαμουλες μ σε εντονα χρωματα με περιεγρα σχεδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:17 Ο Rempeskes: #97 30-03-11 23:17 Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Το σεντόνι του έρωτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νπβ: τίποτα το καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από λολ: τον ιδρώτα μου Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos777 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:33 Ο manos777 έγραψε: #98 30-03-11 23:33 εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω χειμωνα - καλοκαιρι μονο με μποξερακι η σλιπακι..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2011 στις 23:40 Η rosa azul: #99 30-03-11 23:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Αν και μου αρέσουν οι πιτζάμες μου πολύ, γιατί είναι όλες γλύκα, το πάπλωμα που έχω εδώ στη Φλώρινα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ζεστό και τις αποχωρίζομαι πριν πέσω για νανι, γιατί μετά ξυπνάω από τη ζέστη. Το καλοκαιράκι εχμ.. Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2011 στις 00:42 Η Myrtle έγραψε: #100 31-03-11 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ελπίζω να μην κάνει κάνα βραδινό σεισμό αυτό το καλοκαίρι ...προβλέπεται να έχουμε γυμνά καυτά αγόρια να τρέχουν στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Και κορίτσια επίσης! Spoiler Αρχική Δημοσίευση από roseberry: τιποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vkey: ...φοράω το κάτω εσώρουχο ή μόνο το άρωμά μου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sesilia: το καλοκαίρι κ το σεντόνι πολύ είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MysteriousWoman: Τίποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ελάχιστα πράγματα, σκεπάζομαι πάντα με σεντόνι, να φοράω και ρούχα; Θα σκάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και γω τα ιδια........τπτ....παπλωματακι ζεστο το χειμωνα...και σεντονι ή κουβερ λι το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.