Neraida
Επιφανές μέλος
ποια η πιθανοτητα να μην τελειωσεις με πιτσα και/η μακαρονια?
Sorry, αλλά με τα μακαρόνια τι πρόβλημα υπάρχει?
Περι πίτσας συμφωνώ...είναι αχρηστες θερμιδες, εαν αναλογιστει κανείς οτι ενα κομματι εχει γύρω στις 400 θερμίδες και αφού φας ακόμα και μία ολοκληρη, μετα απο κάποια ώρα πάλι πεινάς. Τλχ εγω θελω μια ολοκληρη για να πω οτι εφαγα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
συνηθεια ειναι...αλλα το πρωι ειναι απαραιτητο να φας κατι με πρωτεινες γιατι το σωμα σου ερχεται απο 8 ωρες νηστειας (υπνος) δεν εχει καθολου ελευθερα αμινοξεα οποτε θα καταβολισει τους μυς σου.
πρεπει να δεις εγω τι τρωω για πρωινο
5 ασπραδια ενα ολοκληρο αυγο, τοστ με 2 τυρι 4 γαλοπουλες ντοματα καλαμποκι, καποιο φρουτο και 100γρ δημητριακα
βεβαια αυτο σε αγωνιστικη περιοδο τωρα δεν τρωω τα δημητριακα
ο χριστος και ο αποστολος γκλετσος καλε ολα αυτα πρωι πρωι?? αν μου λεγες απογευμα , βραδυ κατι θα γινοταν αλλα πρωι με τιποτα...
οταν λες οτι πρεπει να φαω κατι με πρωτεινες μπορεις να μου πεις καποιο παραδειγμα αν σου ειναι ευκολο??
αν φαω ας πουμε κατα τις δεκα τα δημητριακα και κατα τις 11 το τοστ ειναι καλα??
(τοστ με τυρι και γαλοπουλα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
epote ελπίζω αυτό
να το έγραψες χαριτολογώντας γιατί έχει πλέον αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν άνθρωποι πουενας ανθρωπος δεν εχει παιθανει απο το καπνισμα αρα το καπνισμα δεν κανει κακο good
πέθαναν από το κάπνισμα
ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με τις κάθε είδους "διατροφές" ?? (έχω υπάρξει κι εγώ αθλήτρια για πάρα πολλά
χρόνια)
σου αφαιρούν όλη την ευχαρίστηση από το φαγητό - το αντιμετωπίζουν ως "καύσιμο", το αναλύουν
σε πρωτείνες - λίπη - υδρογονάνθρακες και σου λένε ότι πρέπει να φας τόσο από αυτό και τόσο από εκείνο
για να διατηρηθείς και κάνουν την όλη εμπειρία ενός γεύματος κάτι σαν καταναγκαστικό έργο
προσωπικά θεωρώ ότι είναι λάθος το να ξεκινούμε την ημέρα μας με άδειο στομάχι ή μ έναν σκέτο καφέ στο
πόδι
πιστεύω ακόμα ότι η κατανάλωση δημητριακών στο πρωινό (είτε είναι υγιεινό μούσλι είτε κάποιο άλλο είδος)
είναι επίσης λανθασμένη (άσχετα με το πολλοί από εμάς την έχουν υιοθετήσει γιατί είναι εύκολη) - πρόκειται
για βιομηχανικό κατασκεύασμα που μας ήρθε από την Αμερική
τόσες γενιές που μεγάλωσαν χωρίς να βάλουν ποτέ στο στόμα τους κάτι τέτοιο είχαν πρόβλημα ??
θεωρώ επίσης ότι είναι λάθος και η μονοτονία (όχι μόνο στο πρωινό αλλά σε όλα τα γεύματα) - θα πρέπει
να υπάρχει ποικιλία ανάλογα με την εποχή (άλλες ανάγκες έχουμε τον χειμώνα με το κρύο και άλλες το
καλοκαίρι)
η μέρα ξεκινάει πολύ ποιο όμορφα όταν καθίσεις για δέκα λεπτά σ ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι (μπορείς
να το έχεις στρώσει από το προηγούμενο βράδυ) και φας ένα ωραίο πρωινό ήρεμα και άνετα το οποίο μπορεί
να είναι οποιοσδήποτε από τους συνδυασμούς που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες ...
και μετά ρίχνεις στην τσάντα ή στο σακίδιο το κολατσιό που ετοίμασες μόνος σου (φρούτα, ξηροί καρποί,
γιαούρτι, ταπεράκι με φαγητό, σάντουιτς ....) και έξω από την πόρτα ...
με τη λογική ότι οι περισσότεροι από εμάς γυρνάμε στο σπίτι το βράδυ, και το δείπνο πρέπει να είναι το
ελαφρύτερο γεύμα της ημέρας είναι κατά την άποψη μου, τεράστιο σφάλμα να στηρίζουμε τη διατροφή μας
στη διάρκεια της ημέρας σε καντίνες και ντελιβεράδικα (άσε που αν μετρήσουμε το κόστος σε ας πούμε για
ένα μήνα, θα εκπλαγούμε από το ποσό που φεύγει από τη τσέπη μας)
Sorry, αλλά με τα μακαρόνια τι πρόβλημα υπάρχει?
αδειες θερμιδες τελειως. Μισο πιατο μακαρονια με σαλτσα ειναι 600 θερμιδες (αναλογα τη σαλτσα μπορει και παραπανω) και δεν σε χορταινουν ουτε για πλακα. Δεν εχουν βιταμινες, μεταλα, ιχνοστοιχεια, πρωτεινες, τιποτα...
σου αφαιρούν όλη την ευχαρίστηση από το φαγητό - το αντιμετωπίζουν ως "καύσιμο", το αναλύουν
σε πρωτείνες - λίπη - υδρογονάνθρακες και σου λένε ότι πρέπει να φας τόσο από αυτό και τόσο από εκείνο
για να διατηρηθείς και κάνουν την όλη εμπειρία ενός γεύματος κάτι σαν καταναγκαστικό έργο
υδατανθρακες οχι υδρογωνανθρακες
αλλα το φαι για τον περισοτερο κοσμο ετσι πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο μερος της εβδοαμδας, κατι που πρπει να κανεις για να μην παιθανεις, 1-2 φορες τη βδοαμδα τρως και για απολαυση αλλα οχι παραπανω, γιατι οι περισοτεροι ανθρωποι (για διαφορους κοινονιοψυχολογικους λογους) αντιμετοπιζουν το φαι σαν ανταμοιβη and all hell breaks loose
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
υδατανθρακες οχι υδρογονανθρακες
ναι καλέ ... αυτό είναι το σωστό!!
(μάλλον πρέπει να το κοιτάξω αυτό γιατί μου συμβαίνει συχνά τελευταία - άλλη λέξη έχω στο μυαλό μου και
άλλη γράφει το πληκτρολόγιο ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό)
Τώρα διότι ΔΕΝ ξυπνάμε πρωί και όταν είχα σχολείο μου έφαιρνε τάσεις προς έμετον
Noisette
Περιβόητο μέλος
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
Ina10039
Νεοφερμένος
Χριστινακι10382
Νεοφερμένος
love_angel
Επιφανές μέλος
μετα ανοιγει η ορεξη.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο τρώω το πρωί δεν τρώω την υπόλοιπη μερα..
Απο φετόνια με μέλι μέχρι και... τραχανά
summer life
Νεοφερμένος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Αέρα, κοπανιστό.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Αέρα, κοπανιστό.
γιαμι! Αυτο ειναι πεντανοστιμο, το βρισκεις ομως καθαρο και φρεσκο σε καμια εξοχη(σαν τα κρεατα και τα λαδια ενα πραμα) παει με καφε ελληνικο βαρυ και σκετο παραγκαλω!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γάλα κρύο από το ψυγείο τώρα πίνω καφέ.. και φτιάχνω το φαΐ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.