Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
25-12-21
14:45
Ασυσχέτιστη η κανάτα μου με το νερό ;;;;κάτι ασυσχέτιστα μεταξύ τους πράγματα
Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με...
Που να θαμπώσει κι άλλο η φωτό σου, εύχομαι...
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
25-12-21
14:46
Η ερώτηση ήταν τι μου έρχεται στο μυαλό, όχι τι βλέπω στη φωτογραφία σουΑσυσχέτιστη η κανάτα μου με το νερό ;;;;
Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με...
Που να θαμπώσει κι άλλο η φωτό σου, εύχομαι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
25-12-21
14:47
@mataioths μου θυμίζει σκηνή σε ταινια θριλερ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
25-12-21
14:49
Δεν το σώζεις...αλλά καλή η προσπάθεια...Η ερώτηση ήταν τι μου έρχεται στο μυαλό, όχι τι βλέπω στη φωτογραφία σου
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
25-12-21
14:51
Δεν το σώζεις...αλλά καλή η προσπάθεια...
Εντάξει κυρά μου…έχουμε και κάποια…διαφορα ηλικίας.
25-12-21
15:24
Θολερότητα λόγω αδυναμίας εστίασης της κάμερας κατά τη λήψη της φωτογραφίας (in that case, either your camera is trash or you're inexperienced at taking pictures).
That might be an issue, as i don't keep up with the new trends!Το blur είναι η νέα τάση, ανίδεε
mataioths
Δραστήριο μέλος
25-12-21
15:26
Το blur είναι η νέα τάση, ανίδεε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
25-12-21
15:30
Φίλε θα δείχνεις σεβασμό στους παλιότερους και μεγαλύτερους εδω μέσα. Μόνο εγω θα προσβάλλω τα μέλη και θα τα φέρνω σε δύσκολη θέση. Να περιμένεις τη σειρά σου για να μη μπεις σ αυτην με το ζόρι.Θολερότητα λόγω αδυναμίας εστίασης της κάμερας κατά τη λήψη της φωτογραφίας (in that case, either your camera is trash or you're inexperienced at taking pictures).
mataioths
Δραστήριο μέλος
25-12-21
15:33
Τι αισχρότατα υπονοούμενα είναι αυτά…Φίλε θα δείχνεις σεβασμό στους παλιότερους και μεγαλύτερους εδω μέσα. Μόνο εγω θα προσβάλλω τα μέλη και θα τα φέρνω σε δύσκολη θέση. Να περιμένεις τη σειρά σου για να μη μπεις σ αυτην με το ζόρι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
25-12-21
15:35
Κάτσε ρε φίλε. Κάνεις μια καριέρα να θίγεις κόσμο ξερω γω καμια 20αρια χρόνια, ακονίζεις κομπλεξισμούς, ιδιοτροπίες, κι έρχεται ο άλλος και τα κανει όλα στάχτη και μπουρμπερη.Τι αισχρότατα υπονοούμενα είναι αυτά…
Θέλω κι εγω να προσβάλλω κόσμο!
mataioths
Δραστήριο μέλος
25-12-21
15:36
Ε είσαι θεουλης!Κάτσε ρε φίλε. Κάνεις μια καριέρα να θίγεις κόσμο ξερω γω καμια 20αρια χρόνια, ακονίζεις κομπλεξισμούς, ιδιοτροπίες, κι έρχεται ο άλλος και τα κανει όλα στάχτη και μπουρμπερη.
Θέλω κι εγω να προσβάλλω κόσμο!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
“”μπλα μπλα αι ντοντ κιίπ απ γουιθ δε νιου τρεντς””
ΜΠΑ;
ποια νομίζεις ότι είσαι μαρη;
25-12-21
17:32
Το φεγγάρι κάνει βόλτα... Στης αγάπης μου την πόρτα ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
25-12-21
18:07
Μου ρχεται στο μυαλο η Ιωαννίδου ρε φιλε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
25-12-21
18:08
Το suits
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,761 μηνύματα.
25-12-21
21:18
κάθε φορά που παρατηρώ το αβατάρ σου με ταξιδεύει στο παραμύθι
δεν ξέρω πως και τι. Ισως γιατι νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια..
ισως γιατι μου αρέσει ακόμα και τώρα να διαβάζω παραμύθια.
Σου αφήνω αυτό @Pak που μου ρθε στο μυαλο με το που ανοιξα το φόρουμ.
δεν ξέρω πως και τι. Ισως γιατι νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια..
ισως γιατι μου αρέσει ακόμα και τώρα να διαβάζω παραμύθια.
Σου αφήνω αυτό @Pak που μου ρθε στο μυαλο με το που ανοιξα το φόρουμ.
25-12-21
22:23
Μαύρο μαλλί ?? Δεν καταλαβαίνω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
25-12-21
22:24
Πόσο σέξι είναι η λοχαγός μου (βλεπε παραλλαγή φούστα αχαχα)
25-12-21
22:25
Ευχαριστώ!
Μια γλυκιά καμηλοπάρδαλη
Μια γλυκιά καμηλοπάρδαλη
mataioths
Δραστήριο μέλος
25-12-21
22:31
μια συμφοιτήτρια μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.