Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.

10-07-12

16:59
πειτε πειτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3,249 μηνύματα.

10-07-12

20:05
Θα ξερασω.
(και συ απο κατω, μην ξερασεις πολυ με την γλυκαναλατη υπογραφη μου.)
(και συ απο κατω, μην ξερασεις πολυ με την γλυκαναλατη υπογραφη μου.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.

10-07-12

20:05
καποιος....
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,941 μηνύματα.

20-12-20

00:24
μου ερχονται καποιες εποχες που ενιωθα σα να μην υπαρχω,αυτο μου θυμισε.
εγω θα βαλω το
εγω θα βαλω το
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-12-20

01:08
μου θυμιζει self help συνθήματα
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.

20-12-20

01:29
Μου θυμίζει πόσο υπομονή δεν έχω να διαβάζω σεντόνια. Δεν είναι υπογραφή αυτό ρε φαστ συνθήκη Κιουτσούκ Καϊναρτζή θυμίζει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,941 μηνύματα.

20-12-20

01:36
Μου θυμίζει σε μια εκδρομη που ειχαμε χασει ενα παιδι και τελικα το βρηκαμε ψάχνοντας στο δασος

Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up.
Neil Gaiman, The Kindly Ones (The Sandman, #9)

Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up.
Neil Gaiman, The Kindly Ones (The Sandman, #9)
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,795 μηνύματα.

20-12-20

09:05
Μου θυμίζει φρεσκοχωρισμενο πρωταγωνιστή λογεχνικου βιβλίου
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.

20-12-20

10:25
Μου θυμίζει τα πρώτα μου μαθήματα γιόγκα!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

20-12-20

14:30
οτι θα βγουν τα ζομπι απο τους λοφους και πρεπει να ειμαι καπως ετσι σαν το resident evil
Love For All, Hatred For None

Love For All, Hatred For None
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,061 μηνύματα.

13-08-24

00:08
δεν υπαρχει
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,261 μηνύματα.

13-08-24

01:51
Όλα τα μικρά γατάκια που δεν έχω μπορέσει να χαϊδέψω 

gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 212 μηνύματα.

13-08-24

16:18
τα πρώτα στάδια των καραντινών το '20 που καθόμουν πάνω στη στέγη απ'το μεσημέρι ως αργά το βράδυ με τα ακουστικά κολλημένα στο κεφάλι μου και άκουγα my chemical romance (αρχές εφηβείας γαρ)
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,061 μηνύματα.

13-08-24

16:42
Σούρουπο, πανω σε ενα καράβι προς καπου μαγικά, κοιτώντας τον ηλιο να δύει πορτοκαλίζοντας τον ουρανο και τα νερ, γέρνοντας σε εναν τοίχο οκλαδόν στην πρύμνη του, γράφοντας σκέψεις σε ενα τετράδιο. Καββαδια σε αγαπω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.