Myrtle
Διάσημο μέλος
- Όχι κυρία! Σήμερα είναι τα γενέθλιά σας και θέλω να γεμίσετε ευτυχία!
Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά που σκέφτονται ακόμα αγνά και το μόνο που θα σκεφτούν να κάνουν με την ημερομηνία των γενεθλίων σου είναι να την βάλουν καλά στο μυαλό τους για να θυμηθούν να σου πουν τα χρόνια πολλά!
Μετά, βέβαια, μου βγάλανε το λάδι, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
ενα ευχαριστω λεκτικα σε συνδυασμο με 2 ματια που το εννοουσαν....
Το post αυτό...
διότι είναι κάτι που μου έχει λείψει.
Έχω προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε κολλητό φίλο και δυστυχώς δε δείχνει να το εκτιμάει...
fly
Δραστήριο μέλος
Το post αυτό...
διότι είναι κάτι που μου έχει λείψει.
Έχω προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε κολλητό φίλο και δυστυχώς δε δείχνει να το εκτιμάει...
ξερεις κατι....εμενα το ατομο αυτο δεν ηταν φιλος μου...βσκ ηταν ενας ανθρωπος που απο κοντα τουλαχιστον εβλεπα για πρωτη φορα....εσυ ομως μην απογοητευσαι...σημασια εχει οτι ησουν εκει οταν ο φιλος σ σε χρειαστηκε...μονο αυτο να σκεφτεσαι....
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
Apro
Διάσημο μέλος
βγαίνοντας χθες από ένα σχολείο, που έπαιζε μπάλα
τον χαιρετάω και με ρωτάει με μια μαγκιά γνώριμη
πίνεις ακόμα ρε...;
τον κοιτάζω λίγο άγρια και τον ρωτάω, τί πίνω ρε;
σκέφτεται λίγο και μου λέει μπύρες....
ναι του λέω, χθες ήπια δυο τρεις, αλλά δεν πίνω καθημερινά
α καλά μου λέει, τα λέμε....
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μικρά είναι απίστευτα ώρες - ώρες! Μια μέρα πέρσυ, καθόμουν με σκυμμένο το κεφάλι στην αυλή του σχολείου και έρχεται ένα αγοράκι από την Α' Γυμνασίου και μου λέει "Γιατί κλαις;"...(δεν έκλαιγα). 'Επαθα πλάκα πάντως...ένας πιτσιρικάς χθες(κοντά στα 10)
βγαίνοντας χθες από ένα σχολείο, που έπαιζε μπάλα
τον χαιρετάω και με ρωτάει με μια μαγκιά γνώριμη
πίνεις ακόμα ρε...;
τον κοιτάζω λίγο άγρια και τον ρωτάω, τί πίνω ρε;
σκέφτεται λίγο και μου λέει μπύρες....
ναι του λέω, χθες ήπια δυο τρεις, αλλά δεν πίνω καθημερινά
α καλά μου λέει, τα λέμε....
Mikaki04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι μαθητές μου που ήρθαν χθες με τριαντάφυλλα στα χέρια να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου! Κι ένας πιτσιρικάς, που ήθελε να μου φέρει τούρτα για να σβήσω τα κεριά μαζί τους κι όταν του είπα ότι δεν χρειάζεται μου λέει:
- Όχι κυρία! Σήμερα είναι τα γενέθλιά σας και θέλω να γεμίσετε ευτυχία!
Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά που σκέφτονται ακόμα αγνά και το μόνο που θα σκεφτούν να κάνουν με την ημερομηνία των γενεθλίων σου είναι να την βάλουν καλά στο μυαλό τους για να θυμηθούν να σου πουν τα χρόνια πολλά!
Μετά, βέβαια, μου βγάλανε το λάδι, αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...
Αν κάτι με συγκίνησε σήμερα είναι αυτή η πράξη αγάπης ! Είναι υπέροχο να ασχολείται κανείς με παιδιά τελικά! Αχ.. νομίζω πως η περιγραφή αυτή με βοήθησε να κατασταλάξω στο επάγγελμα που επιθυμώ.. Όπως είπες πάντως.. παραμένουν πάντα τόσο αγνά.., τόσο ο εαυτός τους θα προσέθετα !
Χαχα.. όσο για το "μετά".. ε, τίποτα καλό δεν κρατάει για πάντα που λένε! φτάνει που ήρθε όμως !
Υ.σ. δασκάλα είσαι ε?? όπως και να 'χει συγκινήθηκα τρομερά !!!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Αν κάτι με συγκίνησε σήμερα είναι αυτή η πράξη αγάπης ! Είναι υπέροχο να ασχολείται κανείς με παιδιά τελικά! Αχ.. νομίζω πως η περιγραφή αυτή με βοήθησε να κατασταλάξω στο επάγγελμα που επιθυμώ.. Όπως είπες πάντως.. παραμένουν πάντα τόσο αγνά.., τόσο ο εαυτός τους θα προσέθετα !
Χαχα.. όσο για το "μετά".. ε, τίποτα καλό δεν κρατάει για πάντα που λένε! φτάνει που ήρθε όμως !
Υ.σ. δασκάλα είσαι ε?? όπως και να 'χει συγκινήθηκα τρομερά !!!
Για την ακρίβεια είμαι φοιτήτρια του Μαθηματικού, αλλά αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με παιδάκια δημοτικού τα οποία πραγματικά μπορούν να σου προσφέρουν κορυφαίες στιγμές (άλλοτε χαράς, άλλοτε συγκίνησης, άλλοτε εκνευρισμού και τούμπαλιν)!
Η αλήθεια είναι πως το επάγγελμα αυτό είναι (παρ'όλο που δεν του φαίνεται) πολύ δημιουργικό! Και πραγματικά η χαρά που βλέπεις στα πρόσωπά τους όταν κατανοούν αυτά που πασχίζεις να τους μάθεις και προοδεύουν είναι κάτι απερίγραπτο! Για να μην πω για την κατάσταση στην τάξη που είναι στο χέρι σου να την κάνεις έτσι ώστε να την απολαμβάνεις κι εσύ και αυτά!
Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο στην ζωή μου εκτός από το να ασχοληθώ με την εκπαίδευση! Νομίζω ότι όταν το'χεις αυτό, το καταλαβαίνεις! Keep going!
Apro
Διάσημο μέλος
ήταν σαν πίνακας ζωγραφικής, όχι από αυτούς που γνωρίζετε
αλλά από αυτούς που γνωρίζω εγώ
νόμιζα ότι ήταν αληθινή, αλλά δε τη ρώτησα
τι κρίμα, θα πάω πάλι για καφεδάκι την ίδια ώρα
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός είναι ο δικός μου μικρός ήρωας. Ο άνθρωπος που μου έμαθε πως ό,τι σε κυνηγάει (τα χρέη, το άδικο, ο εαυτός σου, ο χρόνος τελικά) υπάρχει μόνο ένας τρόπος να του ξεφύγεις, εκτός φυσικά από το τρέξιμο: η άνευ όρων εμπιστοσύνη στην απόλυτη δική σου τρέλα. Και όταν στριμώχνομαι σ' ένα από τα πολλά κυνήγια της ζωής, ψάχνω τριγύρω μου να βρω την παρκαρισμένη βάρκα. Πάντα, με κάποιον τρόπο, είναι εκεί.
Απόσπασμα του Φοίβου Δεληβοριά από ένα άρθρο στο "Pepper", στο οποίο αναφέρεται στον Θανάση Βέγγο, τον δικό του Μικρό Ήρωα.
Το γιατί με συγκίνησε αποτελεί ακόμα ένα μυστήριο.
prinCess.
Επιφανές μέλος
:/Είναι στιγμές που θες να γυρίσεις πίσω να ζήσεις ξανά τις πιο ωραίες σου στιγμές μα δεν μπορείς. Αυτές τις στιγμές κράτα βαθειά μες την καρδιά σου ό,τι αγάπησες και σ' έκανε πραγματικά ευτυχισμένο και προχώρα.. Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές μα να ξέρεις πως πάντα θα 'ναι δικές σου και θα σ' ακολουθούν.Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου.Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις.Δυσκολίες θα βρεις σ' αυτό το ταξίδι μα όταν φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις κερδίσει πολλά. Αγάπησε και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σου.Αν κάποτε χάσεις κάτι αγαπημένο σου μη λυπηθείς.Μην ξεχνάς ποτέ πως κάπου παρακάτω μακρυά ή κοντά υπάρχει για όλα ένα τέλος.Tίποτα όμως δε χάνεται απ' τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο.Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και η αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.