KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο KingFox έγραψε: #81 25-09-12 15:52 Δεν διαβάζω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @l3x1k0 Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Ο @l3x1k0 έγραψε: #82 02-10-12 20:46 Συνήθως ίντερνετ μέσω κινητού, μουσική και σπανιότερα πλέον περιοδικά-βιβλία. Απλά εκμεταλλεύομαι δημιουργικά το χρόνο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:28 Η Claire Rentfield: #83 03-10-12 16:28 Παληα, διαβαζα ενα περιοδικο που λεγοταν Discovery and Science. Οταν σταματησε να βγαινει, αρχισα να διαβαζω Μαφαλντα. Ειχα προβλημα ομως. Οταν ηταν σπιτι ο αντρας μου, επειδη καθε τοσο με πιαναν τα γελια, ερχοταν εξω απο την πορτα του μπανιου και με ρωτουσε αν ειμαι καλα και φυσικα μου χαλουσε την αυτοσυγκεντρωση. Τωρα πια διαβαζω βιβλια της Αγκαθα Κριστι. Μιλαμε δεν βλεπω την ωρα να παω τουαλετα, για να διαβασω τη συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Alejandro Papas: #84 03-10-12 16:40 την βιβλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο Sal Paradise: #85 08-10-12 00:25 hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2012 Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν διαβάζω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@l3x1k0 Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Ο @l3x1k0 έγραψε: #82 02-10-12 20:46 Συνήθως ίντερνετ μέσω κινητού, μουσική και σπανιότερα πλέον περιοδικά-βιβλία. Απλά εκμεταλλεύομαι δημιουργικά το χρόνο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:28 Η Claire Rentfield: #83 03-10-12 16:28 Παληα, διαβαζα ενα περιοδικο που λεγοταν Discovery and Science. Οταν σταματησε να βγαινει, αρχισα να διαβαζω Μαφαλντα. Ειχα προβλημα ομως. Οταν ηταν σπιτι ο αντρας μου, επειδη καθε τοσο με πιαναν τα γελια, ερχοταν εξω απο την πορτα του μπανιου και με ρωτουσε αν ειμαι καλα και φυσικα μου χαλουσε την αυτοσυγκεντρωση. Τωρα πια διαβαζω βιβλια της Αγκαθα Κριστι. Μιλαμε δεν βλεπω την ωρα να παω τουαλετα, για να διαβασω τη συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Alejandro Papas: #84 03-10-12 16:40 την βιβλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο Sal Paradise: #85 08-10-12 00:25 hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2012 Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνήθως ίντερνετ μέσω κινητού, μουσική και σπανιότερα πλέον περιοδικά-βιβλία. Απλά εκμεταλλεύομαι δημιουργικά το χρόνο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:28 Η Claire Rentfield: #83 03-10-12 16:28 Παληα, διαβαζα ενα περιοδικο που λεγοταν Discovery and Science. Οταν σταματησε να βγαινει, αρχισα να διαβαζω Μαφαλντα. Ειχα προβλημα ομως. Οταν ηταν σπιτι ο αντρας μου, επειδη καθε τοσο με πιαναν τα γελια, ερχοταν εξω απο την πορτα του μπανιου και με ρωτουσε αν ειμαι καλα και φυσικα μου χαλουσε την αυτοσυγκεντρωση. Τωρα πια διαβαζω βιβλια της Αγκαθα Κριστι. Μιλαμε δεν βλεπω την ωρα να παω τουαλετα, για να διαβασω τη συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Alejandro Papas: #84 03-10-12 16:40 την βιβλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο Sal Paradise: #85 08-10-12 00:25 hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2012 Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παληα, διαβαζα ενα περιοδικο που λεγοταν Discovery and Science. Οταν σταματησε να βγαινει, αρχισα να διαβαζω Μαφαλντα. Ειχα προβλημα ομως. Οταν ηταν σπιτι ο αντρας μου, επειδη καθε τοσο με πιαναν τα γελια, ερχοταν εξω απο την πορτα του μπανιου και με ρωτουσε αν ειμαι καλα και φυσικα μου χαλουσε την αυτοσυγκεντρωση. Τωρα πια διαβαζω βιβλια της Αγκαθα Κριστι. Μιλαμε δεν βλεπω την ωρα να παω τουαλετα, για να διαβασω τη συνεχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Alejandro Papas: #84 03-10-12 16:40 την βιβλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο Sal Paradise: #85 08-10-12 00:25 hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2012 Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την βιβλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο Sal Paradise: #85 08-10-12 00:25 hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2012 Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:30 Η Claire Rentfield: #86 08-10-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... Σωστος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:38 Ο diotima έγραψε: #87 08-10-12 00:38 προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προτιμω τα "βιβλια" διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:43 Ο Sal Paradise: #88 08-10-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diotima: διαβαζω την "Ενεργονια" του ισαρη... Click για ανάπτυξη... οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:48 Ο diotima έγραψε: #89 08-10-12 00:48 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: οπα κατσε...απο ποια χιλιαδα εχεις εσυ?! γιατι εγω εχω απο την 12η χιλιαδα αντιτυπων που πουληθηκαν Click για ανάπτυξη... Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sal Paradise Δραστήριο μέλος Ο Sal Paradise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 626 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 00:51 Ο Sal Paradise: #90 08-10-12 00:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Εχω απο αυτα που μοιραζε τσαμπα στην ομονοια Click για ανάπτυξη... με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:07 Ο diotima έγραψε: #91 08-10-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: με γνησιο αυτογραφο και αφιερωση στο μπροστοφυλλο?!! Click για ανάπτυξη... "φρομ μπαγκζζζ του ντιοτιμα γουιθ λαβ" και μου ζωγραφισε εναν γκει απο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 01:30 Ο Alejandro Papas: #92 08-10-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ReDeM: hustler,κοσμο του επενδυτη,ριζοσπαστη,τα ποστς του anisixou και metal hammer.το τελευταιο σε εποχες δυσκοιλιοτητας! Click για ανάπτυξη... lolz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #93 16-03-13 19:42 Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλιά "νέα" από εφημερίδες! Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι το χαρτί της τουαλέτας γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.... Nancy Mitford Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 515609: #94 16-03-13 19:44 Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω τελειώσει το <<Η τέχνη και επιστήμη της C>> και τώρα είμαι στην μέση περίπου του <<Ανάλυση και Σχεδίαση Αλγορίθμων>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2013 στις 10:44 Ο Yamcha έγραψε: #95 23-03-13 10:44 Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προσωπικα,διαβαζω το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 7 Μαΐου 2013 στις 23:29 Ο Demlogic έγραψε: #96 07-05-13 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Άλλο ένα θεματάκι από την καθημερινότητά μας, προσφορά μου! Τι συνηθίζετε να διαβάζετε στο WC όταν έχετε.. συνεδρίαση; Λύνετε σταυρόλεξα; Διαβάζετε για επίπλωση σπιτιού; Εφημερίδα ή Μίκυ Μάους μήπως; Ή κοιτάτε το ταβάνι; Click για ανάπτυξη... μπραβο! πανεξυπνο thread. Εγω διαβαζω κβαντομηχανικη, θεωρια παιγνιων, τοπολογια του R^ (-ν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.