Τι περιοδικά διαβάζετε στο WC;

επίσης έχω μετρήσει και τα γράμματα από τα οποία αποτελούνται
αυτό το χω κάνει και γω :redface:

συνήθως θα πάρω ότι βρώ, αλλιώς κοιτάω το ταβάνι, ή τν εαυτό στν καθρέφτη :redface: 8)
θυμάμαι στς πανελληνίες τν είχα κάνει τουαλέτα - βιβλιοθήκη :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που διαφωνεί στο ότι η τουαλέτα είναι πηγή έμπνευσης μεγάλων πραγμάτων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδια να κανω μιαν ερωτηση??
καλη ιδεα με τα περιοδικα αλλα τα κουβαλατε μαζι σας στο μπανιο η ταχετε εκει γενικα καπου χαμω??

:confused::D

Aγαπητη Μindcircus,εχουμε παντα ενα βιβλιο πανω στη πλυντηριο στην τουαλετα!:D

Στην τουαλετα,διαβαζουμε οτι διαβαζουμε και εκτος ...τουαλετας.:D

Η μορφωνομαστε ή δεν μορφωνομαστε!:D

Στο πληντυριο ε??:hmm:

ελα ομως που το δικο μου πληντυριο βρισκεται εκτος τουλετας σε ειδικο ντουλαπι!
προβλημα ε?
ε χαμω δε λεει παντως!

:confused::hehe:

το προγραμμα της TV:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τις ετικετες απο σαμπουαν, οδοντοκρεμες και ο,τι αλλο βρισκεται κοντα στον "θρονο"..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

national geographic..:P

Η την ιστορια του Κωνσταντινου Κατακουζινού για τους μπιντέδες στο βυζαντιο!:P

Τελευταία επεξεργασία:
Εχω μάθει απ εξω ,όλα τα συστατικά του Wash n Go :mad:

Στο WC δεν διαβαζουμε :p
Αλλα κανουμε...xD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τιποτα
δεν μπορω να κανω δυο πραγματα μαζι
θελω να συγκεντρωνομαι σε οτι κανω.. για να το κανω καλα..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις περισσότερες φορές ακούω τραγούδια από το mp3, άλλες διαβάζω κόμικ:P
χοχοχο:hehe:

τις ετικετες απο τα σαμπουαν,τις χλωρινες,τα καθαριστικα,τις οδοντοκρεμες και παει λεγοντας!!:P

τις ετικετες απο τα σαμπουαν,τις χλωρινες,τα καθαριστικα,τις οδοντοκρεμες και παει λεγοντας!!:P

το ίδιο :P

Και ναι και εγω οταν εχω ξεχασει να παρω μαζι μου το κινητο μου ωστε να στελνω μυνηματα να μιλαω η να ακουω μουσικη πιανω να διαβαζω απο την μασκαρα και το ρουζ (ξερετε τ ενδιαφεροντα ειναι τα μικροσκοπικα γραμματακια τους και τι μαθαινει ο ανθρωπος μεσα απο αυτα !) μεχρι και να κανω αγωνες με τα δαχτυλα μου αγωνες αναμεσα στα δοντακια της βουρτσας χΡ

λουκυ λουκ

PlayBoy

περιοδικα του κ**ου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back