Τι περιμένετε να φέρει το καλοκαίρι...

Κουνουπάκια; :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τη θάλασσα την έχω μέσα στα πόδια μου οπότε θα πω: έναν καλοκαιρινό έρωτα γιατί η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν και πολύ καλή σε αυτόν τον τομέα!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επιτυχία για όσα καιρό δουλεύω και για όσα στοχεύω...

Αξέχαστες διακοπές! Να πηγαίνω από το ένα μέρος στο άλλο, θάλασσα, βόλτες, μπύρες και δεν συμμαζεύεται! :D

τι περιμένω; τίποτα!
τι ελπίζω; κάτι καλό!
αλλά δύσκολο :/ :(

αυτό το καλοκαίρι θέλω απλώς να χαλαρώσω, να ξεκουραστώ.. να χτυπηθώ και σε κανένα μπαρ και λίγο στη ρακέτα..
αλλά κουλ, ως εκεί.. λίγα πράγματα και απλά θέλω..

7a8f6d941e33a13a84dc46ff8e6dd9e4-1.jpg

Να εχω τις καλύτερες αναμνήσεις χαλάρωσης ...δίπλα στη θαλασσα
όλη τη μέρα μόνο με ενα μαγιουδάκι!
Χαλαρααααααα!

Σίγουρα ...δεν θα γίνει!:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back