Τι περιμένετε να φέρει το καλοκαίρι...

παγκύπριες εχώ δώσει ...

Ωρη σε μπερδεψα με μια που παει πρωτη:$$ Ελα συγνωμη :/ Kαλα αποτελεσματα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα είναι τέλειοοο!!Αν βγούν καλά αποτελέσματα από τις πανελλαδικές....Αλλά τωρα που το σκεφτομαι και να μην βγούν παλι τέλειο θα 'ναι το καλοκαίρι μου!!...δεν θα τα βαψω και μαυρα....αρκει να περάσω κάπου ώστε να μην είμαι απο Σεπτέμβρη σπιτι μου...χαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

....αρκει να περάσω κάπου ώστε να μην είμαι απο Σεπτέμβρη σπιτι μου...χαχα

Αυτό ακριβώς:P:P

Θα είναι τέλειοοο!!Αν βγούν καλά αποτελέσματα από τις πανελλαδικές....Αλλά τωρα που το σκεφτομαι και να μην βγούν παλι τέλειο θα 'ναι το καλοκαίρι μου!!...δεν θα τα βαψω και μαυρα....αρκει να περάσω κάπου ώστε να μην είμαι απο Σεπτέμβρη σπιτι μου...χαχα

;);)

tumblr_m547q3iwXK1qjfjxvo1_500_large-1.jpg

Απλά αυτό-->

:clapup::clapup::clapup::whistle::whistle::D:D

Για να δούμε τι σκοπεύουμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι; :D Αυτό το Καλοκαίρι λοιπόν θα ξενυχτίσω,θα πιω,θα πηγαίνω βόλτες,θα γνωρίσω καινούριους φίλους,θα γίνω καλύτερος φίλος με άλλα άτομα,θα ερωτευτώ( το νιώθω:D ) ,λίγο διάβασμα, ΚΑΙ συνεχώς ΜΠΑΝΙΑΑ!!:clapup:

μπανιο, διαβασμα, διασκεδαση, επισκεψη στην καστορια και στο Μαλακασι.... και μπορει και κατι καλυτερο!!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

μπανιο, διαβασμα, διασκεδαση, επισκεψη στην καστορια και στο Μαλακασι.... και μπορει και κατι καλυτερο!!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

:clapup::clapup:

ναι ναι ναι!!! το καλοκαιρι ειναι ωραιο στον ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ! καστορια!!! εκει εχει δροσια!!!! Μαλακασι!!! εκει εχει ζεστη ΜΟΝΟ την μερα!!!! :clapup::clapup: γιουπι!!!!!

Αυτό το καλοκαίρι..
Δεν ξέρω πως θα είναι αυτό το καλοκαίρι. Διακοπές δεν θα πάμε και χωριό δεν έχω.:(
Ελπίζω να είναι καλύτερο από το προηγούμενο..και ότι τύχει στην πορεία.:P

θα κοιμηθω
και θα ξυπνήσω αρχές σεπτέμβρη

Αχ καλοκαιράκι...<3
Απλά να περάσω απίστευτα/μαγευτικά...να μου μείνει αξέχαστο!
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου που να θέλω να κανω...Απλώς να περάσω τέλειααα με ότι προκυψει! ;)

Αυτό το καλοκαίρι..
Δεν ξέρω πως θα είναι αυτό το καλοκαίρι. Διακοπές δεν θα πάμε και χωριό δεν έχω.:(
Ελπίζω να είναι καλύτερο από το προηγούμενο..και ότι τύχει στην πορεία.:P

σου το ευχομαι! οσο για το οτι δεν εχεις χωριο δεν ειναι τιποτα! μην κοιτας εμενα που η μαμα μου ειναι απο αλλη πολη κι ο μπαμπας μου απο την αλλη ακρη...πω πω δεν ξερεις πως σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω ολο αυτο το ταξιδι απο τα Τρικαλα στην Καστορια πφφφφ!:worry::(

φέτος το καλοκαιρι θα εχει πολύ ...............(χμμμ 18+):P

Αυτό το καλοκαίρι...
Θα είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟ:D:D:D

(θέλω να ελπίζω!)

αυτο το καλοκαιρι... 9α βγενω με την παρεα μου κα8ε απογευμα με την παρεα μου για μπαλα, 8α......... ερωτευτω 100000000000000%, κΑΙ πολλα μπανιαα αντε καλα να περασετεε:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back