crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny :Όλα τα forum έχουν απο έναν παππού και μια γιαγιά
Εμείς βρήκαμε τοντώρα ψάχνουμε την γιαγιά
27,5, λίγο πριν τα 28
Η γιαγιά βρέθηκε!!!! Περιμένω εφαπαξ και σύνταξη από το forum λιαν συντόμως, διότι είμαι και μεγάλη γυναίκα, έτσι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :νομίζω πως η garfield σου ρίχνει λίγο .
Ναι κι εγώ αυτό νομίζω αφού έχει κόρη 15 χρονών :/
Οπότε crazyHelen ξέχνα την σύνταξη
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny :Ναι κι εγώ αυτό νομίζω αφού έχει κόρη 15 χρονών :/
Οπότε crazyHelen ξέχνα την σύνταξη
OK, αλλά είμαι η αμέσως επόμενη, έτσι?
goldy
Νεοφερμένος
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από ka-li :25 τον Αύγουστο
Προς τι το καλε? Θα ήθελες να εισαι 19 σαν εμενα και όταν πας να πεις μια αποψη να σου φερνει ο αλλος σαν επιχειρημα οτι εισαι μικρή για να σου 'αποδειξει' οτι κάνεις λάθος?
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλεις να τα ξαναπούμε όταν θα κλείνεις τα 25; Δεν έχει καθόλου πλάκα... Έχεις τελειώσει τη σχολή, δουλεύεις, οι διακοπές σου είναι 24 ημέρες το χρόνο και από πάνω τα 30 πλησιάζουν επικίνδυνα...Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Προς τι το καλε? Θα ήθελες να εισαι 19 σαν εμενα και όταν πας να πεις μια αποψη να σου φερνει ο αλλος σαν επιχειρημα οτι εισαι μικρή για να σου 'αποδειξει' οτι κάνεις λάθος?
Α! και να ξέρεις πάντα υπάρχουν άτομα μεγαλύτερα από εσένα που θα σου λένε είσαι μικρή ακόμα... ʼσε από αυτά δεν θα γλυτώσεις ποτέ!!!
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Εννοείται ναι.Θα ήθελες να εισαι 19 σαν εμενα και όταν πας να πεις μια αποψη να σου φερνει ο αλλος σαν επιχειρημα οτι εισαι μικρή για να σου 'αποδειξει' οτι κάνεις λάθος?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Δηλαδή για να καταλάβω.... εγώ που είμαι 30+ τι πρέπει να κάνω???
(το πόσο + δεν το λέω, το αφήνω για την ώρα μέχρι να βρεθεί κι άλλο άτομο πάνω από 30 και να κονταροχτυπηθούμε )
πω πω.... είδα κάτι δεκαετίες του 90 και έπαθα πολιτισμικό σοκ! γενιόντουσταν και τοτε παιδιά??
"Θεέ μου κάνε με αντέξω τα πράγματα που δε μπορώ να αλλάξω"
ωχ ωχ ωχ.... πάει γέρασα!!!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Ρε σεις θέλετε να παω να αυτοκτονήσω σήμερα ή να το αφήσω για αύριο?
Δηλαδή για να καταλάβω.... εγώ που είμαι 30+ τι πρέπει να κάνω???
(το πόσο + δεν το λέω, το αφήνω για την ώρα μέχρι να βρεθεί κι άλλο άτομο πάνω από 30 και να κονταροχτυπηθούμε )
πω πω.... είδα κάτι δεκαετίες του 90 και έπαθα πολιτισμικό σοκ! γενιόντουσταν και τοτε παιδιά??
"Θεέ μου κάνε με αντέξω τα πράγματα που δε μπορώ να αλλάξω"
ωχ ωχ ωχ.... πάει γέρασα!!!
Και εγώ κοντά στα 30 είμαστε μειωνότητα
kotetsi
Νεοφερμένος
Scandal
Διαχειριστής
Anaconda
Νεοφερμένος
Με την ευκαιρία να σας χαιρετήσω όλους, είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Anaconda :Νομίζω ότι μπορώ να "κονταροχτυπηθώ" με την Επιρροή για τον "μεγαλύτερο/η" του forum! Λοιπόν, είμαι 31,5...
Με την ευκαιρία να σας χαιρετήσω όλους, είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum
Καλώς ήρθες
Μάλλον βρήκαμε την γιαγιά στο φόρουμ,ωραία θα παίρνουμε χαρτζιλίκι απο τον πάππου τώρα θα δίνει και η γιαγιά,άρα περισσοτερα λεφτα
Subject to change
e-steki.gr Founder
bunny μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι η Anaconda είναι η πιο γιαγία εδω μέσα! Ούτε η ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ούτε η garfield μας έχουν αποκαλύψει την ηλικία τους και δεδομένου οτι h garfield έχει κόρη 15 ετών νομίζω οτι σίγουρα ειναι πανω απο 31.5!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Καλως ήλθες Anaconda!
bunny μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι η Anaconda είναι η πιο γιαγία εδω μέσα! Ούτε η ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ούτε η garfield μας έχουν αποκαλύψει την ηλικία τους και δεδομένου οτι h garfield έχει κόρη 15 ετών νομίζω οτι σίγουρα ειναι πανω απο 31.5!
Δεν αναφέρθηγκα στην ανακόντα σε αυτό αλλά επειδή κάποια μου έιχε πει να μην στέλνω μήνυμα πάλι γιατί την κουράζει-εκνευρίζει τα έγραψα όλα μαζί.
TAZ250
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.