Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2006 στις 00:57 Η Palladin έγραψε: #41 10-10-06 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Με αηδιαζουν,τρομοκρατουν και φοβιζουν οι ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ.... Επίσης φρικάρω, με όλη την έννοια της λέξης, με τις αράχνες Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακριβώς το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2006 στις 02:16 Η roumana έγραψε: #42 10-10-06 02:16 Αξεπέραστο είναι τρίχα στο φαγητό. Τα ζουζούνια κάθε λογής είναι γλύκα… στη φύση, όχι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2006 στις 20:59 Η smart έγραψε: #43 14-10-06 20:59 Με αηδιάζουν οι κατσαρίδες πααααρα πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 16:46 Η stupid bitch: #44 15-10-06 16:46 να προσθέσω στα όσα έχω πει,ότι με φοβίζει το άγνωστο..το να θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί και να μην μπορώ.. ταυτόχρονα όμως,με ιντριγκάρει κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η Kakerlak έγραψε: #45 25-10-06 20:45 συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Με αηδιαζουν,τρομοκρατουν και φοβιζουν οι ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ.... Επίσης φρικάρω, με όλη την έννοια της λέξης, με τις αράχνες Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ακριβώς το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2006 στις 02:16 Η roumana έγραψε: #42 10-10-06 02:16 Αξεπέραστο είναι τρίχα στο φαγητό. Τα ζουζούνια κάθε λογής είναι γλύκα… στη φύση, όχι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2006 στις 20:59 Η smart έγραψε: #43 14-10-06 20:59 Με αηδιάζουν οι κατσαρίδες πααααρα πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 16:46 Η stupid bitch: #44 15-10-06 16:46 να προσθέσω στα όσα έχω πει,ότι με φοβίζει το άγνωστο..το να θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί και να μην μπορώ.. ταυτόχρονα όμως,με ιντριγκάρει κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η Kakerlak έγραψε: #45 25-10-06 20:45 συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αξεπέραστο είναι τρίχα στο φαγητό. Τα ζουζούνια κάθε λογής είναι γλύκα… στη φύση, όχι στο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2006 στις 20:59 Η smart έγραψε: #43 14-10-06 20:59 Με αηδιάζουν οι κατσαρίδες πααααρα πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 16:46 Η stupid bitch: #44 15-10-06 16:46 να προσθέσω στα όσα έχω πει,ότι με φοβίζει το άγνωστο..το να θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί και να μην μπορώ.. ταυτόχρονα όμως,με ιντριγκάρει κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η Kakerlak έγραψε: #45 25-10-06 20:45 συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με αηδιάζουν οι κατσαρίδες πααααρα πολυ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 16:46 Η stupid bitch: #44 15-10-06 16:46 να προσθέσω στα όσα έχω πει,ότι με φοβίζει το άγνωστο..το να θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί και να μην μπορώ.. ταυτόχρονα όμως,με ιντριγκάρει κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η Kakerlak έγραψε: #45 25-10-06 20:45 συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να προσθέσω στα όσα έχω πει,ότι με φοβίζει το άγνωστο..το να θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι θα συμβεί και να μην μπορώ.. ταυτόχρονα όμως,με ιντριγκάρει κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 20:45 Η Kakerlak έγραψε: #45 25-10-06 20:45 συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω με μπουρμπουγα... το σκοταδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Ο MonaXoS έγραψε: #46 25-10-06 21:04 Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με αηδιάζει να βλέπω να πειράζουν/αγγίζουν κτλ το μάτι(!!!) είτε για εγχείρηση (έχω δει στα πλαίσια των μαθημάτων μου) είτε για κάτι πολύ απλό, όπως είναι το να βάλεις φακό επαφής. Ακόμα με αηδιάζει να βλέπω να τρυπάνε με κάτι το σώμα (και αυτό σε εγχείρηση το είδα) π.χ. ένεση στην καρωτίδα, στο κρανίο κτλ Υ.Γ. οι εγχειρήσεις που είχα δει κ με σόκαραν ήταν σε βίντεο όχι Live! αν ήταν Live θα είχα λιποθυμήσει! Με φοβίζει - το άγνωστο - ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) - η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να πειράξει την κοπέλα μου τώρα που είμαστε μακριά και δεν θα μπορώ να την βοηθήσω (αυτό το έκλεψα από μια πιο παλιά απάντηση σου Μάριο που με σόκαρε στη σκέψη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:49 Η Kakerlak έγραψε: #47 25-10-06 21:49 ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο θάνατος (δικός μου ή κάποιων δικών μου) κ αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:30 Η Maggie έγραψε: #48 27-10-06 16:30 Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέχασα να πω ότι με αηδιάζουν αφάνταστα ,κι αυτα τα έντομα (πώς λέγονται? ) -----> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:50 Η Γίδι έγραψε: #49 27-10-06 16:50 Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:52 Η Maggie έγραψε: #50 27-10-06 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αλογάκι της Παναγίτσας!!! Εγώ τα βρίσκω γλυκούλικα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,μπράβο!! Έτσι λέγεται! Γλυκούλικα?? Απαπαπαπα...Εμένα με ανατριχιάζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:55 Η Γίδι έγραψε: #51 27-10-06 16:55 Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 16:57 Η Maggie έγραψε: #52 27-10-06 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Χιλιοποδαρούσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:23 Η io-io έγραψε: #53 27-10-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Χε, ναι, είναι παράξενα...! Αλλά ήσυχα τα δόλια, προσεύχονται!! Τα άλλα, που δεν είναι ούτε σαρανταποδαρούσες, ούτε κατσαρίδες, αλλά έχουν χιλιάδες ποδαράκια σαν τριχούλες και τρέχουν, πώς λέγονται;;; Δεν τα μπορώ!!! Click για ανάπτυξη... Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2006 στις 17:27 Η Κακή Επιρροή: #54 27-10-06 17:27 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Τι ησυχα καλε!! Αυτα δεν ειναι που αφου ζευγαρωσουν, το θηλυκο τρωει το αρσενικο? ιιιιιιιιοουυυυυ Click για ανάπτυξη... στην άλλη μου ζωή θέλω να γίνω θηλυκό αλογάκι της παναγίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zimitrouli Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:49 Η zimitrouli: #55 09-09-07 03:49 Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοβάμαι να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Και με αυτή τη φοβία μου κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να υποφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Ο deadhead_pirate: #56 09-09-07 09:59 Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oι ατέλειωτη ταλαιπωρία στις δημόσιες υπηρεσίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:31 Η Kakerlak έγραψε: #57 09-09-07 17:31 με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με αηδιαζει το κρατος με φοβιζει το οτι δεν υπαρχει τουλαχιστον αμεσα αλλαγη σε αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:33 Η viki_thess: #58 10-09-07 09:33 με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με αηδιαζουν οι ακριδες οι κατσαριδες και τα σχετικα με φοβιζει το αγνωστο και ο θανατος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:58 Η stupid bitch: #59 10-09-07 13:58 "άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
"άνθρωποι" σαν κι εκείνον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:50 Η *marouli*: #60 10-09-07 14:50 Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mε φοβίζει ο θανατος αγαπημένων προσώπων αλλά και ότι ισως δν υπάρξει ποτέ κανεις που θα μ'αγαπήσει πραγματικά,με όλη του την ψυχή και το ίδιο θα κανω κι εγω... Με αηδιάζει το ψεμα,οι ανθρωποι χωρις αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.