Τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,368 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,939 μηνύματα.
Ακουστε ακουστε μαζευτείτε.

Ξερετε οτι εχω αγαπη για Ταιλανδάρα.

Θα παντρευόμουνα ενα cute ladyboy (ετσι για να χουμε και τα τυχερά μας) και καθοτι θα ήταν Thai υπήκοος, θα ειχα δικαιωμα συνεταιρικα να ανοιξουμε ενα μπαράκι καπου απλά και ησυχα. Οχι Μπανγκόκ. Καπου πολύ ήσυχα.

Θα σας φιλοξενουσαμε τα πιο κοντινα ατομα 3 μηνες ή οσο μπορούσατε το καλοκαιρι και θα διασκεδάζαμε τα βράδια με μουσικη χορό και πολύ καλαμπούρι.

Θα είχα καναπέδες μέσα, εξω θα ηταν εξωτικο βεβαια. Ανοιχτωσιά, σαν παραλιακο σπιτακι ανοιχτό, και το μπαρ ξυλινο, ιδιαιτερο, θα ηταν η πανοπλία μου. Θα μαθαινα να φτιαχνω κοκτέηλς, και το καλό μου (το ladyboy) θα σέρβιρε.

Καθε καλοκαιρι εκει θα σας ειχα. Βασιλιαδες και βασίλισσες. Και μονο με το κυμα διπλα μας.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,225 μηνύματα.
Ακουστε ακουστε μαζευτείτε.

Ξερετε οτι εχω αγαπη για Ταιλανδάρα.

Θα παντρευόμουνα ενα cute ladyboy (ετσι για να χουμε και τα τυχερά μας) και καθοτι θα ήταν Thai υπήκοος, θα ειχα δικαιωμα συνεταιρικα να ανοιξουμε ενα μπαράκι καπου απλά και ησυχα. Οχι Μπανγκόκ. Καπου πολύ ήσυχα.

Θα σας φιλοξενουσαμε τα πιο κοντινα ατομα 3 μηνες ή οσο μπορούσατε το καλοκαιρι και θα διασκεδάζαμε τα βράδια με μουσικη χορό και πολύ καλαμπούρι.

Θα είχα καναπέδες μέσα, εξω θα ηταν εξωτικο βεβαια. Ανοιχτωσιά, σαν παραλιακο σπιτακι ανοιχτό, και το μπαρ ξυλινο, ιδιαιτερο, θα ηταν η πανοπλία μου. Θα μαθαινα να φτιαχνω κοκτέηλς, και το καλό μου (το ladyboy) θα σέρβιρε.

Καθε καλοκαιρι εκει θα σας ειχα. Βασιλιαδες και βασίλισσες. Και μονο με το κυμα διπλα μας.
:beer: να αρχίσουμε να κοιτάμε για εισιτήρια ; 🙃

Βολευόμαστε και στο πάτωμα ή γιατί όχι και με θέα τον έναστρο ουρανό στο τσακιρ κέφι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια