Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,358 εγγεγραμμένα μέλη και 3,553,618 μηνύματα σε 105,642 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 406 άτομα.
Όλα στο κόκκινο ποντάρω τα λεφτά του χειρουργείου καρδιάς μουθα άνοιγα μια ιδιωτική λέσχη poker να μαζευόμαστε όλα τα ρεμάλια να πουλάμε τα σώβρακά μας
Ακουστε ακουστε μαζευτείτε.
Ξερετε οτι εχω αγαπη για Ταιλανδάρα.
Θα παντρευόμουνα ενα cute ladyboy (ετσι για να χουμε και τα τυχερά μας) και καθοτι θα ήταν Thai υπήκοος, θα ειχα δικαιωμα συνεταιρικα να ανοιξουμε ενα μπαράκι καπου απλά και ησυχα. Οχι Μπανγκόκ. Καπου πολύ ήσυχα.
Θα σας φιλοξενουσαμε τα πιο κοντινα ατομα 3 μηνες ή οσο μπορούσατε το καλοκαιρι και θα διασκεδάζαμε τα βράδια με μουσικη χορό και πολύ καλαμπούρι.
Θα είχα καναπέδες μέσα, εξω θα ηταν εξωτικο βεβαια. Ανοιχτωσιά, σαν παραλιακο σπιτακι ανοιχτό, και το μπαρ ξυλινο, ιδιαιτερο, θα ηταν η πανοπλία μου. Θα μαθαινα να φτιαχνω κοκτέηλς, και το καλό μου (το ladyboy) θα σέρβιρε.
Καθε καλοκαιρι εκει θα σας ειχα. Βασιλιαδες και βασίλισσες. Και μονο με το κυμα διπλα μας.