Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:40 Η Maggie έγραψε: #41 20-09-06 16:40 το mall Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:01 Η smart έγραψε: #42 15-10-06 19:01 Ενα video club ή ένα μαγαζί με ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:10 Η stupid bitch: #43 15-10-06 19:10 ένα ζαχαροπλαστείο που όμως θα έχει γλυκά μόνο από σοκολάτα..σοκολάτα,από τις καλύτερες ποιότητες του κόσμου..και τα γλυκά,θα ήταν σε πρωτότυπα και ευφάνταστα σχήματα και συνδυασμούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:13 Η smart έγραψε: #44 15-10-06 19:13 Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:22 Η stupid bitch: #45 15-10-06 19:22 Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το mall Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:01 Η smart έγραψε: #42 15-10-06 19:01 Ενα video club ή ένα μαγαζί με ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:10 Η stupid bitch: #43 15-10-06 19:10 ένα ζαχαροπλαστείο που όμως θα έχει γλυκά μόνο από σοκολάτα..σοκολάτα,από τις καλύτερες ποιότητες του κόσμου..και τα γλυκά,θα ήταν σε πρωτότυπα και ευφάνταστα σχήματα και συνδυασμούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:13 Η smart έγραψε: #44 15-10-06 19:13 Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:22 Η stupid bitch: #45 15-10-06 19:22 Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα video club ή ένα μαγαζί με ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:10 Η stupid bitch: #43 15-10-06 19:10 ένα ζαχαροπλαστείο που όμως θα έχει γλυκά μόνο από σοκολάτα..σοκολάτα,από τις καλύτερες ποιότητες του κόσμου..και τα γλυκά,θα ήταν σε πρωτότυπα και ευφάνταστα σχήματα και συνδυασμούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:13 Η smart έγραψε: #44 15-10-06 19:13 Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:22 Η stupid bitch: #45 15-10-06 19:22 Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ένα ζαχαροπλαστείο που όμως θα έχει γλυκά μόνο από σοκολάτα..σοκολάτα,από τις καλύτερες ποιότητες του κόσμου..και τα γλυκά,θα ήταν σε πρωτότυπα και ευφάνταστα σχήματα και συνδυασμούς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:13 Η smart έγραψε: #44 15-10-06 19:13 Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:22 Η stupid bitch: #45 15-10-06 19:22 Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:22 Η stupid bitch: #45 15-10-06 19:22 Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... χαχαα..ναι,την έχω δει την ταινία,αλλά δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι και πολλά.. πάντως,το μόνο που θυμάμαι και φαντάζομαι ότι θα ήθελα να έχω απ'την ταινία αυτή,είναι σίγουρα ο johnny depp..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:24 Η Kakerlak έγραψε: #46 15-10-06 19:24 ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα μαγαζι με κερια ειδη διακοσμισης αλλα οχι κλασικουρες ποιο εθνικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:25 Ο DiavolakoS: #47 15-10-06 19:25 στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στριπτιζαδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 19:28 Η smart έγραψε: #48 15-10-06 19:28 Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ αυτόν θα ήθελα να είχα απ' τη ταινία αλλα δν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:19 Η crazy lover: #49 15-10-06 21:19 Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαγαζι με accesorizies ή με ρουχα για να παίρνω κ τζάμπα εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 21:55 Η diddle έγραψε: #50 15-10-06 21:55 Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παγωτατζίδικο! Σαν το Παγωτομάνια στο Μοναστηράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:19 Ο Dark_kronos: #51 15-10-06 22:19 Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα ειχε κανει μια μελετη ο πατερας μου πριν κανα δυο χρονια για μια επειχιριση που θα μου αρεσε πολυ να την εχω, αλλα τελικα δεν εγινε τπτ καθος δεν μπορεσε να βγαλει αδειες. Απο κερη αλλο τπτ, πως να σας πω τι δουλεια ειναι ομως χωρις να με βρισετε ολοι μαζι.... Παντος εχει να κανει με αυτο που θελει και ο Hunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:28 Η Kakerlak έγραψε: #52 15-10-06 22:28 ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα πεσ κρονοσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:32 Ο Dark_kronos: #53 15-10-06 22:32 Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σε προσδιωρισω καπος καλα μια και εισαι και Ροδιτισα Ισως να εχεις προσεξει ενα παλιο ξενοδοχειο το οπιο δεν λειτουγει πια και θελει και ενα γερο φρεσκαρισμα στην παραλια με τα γερα κυματα, λιγο πριν το ενυδριο. Ε λοιπον αυτο το ξενοδοχειο εχει 60 δωματια. Αν τα 30 απο αυτα μεινουν δωματια και τα αλλα 30 γινουν μπαρ, στριπτιτζαδικο, σαουνα κλπ και διαθετει και 40 κοπελες το μαγαζι ετοιμες για ολα... Αλλα απαγορευετε να ανοιξει αντρας τετια επειχιρισει.. (και γενικοτερα τετιου μεγεθους αλλα με γνωριμιες και λαδακι παρακαμπτωνται αυτα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:38 Η Κακή Επιρροή: #54 15-10-06 22:38 αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν την ανοιξει δλδ γυναικα επιτρέπεται? αν ναι, πες του μπαμπα σου να μου τη γράψει στο όνομα μου....δεν έχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:40 Ο Dark_kronos: #55 15-10-06 22:40 Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ητανε απλα για το ονομα το θεμα υπαρχουν αρκετα ονοματα τριγιρο. Απαγορευετε να ανοιξει να επιχειριση τετιου ειδους που να απασχολει πανω απο 4 η 5 αν θυμαμε καλα κοπελες, οποτε οπως καταλαβενεις δεν συμφερει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:41 Η Κακή Επιρροή: #56 15-10-06 22:41 κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι αν ανοίξουν 5 επιχειρήσεις από 5 κοπέλες η κάθε μια οι οποιες θα συστεγάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:43 Ο Dark_kronos: #57 15-10-06 22:43 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2006 στις 22:45 Η Κακή Επιρροή: #58 15-10-06 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο δεν ξερω κατα ποσο γινετε αλλα που θα τις βρουμε 5 κοπελες; Μια η θεια μου, μια η γιαγια μου (που την βαζουμε 70 τοσο χρωνων γυναικα...) μια εσυ... Μας λειπουν ακομα κοπελες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:36 Η kleftra έγραψε: #59 16-10-06 15:36 Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη είναι όμως κάτι που θα με ευχαριστούσε. Θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείου-καφέ, ένα μέρος όπου θα μπορούσες με τις ώρες να ψάξεις για το βιβλίο που σε ενδιαφέρει κι αν δεν ήθελες να το αγοράσεις θα μπορούσες να το νοικιάσεις και να το διαβάσεις εκεί. Επίσης θα είχε επιτραπέζια αλλά και ίντερνετ, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα σοκολάτας και όλα αυτά σε ένα ζεστό παρείστικο σκηνικό με καναπέδες και πολυθρόνες(κάτι σαν το σέντραλ καφέ στα Φιλαρακια). Βασικά θα ήταν ένας συνδυασμός βιβλιοπωλείο,δανειστικής βιβλιοθήκης,νετ καφέ σε πιο κοζι ατμόσφαιρα. Μάλλον άπατο θα πήγαινε........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:39 Ο Demelene έγραψε: #60 16-10-06 15:39 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: στριπτιζαδικο Click για ανάπτυξη... Βλέπω το έχεις πιάσει το νόημα. Μην ξεχάσεις να έχεις και γραμματέα! Αρχική Δημοσίευση από smart: Φαντάζομαι πως έχεις δεί τη ταινία chocolat ...Μήπως φαντάζεσαι κατι τέτοιο?Μία σοκολατέρια σαν αυτη πο έχει στη ταινία? Click για ανάπτυξη... Ένα τέτοιο χαλαρά σε μια πιο σύγχρονη version με ασύρματο ιντερνετ μέσα και ως δια μαγεία να μην παχαίνουν. Αν και θα ήθελα να είμαι απλά ιδιοκτήτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.