panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 11:59 Ο panagiotists13: #201 10-06-14 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ^^ Ενα Buchlandung ρε φιλε! Χωρις σχολικα κλπ κλπ! ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ! Και πελατες που τα λατρευουν! Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις συνέταιρο,εδώ είμαι!!! Είναι μία από τις εναλλακτικές μου!Επίσης θα μου άρεσε να ανοίξω έναν εκδοτικό οίκο,μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό πολιτισμού και κουλτούρας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 12:06 Η Mάιρα έγραψε: #202 14-05-15 12:06 Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 14:06 Η Deutsch... Lover: #203 14-05-15 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Αν έχεις έεενα από όλα αυτά θα είμαι πελάτης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 15:29 Η MariaLoveItaly: #204 21-06-15 15:29 Βιβλιοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, τα δύο πάθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 00:50 Η eva kan έγραψε: #205 22-06-15 00:50 Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ^^ Ενα Buchlandung ρε φιλε! Χωρις σχολικα κλπ κλπ! ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ! Και πελατες που τα λατρευουν! Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις συνέταιρο,εδώ είμαι!!! Είναι μία από τις εναλλακτικές μου!Επίσης θα μου άρεσε να ανοίξω έναν εκδοτικό οίκο,μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό πολιτισμού και κουλτούρας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 12:06 Η Mάιρα έγραψε: #202 14-05-15 12:06 Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 14:06 Η Deutsch... Lover: #203 14-05-15 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Αν έχεις έεενα από όλα αυτά θα είμαι πελάτης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 15:29 Η MariaLoveItaly: #204 21-06-15 15:29 Βιβλιοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, τα δύο πάθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 00:50 Η eva kan έγραψε: #205 22-06-15 00:50 Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Μαΐου 2015 στις 14:06 Η Deutsch... Lover: #203 14-05-15 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Αν έχεις έεενα από όλα αυτά θα είμαι πελάτης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 15:29 Η MariaLoveItaly: #204 21-06-15 15:29 Βιβλιοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, τα δύο πάθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 00:50 Η eva kan έγραψε: #205 22-06-15 00:50 Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Με ζαχαρωτά! Ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο που θα είχε ό,τι γλυκό λαχταρούσε η ψηχή σου. Τα πάντα, ποιος ξέρει ίσως κάποια μέρα να γίνει και πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Αν έχεις έεενα από όλα αυτά θα είμαι πελάτης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 15:29 Η MariaLoveItaly: #204 21-06-15 15:29 Βιβλιοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, τα δύο πάθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 00:50 Η eva kan έγραψε: #205 22-06-15 00:50 Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιβλιοπωλείο και κοσμηματοπωλείο, τα δύο πάθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2015 στις 00:50 Η eva kan έγραψε: #205 22-06-15 00:50 Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καφετέρια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 08:40 Η Κατερινα Κρ.: #206 03-08-15 08:40 Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 10:00 Η Deutsch... Lover: #207 03-08-15 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερινα Κρ.: Κάτι σε στυλ Cap Cap https://www.facebook.com/capcapgr?fref=ts Click για ανάπτυξη... Wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερινα Κρ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα Κρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 12:55 Η Κατερινα Κρ.: #208 03-08-15 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Wow Click για ανάπτυξη... χαχα :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 15:13 Η methexys έγραψε: #209 03-08-15 15:13 Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 455 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 20:57 Ο Dmzk έγραψε: #210 03-08-15 20:57 Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Retro ουφάδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2015 στις 21:56 Η Deutsch... Lover: #211 03-08-15 21:56 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Βιβλιοπωλείο Θα υπηρχε ενα τμήμα για γραφική ύλη,μολύβια,τετράδια κτλ και ενα τμήμα για βιβλία. Ισως οι επισκέπτες να μπορούσαν να διαβαζουν εκει,να υπηρχε ενας κατάλληλος χώρος. Και ενα μαγαζι για καφε θα μου άρεσε. Αλλα μικρο, να παιζει ομορφη μουσική, να μυρίζει ο χώρος καφε και γενικα η αυμοσφαιρα να ηταν πολυ ζεστη Ισως να ηταν καφετερια-βιβλιοπωλείο και να τα συνδιαζα αυτα τα δυο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Spoiler Spoiler Πάρε καμιά ιδέα Α και να έχει και κανένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια σου πάντα! Ή από φίλους Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Πάντως είμαστε όλοι ρομαντικές και... πεινασμένες ψυχούλες εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 10:10 Ο panagiotists13: #212 04-08-15 10:10 Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδέες μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.theguardian.com/books/gallery/2015/jun/19/twelve-bookshops-books-world-pictures Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:47 Η methexys έγραψε: #213 04-08-15 12:47 Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2015 στις 12:51 Η Deutsch... Lover: #214 04-08-15 12:51 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Deutsch, ακριβως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Θελω ομως και ενα τμήμα με μπογιές,μολύβια,τετράδια γιατι εχω κόλλημα με αυτα,ειδικα παλιότερα μάζευα ο,τι τετράδιο και περιεργο μολυβι έβρισκα Αλλα ενα τετοιο βιβλιοπωλείο θα ηταν ιδανικό! Click για ανάπτυξη... Πάρε με για συνεργάτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2015 στις 04:55 Ο palio_melos: #215 05-08-15 04:55 Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ανοίξω ένα είδος club - restaurant, αλλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ παραπάνω πληροφορίες γιατί μπορεί να μου κλέψετε την ιδέα και είναι κάτι πρωτότυπο νομίζω Αν δεν κάτσει αυτό, θα πάρω franchise κάνα καφεδάδικο τύπου everest/γρηγόρης/cofee island- ό,τι έχει ξεμυτίσει μέχρι τότε. Αν δεν κάτσει ούτε αυτό, θα αναγκαστώ να ανοίξω ψιλικατζιδίκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 00:01 Η venividivici: #216 23-08-15 00:01 Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 14:48 Η Eileen έγραψε: #217 23-08-15 14:48 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: Bookstore cafe-bar Γιατί ο πολιτισμός πρέπει να συνδυάζεται με την ξεγνοιασιά και την ανάπαυλα! Click για ανάπτυξη... Προσφέρω εθελοντική εργασία, αν ενδιαφέρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beeroas Νεοφερμένο μέλος Ο beeroas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 15:31 Ο beeroas έγραψε: #218 23-08-15 15:31 τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander rafaela11 American Economist Paragontas7000 giannhs2001 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι είδους μαγαζί θα σας άρεσε να έχετε; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 16:29 Η Deutsch... Lover: #219 23-08-15 16:29 Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από beeroas: Μαγαζί μ' όλων των ειδών τα σαλάμια (εκλογοεπίκαιρο). Θυμήθηκα κι ένα σπαραχτικό διάλογο με γκόμενα: - Με τι ασχολείσαι? - Πουλάω σαλάμια - Πού? - Στον πατέρα μου - Δηλαδή? - Να, δεν έχει δουλειά το μαγαζί και τα πουλάω σ'αυτόν. Click για ανάπτυξη... δικό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:09 Η Just a sweetie!!: #220 16-09-15 17:09 Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χωρίς δεύτερη σκέψη.. Βιβλιοπωλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.