roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:51 Η roumana έγραψε: #101 12-12-06 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: ..να τους μαζέψετε, να τους βάλετε σε κουτάκι και συσκευασία/περιτύλιγμα δώρου...και βουρ για το δέντρο του e-steki . Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα με αυτό…για ποιον προορίζομαι? (Θα έχει μια μεγααααλη έκπληξη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:34 Η kleftra έγραψε: #102 17-12-06 21:34 Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Το συγκεκριμένο το κατέβασα απο το WWF όταν είχα μπει να κάνω συνδρομή, το χω όμως σχεδόν δύο χρόνια και αποφάσισα να το βγάλω. Θα κατσω το βράδυ να αναζητήσω το νέο μου αβατάρ για το 2007 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:43 Ο Γιώργος έγραψε: #103 17-12-06 21:43 Μία γατούλα που κοιμάται με ένα τηλέφωνο αγκαλιά, σήμερα την έβαλα (ξέρω μάλιστα ότι έχουν πέραση εδώ μέσα ) Αν νομίζετε ότι κάπου την έχετε ξαναδεί, η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έβλεπα το σόου του Γρηγόρη και την έδειξε σε κάτι ωραία βιντεάκια που έστειλαν ακροατές. Τυγχαίνει να έχω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και ευτυχώς που ήμουν γρήγορος και απαθανάτησα αυτή τη στιγμή... Αν τη θέλει κανείς, ευχαρίστως να τη στείλω (το μέγεθος είναι αρκετά μεγαλύτερο, περίπου 800χ600) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:54 Η AstRoPeLeKi: #104 17-12-06 21:54 Λόγω εποχης έναν Άι Βασίλη.... που έκανε λάθος στην έξοδο και χάλασε τον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:55 Ο HitMan έγραψε: #105 18-12-06 01:55 Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: ..να τους μαζέψετε, να τους βάλετε σε κουτάκι και συσκευασία/περιτύλιγμα δώρου...και βουρ για το δέντρο του e-steki . Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα με αυτό…για ποιον προορίζομαι? (Θα έχει μια μεγααααλη έκπληξη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:34 Η kleftra έγραψε: #102 17-12-06 21:34 Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Το συγκεκριμένο το κατέβασα απο το WWF όταν είχα μπει να κάνω συνδρομή, το χω όμως σχεδόν δύο χρόνια και αποφάσισα να το βγάλω. Θα κατσω το βράδυ να αναζητήσω το νέο μου αβατάρ για το 2007 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:43 Ο Γιώργος έγραψε: #103 17-12-06 21:43 Μία γατούλα που κοιμάται με ένα τηλέφωνο αγκαλιά, σήμερα την έβαλα (ξέρω μάλιστα ότι έχουν πέραση εδώ μέσα ) Αν νομίζετε ότι κάπου την έχετε ξαναδεί, η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έβλεπα το σόου του Γρηγόρη και την έδειξε σε κάτι ωραία βιντεάκια που έστειλαν ακροατές. Τυγχαίνει να έχω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και ευτυχώς που ήμουν γρήγορος και απαθανάτησα αυτή τη στιγμή... Αν τη θέλει κανείς, ευχαρίστως να τη στείλω (το μέγεθος είναι αρκετά μεγαλύτερο, περίπου 800χ600) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:54 Η AstRoPeLeKi: #104 17-12-06 21:54 Λόγω εποχης έναν Άι Βασίλη.... που έκανε λάθος στην έξοδο και χάλασε τον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:55 Ο HitMan έγραψε: #105 18-12-06 01:55 Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Το συγκεκριμένο το κατέβασα απο το WWF όταν είχα μπει να κάνω συνδρομή, το χω όμως σχεδόν δύο χρόνια και αποφάσισα να το βγάλω. Θα κατσω το βράδυ να αναζητήσω το νέο μου αβατάρ για το 2007 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:43 Ο Γιώργος έγραψε: #103 17-12-06 21:43 Μία γατούλα που κοιμάται με ένα τηλέφωνο αγκαλιά, σήμερα την έβαλα (ξέρω μάλιστα ότι έχουν πέραση εδώ μέσα ) Αν νομίζετε ότι κάπου την έχετε ξαναδεί, η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έβλεπα το σόου του Γρηγόρη και την έδειξε σε κάτι ωραία βιντεάκια που έστειλαν ακροατές. Τυγχαίνει να έχω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και ευτυχώς που ήμουν γρήγορος και απαθανάτησα αυτή τη στιγμή... Αν τη θέλει κανείς, ευχαρίστως να τη στείλω (το μέγεθος είναι αρκετά μεγαλύτερο, περίπου 800χ600) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:54 Η AstRoPeLeKi: #104 17-12-06 21:54 Λόγω εποχης έναν Άι Βασίλη.... που έκανε λάθος στην έξοδο και χάλασε τον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:55 Ο HitMan έγραψε: #105 18-12-06 01:55 Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία γατούλα που κοιμάται με ένα τηλέφωνο αγκαλιά, σήμερα την έβαλα (ξέρω μάλιστα ότι έχουν πέραση εδώ μέσα ) Αν νομίζετε ότι κάπου την έχετε ξαναδεί, η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έβλεπα το σόου του Γρηγόρη και την έδειξε σε κάτι ωραία βιντεάκια που έστειλαν ακροατές. Τυγχαίνει να έχω τηλεόραση στον υπολογιστή μου και ευτυχώς που ήμουν γρήγορος και απαθανάτησα αυτή τη στιγμή... Αν τη θέλει κανείς, ευχαρίστως να τη στείλω (το μέγεθος είναι αρκετά μεγαλύτερο, περίπου 800χ600) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2006 στις 21:54 Η AstRoPeLeKi: #104 17-12-06 21:54 Λόγω εποχης έναν Άι Βασίλη.... που έκανε λάθος στην έξοδο και χάλασε τον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:55 Ο HitMan έγραψε: #105 18-12-06 01:55 Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λόγω εποχης έναν Άι Βασίλη.... που έκανε λάθος στην έξοδο και χάλασε τον τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 01:55 Ο HitMan έγραψε: #105 18-12-06 01:55 Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 02:26 Η kleftra έγραψε: #106 18-12-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HitMan: Tον σκύλο μου -Zidane- γνωστό και ως "ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες πιο κόλαση" Click για ανάπτυξη... Τι γλυκούλι που είναι!!!!!!!! Άντε να μαζευομαστε κι άλλοι που προτιμάμε τα σκυλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 03:08 Η xristinaki: #107 18-12-06 03:08 Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Moιαζει πανεξυπνος κι σαφως ειναι φατσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HitMan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βίκτωρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 04:28 Ο HitMan έγραψε: #108 18-12-06 04:28 Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ... όλοι μου τον βγάζουν πανέξυπνο αλλά είναι χαζούλης [αξιαγάπητα χαζούλης! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 09:50 Ο Demelene έγραψε: #109 18-12-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Όπως όλοι βλεπετε ένα Panda που τα θεωρώ απο τα πιο χαριτωμένα ζωακια και είναι είδος προς εξαφάνιση Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έχουν πολύ φάτσα τα άτιμα. Πάντως από ότι μαθαίνω ο πληθυσμός τους ανακάμπτει αργά αλλά ανακάμπτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:37 Ο gademis έγραψε: #110 18-12-06 13:37 O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Brave sir Robin ειναι ενας χεστης ιππότης απο την ταινια "Monty Pythons and the Holy Grail". Απο τη wikipedia He is known for having "nearly fought the dragon of Angnor", for having "nearly stood up to the vicious chicken of Bristol" and for having "personally wet himself at the Battle of Badon Hill". Click για ανάπτυξη... Ειναι φατσουλα, οποιος εχει δει τις αντιστοιχες σκηνες σκαει στα γελια μολις τον βλεπει και ταιριαζει με τις ανασφαλιες που εχω συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2006 στις 13:47 Η crazyhelen: #111 18-12-06 13:47 Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον γνωστό Adrew της σειράς Forever Friends σε διάφορες παραλλαγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:36 Ο Γιώργος έγραψε: #112 07-02-07 17:36 Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Σουηδό Μάγειρα από το θρυλικό Muppet Show Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:37 Ο Dark_kronos: #113 07-02-07 17:37 Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο να το εκλαβω σαν καπιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:38 Ο Γιώργος έγραψε: #114 07-02-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Αυτο να το εκλαβω σαν καποιου τυπου υπονοουμενο για μενα; Click για ανάπτυξη... Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες ΟΧΙ Εσύ τι έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:44 Ο Dark_kronos: #115 07-02-07 17:44 Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Φεβρουαρίου 2007 ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω εναν σεξοπορνοδιαστοφικοσαδομαζωχιστικοπαιδεραστη που επισκευτικε ενα σχολειο να βρει τα θυματα του! Ειναι ερωτιση αυτη ρε; Εναν ινδιανικο λυκο που ουρλιαζει κατω απο την πανσελινο (με τελιος λαθος φωτισμο καθως η πανσελινος ειναι απο πισω αλλα το φως ερχετε απο τα πλαγια και απο πανω) (προφανος ουρλιαζει γιατι σε ειδε και δεν αντεξε το θεαμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Ο ]ifrit[ έγραψε: #116 07-02-07 17:52 Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον Al Pacino ως Don Corleone στο Godfather του Coppola Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:56 Η underwater: #117 07-02-07 17:56 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:21 Ο thodoris7: #118 07-02-07 18:21 Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω τον χάρο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:27 Η Maggie έγραψε: #119 07-02-07 18:27 Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από underwater: 2 δύτες κοπέλες και κάτι δελφινάκια. Επειδή είμαι πολύ γραφικό άτομο καταβάθος ήθελα avatar που να συνδυάζεται με το user name μου. Κι αυτό μου φάνηκε πολύ μαγευτικό. Click για ανάπτυξη... Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:29 Η underwater: #120 07-02-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Όντως, είναι πολύ όμορφο! Και το προηγούμενο που είχες ήταν πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Maggie μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.