Ποτέ δε θα πίστευα πως θα με επηρέαζε τόσο πολύ ψυχολογικά το οτιδήποτε, είτε μιλάμε για δουλειά, σχέσεις κλπ. Είμαι εξαιρετικά ευθραυστος πια.
Εχω ένα κακό alter ego, τη Σκοτεινούλα ("Το Κρυμμένο Κορίτσι"). Ισοπεδώνει ανθρώπους με τη γλώσσα της που τσακίζει κόκκαλα. Θεωρω οτι με αγαπάει-προστατεύει ειλικρινέστερα από το καλό μου πρόσωπο, αλλά facts are ότι είναι εξαιρετικά αδίστακτη.
Εχω κατι μεταξυ ρεμπελου και αδιαφορίας για πολλά, αναφορικά με τη ζωή κι αυτός ο δρόμος ειναι φοβερά δυσκολος απο πολλές απόψεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρχίζοντας απο το τελευταίο πιο πάνω, θα ήθελα να πω οτι τουλάχιστον νιωθω πιο συνειδητοποιημένος πια για πολλά. Πιο διαφωτισμένος, πιο πνευματικά ισχυρός, μπορώ να πω ανώτερος απο πολύ κόσμο. Ναι, ανώτερος.
Εκτιμώ τα μικρά και απλά πράγματα αλλά όχι ασήμαντα, χτίζω επαφές και καταστάσεις με νόημα.
Είμαι ιδιαιτερα ήρεμος στον πραγματικό κόσμο. Έχω μια ησυχία, δεν ενοχλώ, δε με ενδιαφέρει η βαβούρα.