glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,394 μηνύματα.
01-08-24
13:53
Αρνητικά
- αναβλητική ( μετά τρέχω και δε φτάνω)
- κυκλοθυμική ( τα τελευταία χρόνια)
- αναποφάσιστη ( μέχρι αηδίας)
Θετικά
- συνέπεια της παραπάνω αναβλητικότητας λειτουργώ άψογα και απείρως παραγωγικά σε συνθήκες πίεσης
- ψυχραιμία + ηρεμία, όταν όλοι έχουν πανικοβληθεί
- ενσυναίσθηση ( ακόμη και σε ανθρώπους που δε θα έπρεπε)
- αναβλητική ( μετά τρέχω και δε φτάνω)
- κυκλοθυμική ( τα τελευταία χρόνια)
- αναποφάσιστη ( μέχρι αηδίας)
Θετικά
- συνέπεια της παραπάνω αναβλητικότητας λειτουργώ άψογα και απείρως παραγωγικά σε συνθήκες πίεσης
- ψυχραιμία + ηρεμία, όταν όλοι έχουν πανικοβληθεί
- ενσυναίσθηση ( ακόμη και σε ανθρώπους που δε θα έπρεπε)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,262 μηνύματα.
01-08-24
16:08
Αρνητικά:
Θετικά:
[Κενό]
Όχι εντάξει πλάκα κάνω. Να μερικά:
- Είμαι διστακτική
- Δειλιάζω εύκολα
- Πολλές φορές δεν αντιδρώ και δεν μιλάω ενώ πρέπει
- Είμαι λίιιιιιγο εκδικητικός άνθρωπος, οπότε αν κάποιος πειράξει εμένα ή κάποιον δικό μου θα βρω τρόπο να του το ανταποδώσω
- Δεν είμαι ιδιαίτερα ψύχραιμη
- Συνήθως είμαι ανυπόμονη
Θετικά:
[Κενό]
Όχι εντάξει πλάκα κάνω. Να μερικά:
- Είμαι ειλικρινής
- Δείχνω ενσυναίσθηση και προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου
- Προσπαθώ να βοηθήσω κάποιον να βρει λύση σε κάποιο πρόβλημα που τον απασχολεί, είτε δίνοντας ιδέες είτε απλώς ενθαρρύνοντάς τον
- Έχω πείσμα, οπότε αν θέλω πραγματικά να καταφέρω κάτι θα αφοσιωθώ πλήρως σε αυτό, και θα κάνω ό,τι και αν χρειαστεί για να το καταφέρω
- Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται αντικειμενική, δίνοντας δίκιο σε κάθε πλευρά όπως της αναλογεί, χωρίς ωστόσο να διστάζω να πω που κάνουν λάθος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,466 μηνύματα.
01-08-24
21:09
Ποτέ δε θα πίστευα πως θα με επηρέαζε τόσο πολύ ψυχολογικά το οτιδήποτε, είτε μιλάμε για δουλειά, σχέσεις κλπ. Είμαι εξαιρετικά ευθραυστος πια.
Εχω ένα κακό alter ego, τη Σκοτεινούλα ("Το Κρυμμένο Κορίτσι"). Ισοπεδώνει ανθρώπους με τη γλώσσα της που τσακίζει κόκκαλα. Θεωρω οτι με αγαπάει-προστατεύει ειλικρινέστερα από το καλό μου πρόσωπο, αλλά facts are ότι είναι εξαιρετικά αδίστακτη.
Εχω κατι μεταξυ ρεμπελου και αδιαφορίας για πολλά, αναφορικά με τη ζωή κι αυτός ο δρόμος ειναι φοβερά δυσκολος απο πολλές απόψεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρχίζοντας απο το τελευταίο πιο πάνω, θα ήθελα να πω οτι τουλάχιστον νιωθω πιο συνειδητοποιημένος πια για πολλά. Πιο διαφωτισμένος, πιο πνευματικά ισχυρός, μπορώ να πω ανώτερος απο πολύ κόσμο. Ναι, ανώτερος.
Εκτιμώ τα μικρά και απλά πράγματα αλλά όχι ασήμαντα, χτίζω επαφές και καταστάσεις με νόημα.
Είμαι ιδιαιτερα ήρεμος στον πραγματικό κόσμο. Έχω μια ησυχία, δεν ενοχλώ, δε με ενδιαφέρει η βαβούρα.
Εχω ένα κακό alter ego, τη Σκοτεινούλα ("Το Κρυμμένο Κορίτσι"). Ισοπεδώνει ανθρώπους με τη γλώσσα της που τσακίζει κόκκαλα. Θεωρω οτι με αγαπάει-προστατεύει ειλικρινέστερα από το καλό μου πρόσωπο, αλλά facts are ότι είναι εξαιρετικά αδίστακτη.
Εχω κατι μεταξυ ρεμπελου και αδιαφορίας για πολλά, αναφορικά με τη ζωή κι αυτός ο δρόμος ειναι φοβερά δυσκολος απο πολλές απόψεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρχίζοντας απο το τελευταίο πιο πάνω, θα ήθελα να πω οτι τουλάχιστον νιωθω πιο συνειδητοποιημένος πια για πολλά. Πιο διαφωτισμένος, πιο πνευματικά ισχυρός, μπορώ να πω ανώτερος απο πολύ κόσμο. Ναι, ανώτερος.
Εκτιμώ τα μικρά και απλά πράγματα αλλά όχι ασήμαντα, χτίζω επαφές και καταστάσεις με νόημα.
Είμαι ιδιαιτερα ήρεμος στον πραγματικό κόσμο. Έχω μια ησυχία, δεν ενοχλώ, δε με ενδιαφέρει η βαβούρα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
01-08-24
21:30
Αρνητικά :
- "Παίρνω εύκολα φωτιά" (αλλά μου περνάει γρήγορα)...
- Δεν εμπιστεύομαι εύκολα...
- Δεν έχω καλή σχέση με το χρήμα (θα μπορούσα να έχω πολύ καλύτερη)...
- Είμαι αμετακίνητη στις απόψεις μου, περισσότερο απ' ό,τι πρέπει...
- Είμαι γλωσσού, ενίοτε...
Θετικά :
- Είμαι δοτική με όσους αγαπώ και νοιάζομαι.
- Είμαι ευθύς. Ό,τι έχω να πω θα το μάθει πρώτα ο/η άμεσα εμπλεκόμενος/η. Δεν το γυροφέρνω.
- Δεν είμαι αδίστακτη. "Λυγίζω εύκολα" (δυστυχώς ή ευτυχώς...).
- Μου αρέσει να προσφέρω ό,τι μπορώ, σαν μου το ζητούν (και σαν δεν...).
- "Παίρνω εύκολα φωτιά" (αλλά μου περνάει γρήγορα)...
- Δεν εμπιστεύομαι εύκολα...
- Δεν έχω καλή σχέση με το χρήμα (θα μπορούσα να έχω πολύ καλύτερη)...
- Είμαι αμετακίνητη στις απόψεις μου, περισσότερο απ' ό,τι πρέπει...
- Είμαι γλωσσού, ενίοτε...
Θετικά :
- Είμαι δοτική με όσους αγαπώ και νοιάζομαι.
- Είμαι ευθύς. Ό,τι έχω να πω θα το μάθει πρώτα ο/η άμεσα εμπλεκόμενος/η. Δεν το γυροφέρνω.
- Δεν είμαι αδίστακτη. "Λυγίζω εύκολα" (δυστυχώς ή ευτυχώς...).
- Μου αρέσει να προσφέρω ό,τι μπορώ, σαν μου το ζητούν (και σαν δεν...).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...