Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 22:08 Η Deutsch... Lover: #241 02-05-13 22:08 τελευταια φορα που σκαω στο φαγητο ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 23:14 Ο stefanos...: #242 02-05-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: me too!!! Καθε φορα που το λεω νοιθω καλα αλλα μετα απο πεντε λεπτα ξανα ενθουσιαζομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ασχολουμε μαζι σου... Ε ρε φιλε εισαι πολυ ανωριμος και σε ειχα παρει με καλο ματι... Ντροπη σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ειμαι τοσο καλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που σε ακουω το ορκιζομαι! Παντα ετσι λεω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευται φορα που τρωω ολη την σοκολατα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που δεν σε ακουω μαμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που κανω βλακειες το υποσχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ...που κανω του κεφαλιου μου! Και δεν ακουω την Melania και την Alma Liebre Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ... που σου δινω το δικαιωμα αυριο θα δεις κυρα μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που δεν τολμαω να ρωτησω το προγραμμα απο εσενα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χασασω μια τετοια στιγμη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κολλησα ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευται φορα που το σηκωνω! Ε μας ζαλησες... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που την πατησα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κλαιω απο χαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κοιταω τι φορας ( πλακα κανω δεν θα σταματησω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που γλιτωνει ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που τρωω ολα τα πορτοκαλια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που ασχολουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που αφηνω αυτη να σχολιασει φωτο μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παω αγγλικα με πυρετο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Που την πατησα... Που επεσα σε τετοιο επιπεδο! Τελευταια ηταν! ον: Τελευταια φορα που σπαω τα νευρα ης Polymnia Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που περνω την Σοφια στις 3 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που κοκκινιζω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που το ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παιρνω εγω τηλ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που σκαω στο φαγητο ναι. Click για ανάπτυξη... για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 11:49 Η Deutsch... Lover: #243 03-05-13 11:49 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Click για ανάπτυξη... εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 13:56 Ο stefanos...: #244 03-05-13 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εννοειται Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:25 Ο καποιος_καπου: #245 30-06-13 22:25 Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταια φορα που σκαω στο φαγητο ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 23:14 Ο stefanos...: #242 02-05-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: me too!!! Καθε φορα που το λεω νοιθω καλα αλλα μετα απο πεντε λεπτα ξανα ενθουσιαζομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ασχολουμε μαζι σου... Ε ρε φιλε εισαι πολυ ανωριμος και σε ειχα παρει με καλο ματι... Ντροπη σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ειμαι τοσο καλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που σε ακουω το ορκιζομαι! Παντα ετσι λεω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευται φορα που τρωω ολη την σοκολατα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που δεν σε ακουω μαμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που κανω βλακειες το υποσχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ...που κανω του κεφαλιου μου! Και δεν ακουω την Melania και την Alma Liebre Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ... που σου δινω το δικαιωμα αυριο θα δεις κυρα μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που δεν τολμαω να ρωτησω το προγραμμα απο εσενα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χασασω μια τετοια στιγμη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κολλησα ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευται φορα που το σηκωνω! Ε μας ζαλησες... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που την πατησα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κλαιω απο χαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κοιταω τι φορας ( πλακα κανω δεν θα σταματησω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που γλιτωνει ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που τρωω ολα τα πορτοκαλια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που ασχολουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που αφηνω αυτη να σχολιασει φωτο μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παω αγγλικα με πυρετο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Που την πατησα... Που επεσα σε τετοιο επιπεδο! Τελευταια ηταν! ον: Τελευταια φορα που σπαω τα νευρα ης Polymnia Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που περνω την Σοφια στις 3 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που κοκκινιζω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που το ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παιρνω εγω τηλ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που σκαω στο φαγητο ναι. Click για ανάπτυξη... για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 11:49 Η Deutsch... Lover: #243 03-05-13 11:49 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Click για ανάπτυξη... εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 13:56 Ο stefanos...: #244 03-05-13 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εννοειται Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:25 Ο καποιος_καπου: #245 30-06-13 22:25 Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: me too!!! Καθε φορα που το λεω νοιθω καλα αλλα μετα απο πεντε λεπτα ξανα ενθουσιαζομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ασχολουμε μαζι σου... Ε ρε φιλε εισαι πολυ ανωριμος και σε ειχα παρει με καλο ματι... Ντροπη σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που ειμαι τοσο καλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που σε ακουω το ορκιζομαι! Παντα ετσι λεω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευται φορα που τρωω ολη την σοκολατα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που δεν σε ακουω μαμα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που κανω βλακειες το υποσχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ...που κανω του κεφαλιου μου! Και δεν ακουω την Melania και την Alma Liebre Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ... που σου δινω το δικαιωμα αυριο θα δεις κυρα μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που δεν τολμαω να ρωτησω το προγραμμα απο εσενα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: χασασω μια τετοια στιγμη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κολλησα ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευται φορα που το σηκωνω! Ε μας ζαλησες... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που την πατησα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κλαιω απο χαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που κοιταω τι φορας ( πλακα κανω δεν θα σταματησω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που γλιτωνει ετσι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που τρωω ολα τα πορτοκαλια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που ασχολουμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που αφηνω αυτη να σχολιασει φωτο μου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παω αγγλικα με πυρετο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Που την πατησα... Που επεσα σε τετοιο επιπεδο! Τελευταια ηταν! ον: Τελευταια φορα που σπαω τα νευρα ης Polymnia Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που περνω την Σοφια στις 3 το βραδυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελευταια φορα που κοκκινιζω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που το ακουω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: που παιρνω εγω τηλ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τελευταια φορα που σκαω στο φαγητο ναι. Click για ανάπτυξη... για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 11:49 Η Deutsch... Lover: #243 03-05-13 11:49 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Click για ανάπτυξη... εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 13:56 Ο stefanos...: #244 03-05-13 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εννοειται Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:25 Ο καποιος_καπου: #245 30-06-13 22:25 Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: για ολα υπαρχει τελευταια φορα...... Click για ανάπτυξη... εννοειται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 3 Μαΐου 2013 στις 13:56 Ο stefanos...: #244 03-05-13 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εννοειται Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:25 Ο καποιος_καπου: #245 30-06-13 22:25 Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εννοειται Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:25 Ο καποιος_καπου: #245 30-06-13 22:25 Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεματαρα Απο που να ρχισω ρε φιλε Να καθε βραδυ λεω "ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο" Κολοκυθια παλι 6 ωρα πηγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron Νεοφερμένο μέλος Ο Bugatti_Veyron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο Bugatti_Veyron: #246 30-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bugatti_Veyron: Τελευταία φορά που αγοράζω coca cola!! (γενικώς κανένα αναψυκτικό). Μιλάμε για ΥΠΕΡκατανάλωση... Click για ανάπτυξη... Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο...ειμαι στο pc με παρέα ενα ποτήρι coca cola... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαννης Κοβ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιαννης Κοβ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 23:46 Ο Γιαννης Κοβ: #247 30-06-13 23:46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2013 στις 02:21 Ο Dimitris_SM: #248 01-07-13 02:21 Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κλασσικο..τελευταια φορα που γινομαι λιωμα. Και τελευταια φορα που την πεφτω σε φιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 22:27 Η MissKit έγραψε: #249 15-07-13 22:27 Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελευταία φορά που τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Αλήθεια αυτό πρέπει να σταματήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:23 Η marinaki22: #250 16-07-13 00:23 τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:28 Η rootbreaker: #251 16-07-13 00:28 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... εμενα μου την πεφτουν θεοι και γενικα τα καλυτερα παδια.να ανησυχησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:32 Ο Guest 209912: #252 16-07-13 00:32 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Αγόρασε ένα μπλουζάκι που στη πλάτη να λέει, απαγορευονται οι χοντροί, οι άσχημοι, οι χάλια και μετά να έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα κάτω. Works like a charm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Η Aliona έγραψε: #253 16-07-13 00:35 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... σε νιώθω κοπέλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 00:40 Η Gate4 έγραψε: #254 16-07-13 00:40 Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελευταία φορά που ασχολούμαι με σκρόφες και διάφορους που το παίζουν φίλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:17 Η Deutsch... Lover: #255 16-07-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: τελευταια φορα που μου την πεφτουν χοντροι, ασχημοι και χαλια γενικοτερα.ΔΕΝ υποφερεται πια!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεεελαααα τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.... Να κανεις μια λιστα με αυτους που δεν θελεις να σου την πεφτουν! Και μαλλον απο οτι καταλαβα για εσενα η εμφανιση ειναι το παν... ΚΡΙΜΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:52 Η τρελή φιλόσοφος: #256 16-07-13 21:52 τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελευταία φορά που μιλάω στους γονείς μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 23:50 Η whitelioness: #257 20-07-13 23:50 δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε ξερω παιδες αλλα η μονη φορα που κρατησε η φραση και το νοημα της ηταν οταν ειπα "τελευταια φορα που λεω κατι γελοιο οπως τελευταια φορα" αυτοαναιρεση που λειτουργει τουλαχιστον εως σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:10 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #258 21-07-13 00:10 τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελευταία φορά που της προτείνω εγώ να βρεθούμε αντεεεεεεεε πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freak Of Nature Νεοφερμένο μέλος Ο Freak Of Nature αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 01:14 Ο Freak Of Nature: #259 21-07-13 01:14 που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
που φεύγω μακριά σου... Αλλά, δυστυχώς, δεν θα ναι η τελευταία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 10:23 Η ~Dida~ έγραψε: #260 21-07-13 10:23 που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
που κρύβομαι πίσω απ΄το δάχτυλο μου .. ( ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.