Ταινίες που αγαπάμε...

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα.
Παράδοξο αλλά δεν μπορούσα να βρω αντίστοιχο θέμα στο chat & fun. Υπάρχουν μερικά με ταινία/ες αλλά είναι άλλου είδους.
Και προτιμώ να ποστάρω εδώ παρά στην άλλη πλευρά του τοίχου. :music2:

Ας ξεκινήσω με αυτή που έχω και πιο πρόσφατη...

Ανθρώπινη, συμπαθητική ταινιούλα από τον αναρχομάστορα Θοδωρή Μαραγκό, χαλαρώνεις και γελάς. :popcorn:

Screenshot_2023-09-03-23-50-35-683-edit_com.letterboxd.letterboxd.jpg

Βαγγέλης Μουρίκης.. Σταθερή αξία του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου

Ο εραστής της κομμώτριας (1990), διεισδυτική ταινία, απ' αυτές που σου μένουν.

Τι cult ταινιάρα είναι αυτή ρε φίλε...:P

Αυτή η μπογιά - "αίμα" στο όπλο στην τελευταία σκηνή, όλα τα λεφτά.. :hehe:

1719607143002.png

Είδα τελικά στο voody αυτή την "Οδύσσεια - Επιστροφή" που διαφημίζανε, τι ξεχείλωμα ήταν αυτό!
1 ώρα και 48 λεπτά για να δεις την Πηνελόπη με φόντο :yes:...

1736033062506.png

Ταινία που δεν αγαπάμε, πάει;
Είδα τα δυο απ τα τρια <άρχοντας των δαχτυλιδιών>
Παιδιά, με το ζόρι κάθομαι, επειδή αρρώστησαν οι γιοι και η μάνα κάθεται ...τιμωρία.
Η υπόθεση είναι πολύ φτωχή, δίχως εκπλήξεις (ίσως έχει στο 3 εκπλήξεις, δεν ξέρω). Πλοκή βαρετή, σκηνές βίας ηλίθιες, πόλεμοι δίχως νόημα (εντάξει, ποιος πόλεμος έχει νόημα;) και όλα τα ανθρωποειδή παρελαύνουν στην οθόνη. Τα σπεσιάλ εφέ είναι πολύ καλά, εντυπωσιακά, αλλά σόρυ δηλαδή τώρα, αυτή η ταινία πήρε τόσα όσκαρς; Δηλαδή ο Χάρυ Πότερ είναι σκάλες ανώτερος

Ταινία που δεν αγαπάμε, πάει;
Είδα τα δυο απ τα τρια <άρχοντας των δαχτυλιδιών>
Παιδιά, με το ζόρι κάθομαι, επειδή αρρώστησαν οι γιοι και η μάνα κάθεται ...τιμωρία.
Η υπόθεση είναι πολύ φτωχή, δίχως εκπλήξεις (ίσως έχει στο 3 εκπλήξεις, δεν ξέρω). Πλοκή βαρετή, σκηνές βίας ηλίθιες, πόλεμοι δίχως νόημα (εντάξει, ποιος πόλεμος έχει νόημα;) και όλα τα ανθρωποειδή παρελαύνουν στην οθόνη. Τα σπεσιάλ εφέ είναι πολύ καλά, εντυπωσιακά, αλλά σόρυ δηλαδή τώρα, αυτή η ταινία πήρε τόσα όσκαρς; Δηλαδή ο Χάρυ Πότερ είναι σκάλες ανώτερος

αυτή την τριλογία την βλέπεις και σου αρέσει πιτσιρικάς, κυρίως αν είσαι αγοράκι, σε καλό σινεμά, με τεράστια οθόνη και φουλ σαράουντ ήχο. :elf:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εν τω μεταξύ η αγαπημένη μου Κέιτ Μπλάνσετ είναι φοβερή.

η αρχική σκηνή, με τη φωνή της και το μέταφορ, πίσω από αυτή, με είχε συγκλονίσει. :'(

Galadriel:

"I amar prestar aen…
The world is changed.
Han mathon ne nen…
I feel it in the water.
Han mathon ne chae…
I feel it in the Earth.
A han noston ned gwilith…
I smell it in the air."

Galadriel: "Much that once was is lost. For none now live who remember it."

πόσο αλήθεια. για τη ζωή, τον έρωτα και τα πάντα. :'(

Τι σου είναι η τύχη μερικές φορές. :rolleyes:
Για άλλη ταινία έψαχνα και σε αυτή έπεσα χωρίς να την ξέρω...

Anarchist from Colony (2017)

Ταινιάρα, αληθινή...

1775686195442.png
1775686213485.png

1775686367280.png

Το ποίημα της Fumiko πριν την "αυτοκτονήσουν", εδώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back