ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Founes:ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ
ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!
ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΤΖΙΟΒΑΝΙ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!
Founes, αληθεύει ότι παίζει πιθανότητα να γυρίσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστώ ευχαριστώ
εκτός απο την βλάβη του υπολογιστή είχα και πτυχιακή και γιάυτό χάθηκα.
Ήμουν γκαντέμω, είχα την πτυχιακή σχεδόν τελειωμένη στον υπολογιστή μου και πήγα ένα ωραίο πρωί να τον ανοίξω και δεν άνοιγε.΄
Ολόκληρη διαδικασία με αυτή την πτυχιακή και αναποδιές πολλές
για αυτο ειμαι σιγουρος...
Ενας συνηθισμενος ανθρωπος,με συνηθισμενς σκεψεις που εζησα μια συνηθισμενη ζωη...
Δεν υπαρχουν μνημεια αφιερωμενα σε εμενα και το ονομα μου συντομα θα ξεχαστει...
ομως αγαπησα εναν αλλο *ανθρωπο* με ολη μου την καρδια και την ψυχη και για εμενα αυτο...ηταν παντα αρκετο..."
Την αγαπη μου σε ολους σας!
Καληνυχτα.
P.S.Συγχαρητηρια λαγουδακι!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Μario:"Δεν ειμαι τιποτα το σπουδαιο...
για αυτο ειμαι σιγουρος...
Ενας συνηθισμενος ανθρωπος,με συνηθισμενς σκεψεις που εζησα μια συνηθισμενη ζωη...
Δεν υπαρχουν μνημεια αφιερωμενα σε εμενα και το ονομα μου συντομα θα ξεχαστει...
ομως αγαπησα εναν αλλο *ανθρωπο* με ολη μου την καρδια και την ψυχη και για εμενα αυτο...ηταν παντα αρκετο..."
Την αγαπη μου σε ολους σας!
Καληνυχτα.
P.S.Συγχαρητηρια λαγουδακι!
σε ευχαριστώ
ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγραψες
"Ποτέ μη γυρίσεις να θυμηθείς
κάτι που δεν πρόκειται να ξαναζήσεις.
Μάθε πως ζούμε για τις ελπίδες
και όχι για τις αναμνήσεις"
με την πρώτη ανάγνωση δεν σου λέει και πολλά... ΟΚ αλλο ένα έξυπνο στοιχάκι θα σκεφτεί κάποιος...
ισως να είναι κι έτσι, οταν ομως το καλοσκεφτείς... βρήτε μου τοίχους αδειανούς να αρχίσω να τους γράφω!!!
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Founes:αντιγράφω απο αλλού...
"Ποτέ μη γυρίσεις να θυμηθείς
κάτι που δεν πρόκειται να ξαναζήσεις.
Μάθε πως ζούμε για τις ελπίδες
και όχι για τις αναμνήσεις"
Εγώ νομίζω πως κατάλαβα darling.....
θα έτρωγα ενα ξεγυρισμένο ΒΑΝ!!!
Maggie
Περιβόητο μέλος
και το Σάββατο στα club
μας το παίζεις μούρη
crazyhelen
Διάσημο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος
επιμένω πάντος στην ερώτηση... το βλέπεις γραμμένο σε ενα τοιχο...
Τι ειναι "καλό παιδι" ?
... τι σκέφτεσαι ?
ps. Χμ... μάλλον θα ξεφύγουμε απο το θέμα ε?
nikita13
Διάσημο μέλος
Δηλαδή τι με ρωτάς τι θα μου ερχόταν στο μυαλό για το τι είναι καλό παιδί ή όχι,ή γενικότερα??
Όντως θα βγούμε οφ τόπικ
kleftra
Διάσημο μέλος
εκεί που δεν το περιμένεις
@ αφιερωμένο στον Founes που τον τλτ καιρό του πάνε όλα στραβά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.