aggelogiannos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:26 Ο aggelogiannos: #21 23-07-18 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): γενικα Click για ανάπτυξη... no! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:27 Ο tsarachaf: #22 23-07-18 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): γενικα Click για ανάπτυξη... Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelogiannos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:33 Ο aggelogiannos: #23 23-07-18 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... i thank you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:35 Ο Joaquín έγραψε: #24 23-07-18 12:35 FIRST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:37 Ο dimijim έγραψε: #25 23-07-18 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): γενικα Click για ανάπτυξη... no! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:27 Ο tsarachaf: #22 23-07-18 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): γενικα Click για ανάπτυξη... Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelogiannos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:33 Ο aggelogiannos: #23 23-07-18 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... i thank you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:35 Ο Joaquín έγραψε: #24 23-07-18 12:35 FIRST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:37 Ο dimijim έγραψε: #25 23-07-18 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): γενικα Click για ανάπτυξη... Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelogiannos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:33 Ο aggelogiannos: #23 23-07-18 12:33 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... i thank you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:35 Ο Joaquín έγραψε: #24 23-07-18 12:35 FIRST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:37 Ο dimijim έγραψε: #25 23-07-18 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... i thank you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:35 Ο Joaquín έγραψε: #24 23-07-18 12:35 FIRST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:37 Ο dimijim έγραψε: #25 23-07-18 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
FIRST!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:37 Ο dimijim έγραψε: #25 23-07-18 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:39 Ο tsarachaf: #26 23-07-18 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: FIRST!!! Click για ανάπτυξη... ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 12:47 Ο JKaradakov: #27 23-07-18 12:47 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι, Ιορδάνη, Πιτσίου! Γιατί όχι; Click για ανάπτυξη... Αφού Πιτσίου, Πιτσίου λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:08 Ο Σπυρακος (^^): #28 23-07-18 13:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Σπύρο, γίνεσαι κακούλης. Επίσης ξέρεις πόσες φορές με έχεις κουράσει εσύ;; Βλέπεις να γκρινιάζω;; Μια χαρά είναι ο Άγγελος, κι ένα δίκιο το χει, η μαφία είναι πιο κουραστική απ' το να είσαι πολίτης. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 13:37 Ο Joaquín έγραψε: #29 23-07-18 13:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιουλίου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτος στις καρδιές μας!!! Μάκηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Τα σέβη μου Click για ανάπτυξη... Καμάρια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εμένα με θέλετε ή μού κρατάτε ακόμα κακία από περσι;;; Click για ανάπτυξη... Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.405 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:31 Η Himela έγραψε: #30 23-07-18 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Χιμέλα είσαι έτοιμη να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να αγαπηθούμε στα στενά του Παλέρμο; Κερνάω πίτσα από ντα μικέλε ( : Click για ανάπτυξη... Μέσα! (αν και, κρύβε λόγια, ο Δημήτρης καραδοκεί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 14:35 Ο Ikarionas: #31 23-07-18 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γειααα σας. Και γω ^_^ Click για ανάπτυξη... Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Ιουλίου 2018 στις 15:34 Ο Guest 186240: #32 23-07-18 15:34 Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:28 Ο palio_melos: #33 23-07-18 16:28 It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:31 Η Eileen έγραψε: #34 23-07-18 16:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Δε μπορώ να παίξω λόγω υποχρεώσεων αλλά θα παρακολουθώ το παιχνίδι Πάμε πολιτες!! Click για ανάπτυξη... Πώς αντιστρέφονται οι ρόλοι! Δημήτρη θα αναλάβεις επίσημα το έργο των παρατηρητοff Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soukouu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:53 Ο Soukouu έγραψε: #35 23-07-18 16:53 Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειαααα,για χωστε με και εμενα να με χαρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 16:54 Ο tsarachaf: #36 23-07-18 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Μα δεν εχω θεμα να μου λενε πως γινομαι κουραστικος.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ευγενικό όμως. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Καμάρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Πασάμ'!! Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas: Με Εμιλούκο στο παιχνίδι, ξέρουμε εξαρχής έναν δολοφόνο. Click για ανάπτυξη... Θα σε σκότωνα πέρσι γι' αυτό. Και δεν ήμουν μαφία Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: It's been a while my fellow συμπαλερμίτες. Ξέρω ότι δε θέλετε γιατί θα σας λείψουν τα παρατηρητoff μου, αλλά λέω να παίξω αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Ξέρω κάποιον που το περιμένει πως και πως . Σόρρυ, δεν άντεξα, λυπούμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:07 Η ~Melania~: #37 23-07-18 17:07 Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:08 Η Eileen έγραψε: #38 23-07-18 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Γειααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:19 Η blue_butterfly: #39 23-07-18 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Υπολογίστε και το αιώνια καλό κοριτσακι σας μέσα Click για ανάπτυξη... Θα σου κάνω παρέα. Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.214 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 17:29 Ο Samael έγραψε: #40 23-07-18 17:29 Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.