Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:20 Ο Wild_Boy έγραψε: #21 29-07-16 20:20 I'm in. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:32 Η MissKit έγραψε: #22 29-07-16 20:32 Κλαίω με τον αγαπημένο Wild_Boy!!! Ψυχούλα! Μέσα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:54 Ο tsarachaf: #23 29-07-16 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μέσα. Edit: άκυρο παίδες, παίζει να μην έχω ιντερνετ 3-4 μερες next week :/ Click για ανάπτυξη... In or out μαν μου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #24 29-07-16 21:04 Να σας πω από τώρα πως θα λείπω ολόκληρη τη Δευτέρα έως το απόγευμα της Τρίτης λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που με θέλει σε άλλη πόλη. Τη δε Τρίτη θα είμαι στο σπίτι μου το αργότερο ως τις επτά, επομένως θα έχω μια ώρα να μελετήσω τα γραφόμενά σας. Θεωρώ πως δεν είναι κρίσιμο το πρώτο εικοσιτετράωρο για το παιχνίδι εφόσον όλοι ψηφίζουμε στα χαμένα γι' αυτό και δεν διστάζω να δηλώσω συμμετοχή. Αν υπάρχει σοβαρή διαφωνία από οποιονδήποτε, παρακαλώ να μου το πείτε ώστε να αποσύρω τη συμμετοχή. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:11 Η Himela έγραψε: #25 29-07-16 21:11 Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I'm in. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:32 Η MissKit έγραψε: #22 29-07-16 20:32 Κλαίω με τον αγαπημένο Wild_Boy!!! Ψυχούλα! Μέσα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:54 Ο tsarachaf: #23 29-07-16 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μέσα. Edit: άκυρο παίδες, παίζει να μην έχω ιντερνετ 3-4 μερες next week :/ Click για ανάπτυξη... In or out μαν μου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #24 29-07-16 21:04 Να σας πω από τώρα πως θα λείπω ολόκληρη τη Δευτέρα έως το απόγευμα της Τρίτης λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που με θέλει σε άλλη πόλη. Τη δε Τρίτη θα είμαι στο σπίτι μου το αργότερο ως τις επτά, επομένως θα έχω μια ώρα να μελετήσω τα γραφόμενά σας. Θεωρώ πως δεν είναι κρίσιμο το πρώτο εικοσιτετράωρο για το παιχνίδι εφόσον όλοι ψηφίζουμε στα χαμένα γι' αυτό και δεν διστάζω να δηλώσω συμμετοχή. Αν υπάρχει σοβαρή διαφωνία από οποιονδήποτε, παρακαλώ να μου το πείτε ώστε να αποσύρω τη συμμετοχή. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:11 Η Himela έγραψε: #25 29-07-16 21:11 Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαίω με τον αγαπημένο Wild_Boy!!! Ψυχούλα! Μέσα κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 20:54 Ο tsarachaf: #23 29-07-16 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μέσα. Edit: άκυρο παίδες, παίζει να μην έχω ιντερνετ 3-4 μερες next week :/ Click για ανάπτυξη... In or out μαν μου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #24 29-07-16 21:04 Να σας πω από τώρα πως θα λείπω ολόκληρη τη Δευτέρα έως το απόγευμα της Τρίτης λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που με θέλει σε άλλη πόλη. Τη δε Τρίτη θα είμαι στο σπίτι μου το αργότερο ως τις επτά, επομένως θα έχω μια ώρα να μελετήσω τα γραφόμενά σας. Θεωρώ πως δεν είναι κρίσιμο το πρώτο εικοσιτετράωρο για το παιχνίδι εφόσον όλοι ψηφίζουμε στα χαμένα γι' αυτό και δεν διστάζω να δηλώσω συμμετοχή. Αν υπάρχει σοβαρή διαφωνία από οποιονδήποτε, παρακαλώ να μου το πείτε ώστε να αποσύρω τη συμμετοχή. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:11 Η Himela έγραψε: #25 29-07-16 21:11 Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μέσα. Edit: άκυρο παίδες, παίζει να μην έχω ιντερνετ 3-4 μερες next week :/ Click για ανάπτυξη... In or out μαν μου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:04 Η MissKit έγραψε: #24 29-07-16 21:04 Να σας πω από τώρα πως θα λείπω ολόκληρη τη Δευτέρα έως το απόγευμα της Τρίτης λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που με θέλει σε άλλη πόλη. Τη δε Τρίτη θα είμαι στο σπίτι μου το αργότερο ως τις επτά, επομένως θα έχω μια ώρα να μελετήσω τα γραφόμενά σας. Θεωρώ πως δεν είναι κρίσιμο το πρώτο εικοσιτετράωρο για το παιχνίδι εφόσον όλοι ψηφίζουμε στα χαμένα γι' αυτό και δεν διστάζω να δηλώσω συμμετοχή. Αν υπάρχει σοβαρή διαφωνία από οποιονδήποτε, παρακαλώ να μου το πείτε ώστε να αποσύρω τη συμμετοχή. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:11 Η Himela έγραψε: #25 29-07-16 21:11 Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας πω από τώρα πως θα λείπω ολόκληρη τη Δευτέρα έως το απόγευμα της Τρίτης λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που με θέλει σε άλλη πόλη. Τη δε Τρίτη θα είμαι στο σπίτι μου το αργότερο ως τις επτά, επομένως θα έχω μια ώρα να μελετήσω τα γραφόμενά σας. Θεωρώ πως δεν είναι κρίσιμο το πρώτο εικοσιτετράωρο για το παιχνίδι εφόσον όλοι ψηφίζουμε στα χαμένα γι' αυτό και δεν διστάζω να δηλώσω συμμετοχή. Αν υπάρχει σοβαρή διαφωνία από οποιονδήποτε, παρακαλώ να μου το πείτε ώστε να αποσύρω τη συμμετοχή. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:11 Η Himela έγραψε: #25 29-07-16 21:11 Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:15 Ο Johnny15 έγραψε: #26 29-07-16 21:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: In or out μαν μου;; Click για ανάπτυξη... Out Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:19 Η MissKit έγραψε: #27 29-07-16 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αννούλα πολύ χάρηκα! Μην τυχόν κι ακυρώσεις τη συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ χαίρομαι πολύ που θα ξαναπαίξω με τόσα γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:22 Ο tsarachaf: #28 29-07-16 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Out Click για ανάπτυξη... Κρίμα . Μην ανησυχείς, θα κάνουμε κι άλλο παιχνίδι, δεν ξέρω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:47 Η Emilouko έγραψε: #29 29-07-16 21:47 Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:52 Ο palio_melos: #30 29-07-16 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Spoiler Ένας ρόλος μαφιόζου διαθέσιμος για τους υπόλοιπους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 21:55 Η Drama Prinzessin: #31 29-07-16 21:55 Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ δυστυχώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο για να συμμετέχω ενεργά. :\ Όσο μπορώ θα μπαίνω, να σας διαβάζω. Καλό παιχνίδι να έχετε και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:15 Ο tsarachaf: #32 29-07-16 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θα λείπω. Καλό παιχνίδι να έχετε και είθε να κερδίσουν οι πολίτες! Ελπίζω να κανονίσουμε ξανά στις επόμενες διακοπές!^^ Click για ανάπτυξη... Προδώτρα . Τόσο εύκολα μας ξέχασες; Τόσο εύκολα μας πούλησες; Μόνο μαφία έχεις παίξει εν τω μεταξύ, ακούγεται αστείο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:50 Ο tsarachaf: #33 29-07-16 22:50 Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2016 Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι άλλη ανακοίνωση, μη με μαλώνετε να βοηθήσω θέλω. Δείτε εδώ, το θέμα των κανόνων. Έχει ανανεωθεί με τους κανόνες που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. Για να μην μπερδευτούμε με το τι συζητιέται στο απόψεις και ιδέες, σας το λέω από τώρα: ισχύει μόνο ότι γράφει στο επίσημο θέμα των κανόνων. Ότιδήποτε άλλο αποφασιστεί μέσα από την συζήτηση που γίνεται στο άλλο θέμα θα ισχύσει στα επόμενα παιχνίδια, διότι είναι πολύ αργά για να τα συζητήσουμε όλα μέχρι την Κυριακή. Οι αλλαγές εν συντομία: Ο Αντίπαλος Μαφιόζος δεν είναι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού συνασπισμένος με τους πολίτες, παίζει πάντα μόνος του. Προστέθηκε το κάρφωμα - Βεντέτα. Αφαιρέθηκε η δυνατότητα οικειωθελούς αποχώρησης για οποιονδήποτε παίκτη ή ομάδα. Υγ. Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα επ' αυτού του ποστ να σχολιαστεί σε αυτό το θέμα και όχι έδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #34 30-07-16 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: [...]και ίσως ξανακανονιστεί το επόμενο παιχνίδι από Οκτώβριο που η καθημερινότητα των περισσότερων θα έχει μπει σε μια ροή. (μετά από εξεταστικές κτλ) Click για ανάπτυξη... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 12:57 Η Eileen έγραψε: #35 30-07-16 12:57 Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιουλίου 2016 Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Παλέρμο!! Πολλή ησυχία έπεσε! Dr. Who Πρέπει να συνεχίσω τις season! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 16:36 Ο Libertus έγραψε: #36 30-07-16 16:36 Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 17:07 Ο dimijim έγραψε: #37 30-07-16 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 18:40 Η Eileen έγραψε: #38 30-07-16 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Το σκέφτηκα πάρα πολύ, επειδή δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θα μπορώ να αφιερώσω. Τελικά, όμως, δελεάστηκα από τις συμμετοχές και δεν μπορώ να αντισταθώ άλλο, οπότε θα παίξω. Click για ανάπτυξη... Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:00 Η Himela έγραψε: #39 30-07-16 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δε θα το μετανιώσεις, θα σε προσέχουμε ^^ Click για ανάπτυξη... Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2016 στις 19:08 Η Eileen έγραψε: #40 30-07-16 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί; Εμείς δεν τον προσέξαμε; Τι του έλειπε; Αν του έλειπε κάτι από μας να το πει! Click για ανάπτυξη... Ήταν ένας γλυκούλικος τρόπος να πω "αν δούμε ότι το παρακάνεις θα σε διώχνουμε να πας να διαβάζεις" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.