~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, θα μπορούσα να παίξω, αν πείσει ο Δημήτρης την Eilleen
ps. Μιας και βλέπω και καλό κόσμο να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει σχεδόν εκπληρωθεί το αίτημά σας!Λοιπόν, θα μπορούσα να παίξω, αν πείσει ο Δημήτρης την Eilleen
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει σχεδόν εκπληρωθεί το αίτημά σας!
Εγώ αν δεν το δω επίσημα συμμετοχή δεν δηλώνω.
dimijim
Διάσημο μέλος
Τι άλλο να κάνω για πάρτυ σας;Εγώ αν δεν το δω επίσημα συμμετοχή δεν δηλώνω.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Τι άλλο να κάνω για πάρτυ σας;
Θα σου στείλω αναλυτικά τις επιθυμίες μου από την ΣΕ μην ανησυχείς, τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις... Αρκεί να μην έχεις μεγάλη επιμονή στην εντιμότητα .
dimijim
Διάσημο μέλος
Θυμήσου ότι ήμουν η πρώτη ΣΕ που σε έκανε μαφιόζο και μάλιστα εις διπλούν. Οπότε πρόσεχε τι θα ζητήσεις...Θα σου στείλω αναλυτικά τις επιθυμίες μου από την ΣΕ μην ανησυχείς, τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις... Αρκεί να μην έχεις μεγάλη επιμονή στην εντιμότητα .
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Θυμήσου ότι ήμουν η πρώτη ΣΕ που σε έκανε μαφιόζο και μάλιστα εις διπλούν. Οπότε πρόσεχε τι θα ζητήσεις...
Πρώτα θα σχολιάσω ότι θα μας πάρουν με τις πέτρες όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει, με αυτά που λέω και πας και κάνεις upvote .
Δεύτερον, η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά δεν ξέρω τι ρόλο θέλω... Οπότε θα βολευτώ με καμιά καλή καρτούλα...
dimijim
Διάσημο μέλος
Πρώτα θα σχολιάσω ότι θα μας πάρουν με τις πέτρες όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει, με αυτά που λέω και πας και κάνεις upvote .
Έλα, συμμετοχές χωρίς spam δεν είναι συμμετοχές!
Ο,τι θες έχουμε. Ακυρώσεις δολοφονίας, άμεσες προφυλακίσεις, νεκροφάνειες, τυμβωρυχίες, διάλεξε ο,τι θες.Δεύτερον, η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά δεν ξέρω τι ρόλο θέλω... Οπότε θα βολευτώ με καμιά καλή καρτούλα...
Alma Libre
Επιφανές μέλος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
θέλουμε κ άλλους
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ο,τι θες έχουμε. Ακυρώσεις δολοφονίας, άμεσες προφυλακίσεις, νεκροφάνειες, τυμβωρυχίες, διάλεξε ο,τι θες.
Τις ξέρω τις κάρτες φίλτατε, αν θυμάσαι έχω χρόνια προϋπηρεσίας στα Παλέρμο. Να αναμένετε λίστα απαιτήσεων εκεί στην ΣΕ...
Αν παίξω, δικαίωμα για τελευταία λόγια θέλω, όχι σαν τις άλλες φορές.
Εσύ το νου σου αν παίξεις, γιατί αυτή την φορά το κυνήγι δεν το γλιτώνεις
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Οκ, θα σας στείλω τον τιμοκατάλογο.Τις ξέρω τις κάρτες φίλτατε, αν θυμάσαι έχω χρόνια προϋπηρεσίας στα Παλέρμο. Να αναμένετε λίστα απαιτήσεων εκεί στην ΣΕ...
Περίοδος εκπτώσεων είναι βέβαια, έχουμε κάτι μικρές προσφορές, ενδεικτικά ο ρόλος του Αλεξίσφαιρου κοστολογείται περί τα 100Ε κι η κάρτα Ηχώ στα 25Ε. Και δεχόμαστε μόνο μετρητά.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αν και προειδοποιώ, δουλεύω τα πρωινά...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Οκ, θα σας στείλω τον τιμοκατάλογο.
Περίοδος εκπτώσεων είναι βέβαια, έχουμε κάτι μικρές προσφορές, ενδεικτικά ο ρόλος του Αλεξίσφαιρου κοστολογείται περί τα 100Ε κι η κάρτα Ηχώ στα 25Ε. Και δεχόμαστε μόνο μετρητά.
Κάποιος ζει ξεκάθαρα σε άλλη χώρα Άντε, ώρα να κάνεις και καμιά δουλειά, βάλε με στην λίστα...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
επισης εαν με κανετε μεντιουμ (ξανα) κανω δωρεαν προσωπικες αστρολογικες προβλεψεις, αναλυση γενεθλιου χαρτη, ταρο, φλυτζανι, γιαουρτι, κρυσταλλομαντιες, σφαιρες και ο,τι υπαρχει
dimijim
Διάσημο μέλος
Κι η Μαφία προειδοποιεί, θα υπάρχουν πτώματα τα πρωινά...Αν και προειδοποιώ, δουλεύω τα πρωινά...
Μπα, θα το αφήσω για την άλλη μισή ΣΕ.Άντε, ώρα να κάνεις και καμιά δουλειά, βάλε με στην λίστα...
Dumeeeeeeee, εμφανίσου!!!
βββββββββββββββββββββββββο καραντακοβββββββ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.