_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:27 Η _fairygirl_: #401 12-06-13 20:27 Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:31 Ο Johnnaousa: #402 12-06-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: 8 μαφιόζοι; Πωπω... είμαι περίεργη για την εξέλιξη. Ωωωω, μα τι καλός! Ανέλπιδα όνειρα . Δεν θα είμαι ποτέ με τους κακούς, το βλέπω, πάντα πολιτάκι θα είμαι . Click για ανάπτυξη... καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η ~Melania~: #403 12-06-13 20:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:50 Η _fairygirl_: #404 12-06-13 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Click για ανάπτυξη... Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #405 12-06-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:31 Ο Johnnaousa: #402 12-06-13 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: 8 μαφιόζοι; Πωπω... είμαι περίεργη για την εξέλιξη. Ωωωω, μα τι καλός! Ανέλπιδα όνειρα . Δεν θα είμαι ποτέ με τους κακούς, το βλέπω, πάντα πολιτάκι θα είμαι . Click για ανάπτυξη... καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η ~Melania~: #403 12-06-13 20:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:50 Η _fairygirl_: #404 12-06-13 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Click για ανάπτυξη... Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #405 12-06-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: 8 μαφιόζοι; Πωπω... είμαι περίεργη για την εξέλιξη. Ωωωω, μα τι καλός! Ανέλπιδα όνειρα . Δεν θα είμαι ποτέ με τους κακούς, το βλέπω, πάντα πολιτάκι θα είμαι . Click για ανάπτυξη... καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Η ~Melania~: #403 12-06-13 20:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:50 Η _fairygirl_: #404 12-06-13 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Click για ανάπτυξη... Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #405 12-06-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μελανία καμάρι, Να ξεκινήσω να κοπανάω τα ποστ που έχω μαζέψει; Ε,αρχή είναι. Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλά θα δεις ότι έτσι θα είναι τα πράγματα! Click για ανάπτυξη... Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:50 Η _fairygirl_: #404 12-06-13 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Click για ανάπτυξη... Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #405 12-06-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Χαρούλι . Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν μου πάνε οι κακοί ρόλοι . Click για ανάπτυξη... Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 20:56 Η ~Melania~: #405 12-06-13 20:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδί μου λέω για το ενθουσιαστικό σου μήνυμα για το ρόλο. Click για ανάπτυξη... Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 21:13 Η Drama Prinzessin: #406 12-06-13 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Οι 8 δολοφόνοι θα είναι οι εξής: Drama Prinzessin Gate4 Joaquin Johnnaousa Libertus ~Melania~ mintin97 SparklingGrey Click για ανάπτυξη... Γουστάρωω. Αν και θα είναι πράγματι πολλοί οι μαφιόζοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο Guest 781029: #407 12-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Μιλάς για ΤΟΝ... ρόλο; Spoiler *σταματάμε τώρα *. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2013 στις 23:48 Ο Johnnaousa: #408 12-06-13 23:48 φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φέρτε τον Σπυράκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:41 Η φρι έγραψε: #409 13-06-13 00:41 Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:55 Ο dimijim έγραψε: #410 13-06-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Διάβασε το πρώτο ποστ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 00:58 Η Himela έγραψε: #411 13-06-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από κους: Μπορώ να συμμετέχω; Οι κανόνες που υπάρχουν; Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Οι συμμετοχές έχουν κλείσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 01:46 Η φρι έγραψε: #412 13-06-13 01:46 Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οκ,ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 23:45 Ο dimijim έγραψε: #413 13-06-13 23:45 Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Ιουνίου 2013
Λοιπόν, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιβεβαιώσεων. Μετά απ αυτήν και διάφορα άλλα, οι έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω. Θα παρακαλέσω τη Ριρίκα ή τον Ιορδάνη, να πάρουν τη λίστα και να τη βάλουν στο πρώτο ποστ. Επίσης, να κλειδώσουν αμέσως το θέμα μιας και θα αρχίσει η κλήρωση. Σήμερα θα κληρώσουμε ρόλους, η Σύλβια με περιμένει ήδη με τα χαρτάκια, αύριο κάρτες και μετά ξεκινάει η προετοιμασία των πιμι-έκπληξη. Όπως και στα παλιότερα παιχνίδια, οι ρόλοι θα μοιραστούν το απόγευμα της Κυριακής και το θέμα θα ανοίξει την Κυριακή το βράδυ. Το θέμα των αποριών θα μείνει ανοιχτό και θα κλειδωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτά. Τα λέμε την Κυριακή παίδες! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover Drama Prinzessin elenamusic99 Gate4 jj! JKaradakov Joaquin johnietraf Johnnaousa Libertus mintin97 MissKit Nefeli Graf Noisette PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey soter tsarachaf _fairygirl_ ~Melania~ Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Spoiler ps. Σύλβια, δεν είσαι άχρηστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.