Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Η Gate4 έγραψε: #21 08-06-13 18:53 Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #22 08-06-13 18:53 Θὰ παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #23 08-06-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Η Alma Libre: #24 08-06-13 18:56 Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:01 Η Gate4 έγραψε: #25 08-06-13 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:53 Ο Πατρεύς έγραψε: #22 08-06-13 18:53 Θὰ παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #23 08-06-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Η Alma Libre: #24 08-06-13 18:56 Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:01 Η Gate4 έγραψε: #25 08-06-13 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θὰ παίξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #23 08-06-13 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Η Alma Libre: #24 08-06-13 18:56 Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:01 Η Gate4 έγραψε: #25 08-06-13 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Θα σου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Η Alma Libre: #24 08-06-13 18:56 Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:01 Η Gate4 έγραψε: #25 08-06-13 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:01 Η Gate4 έγραψε: #25 08-06-13 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα σου αρεσει Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:12 Η _fairygirl_: #26 08-06-13 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ας βρισει αλλα συμφωνω υπομονη χρειαζεται. θυμαμαι στο προηγουμενο την 1η μερα ημουν στην γιαγια μου και μου λεει: φτανει φτανει 4 ωρες μπροστα απο αυτο το πραγμα να χαζογελας σαν χαζο Click για ανάπτυξη... Ναι καλά. Εσύ δε δίνεις καμάρι μου για να βιάζεσαι. Σημείωση προς τη ΣΕ:Αν δεν έχετε ήδη ανοίξει το θέμα με τις απορίες,τι θα λέγατε να το ανοίξετε; Υπάρχει (αν δεν κάνω ένα άτομο) που είναι καινούριο. Θα βοηθούσε. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Γιατί νομίζω ότι θα το μετανιώσω αυτό; Click για ανάπτυξη... Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ δεν θα παραλείψω. Μετρήστε με και μένα. Click για ανάπτυξη... Αμέσως εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:13 Η Alma Libre: #27 08-06-13 19:13 Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:15 Ο dimijim έγραψε: #28 08-06-13 19:15 Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:32 Η _fairygirl_: #29 08-06-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι αμέσως ρε σίχαμα; Άπαξ και είμαι δολοφόνος εσένα θα ψοφήσω πρώτη να το ξέρεις! Click για ανάπτυξη... Απλώς μετά ξεχνάς το δώρο γενεθλίων σου. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:33 Η Deutsch... Lover: #30 08-06-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το θέμα με τις απορίες είναι ανοιχτό. Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. ps. Θέλω 30 συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... 30; wow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:41 Ο JKaradakov: #31 08-06-13 19:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Επίσης, λίγο ήρεμα με το σπαμ. Ακόμη νωρίς είναι. Click για ανάπτυξη... Σώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #32 08-06-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Γιατί είσαι φαντασιόπληκτη. Click για ανάπτυξη... Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:51 Η _fairygirl_: #33 08-06-13 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αν με ξαναπείς φαντασιόπληκτη θα έχεις να κάνεις με τον μονόκερό μου Click για ανάπτυξη... Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 19:52 Η Gate4 έγραψε: #34 08-06-13 19:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και ΄συ με τη μαμά μου. Τη λένε Τίνκερμπελ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:08 Η Himela έγραψε: #35 08-06-13 20:08 Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν κορίτσια, να πω σε αυτό το σημείο οτι στο κυρίως θέμα δε θα ανεχτώ τσατάρισμα σαν αυτό. Θα έχω αναθέσει σε κάποιον μοντ να σβήνει τέτοιου είδους ποστ χωρίς δικαιολογία και πιθανώς να υπάρξουν και κυρώσεις. Μαζευτείτε παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:12 Ο Guest 781029: #36 08-06-13 20:12 Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ποιους τομείς θα αναθεωρηθούν οι κανόνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:14 Η Deutsch... Lover: #37 08-06-13 20:14 Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χιμελα οι κανονες αναθεωρηθηκαν ηδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:23 Ο dimijim έγραψε: #38 08-06-13 20:23 Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 20:52 Η blue_butterfly: #39 08-06-13 20:52 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι. Οι κανόνες είναι έτοιμοι και δε θα αλλάξουν ξανά. ps. Και προς Θεού, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η HILEMA!!! Spoiler Και να ήθελα να ήμουν, μου λείπει η sexy κορμάρα της... Click για ανάπτυξη... H Hilema δεν είσαι σίγουρα, η Himela ίσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Ο timonierhs: #40 08-06-13 21:08 Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπάρχουν ακόμα θέσεις? Γιατι θελω να είμαι κι εγώ μέσσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.