Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:46 Η Deutsch... Lover: #161 25-04-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... εγω το ξεφυλλησα ολο μονο τα πανω πανω,.. Θα το δω με λεπτομεριες αυριο... 200 κατι σελιδες ειναι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:48 Η Alma Libre: #162 25-04-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω το ξεφυλλησα ολο μονο τα πανω πανω,.. Θα το δω με λεπτομεριες αυριο... 200 κατι σελιδες ειναι ρε Click για ανάπτυξη... Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #163 25-04-13 21:49 Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Η Deutsch... Lover: #164 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Ε καλα υπερβαλα λιγο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Δημητρη να μαθαινουμε κι εμεις οι απειροι φαινεται ενδιαφερον και πολυ περιπλοκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:54 Η Nefeli Graf: #165 25-04-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... εγω το ξεφυλλησα ολο μονο τα πανω πανω,.. Θα το δω με λεπτομεριες αυριο... 200 κατι σελιδες ειναι ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:48 Η Alma Libre: #162 25-04-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω το ξεφυλλησα ολο μονο τα πανω πανω,.. Θα το δω με λεπτομεριες αυριο... 200 κατι σελιδες ειναι ρε Click για ανάπτυξη... Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #163 25-04-13 21:49 Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Η Deutsch... Lover: #164 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Ε καλα υπερβαλα λιγο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Δημητρη να μαθαινουμε κι εμεις οι απειροι φαινεται ενδιαφερον και πολυ περιπλοκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:54 Η Nefeli Graf: #165 25-04-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω το ξεφυλλησα ολο μονο τα πανω πανω,.. Θα το δω με λεπτομεριες αυριο... 200 κατι σελιδες ειναι ρε Click για ανάπτυξη... Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #163 25-04-13 21:49 Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Η Deutsch... Lover: #164 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Ε καλα υπερβαλα λιγο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Δημητρη να μαθαινουμε κι εμεις οι απειροι φαινεται ενδιαφερον και πολυ περιπλοκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:54 Η Nefeli Graf: #165 25-04-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Η Deutsch... Lover: #164 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Ε καλα υπερβαλα λιγο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Δημητρη να μαθαινουμε κι εμεις οι απειροι φαινεται ενδιαφερον και πολυ περιπλοκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:54 Η Nefeli Graf: #165 25-04-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Ε καλα υπερβαλα λιγο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Δημητρη να μαθαινουμε κι εμεις οι απειροι φαινεται ενδιαφερον και πολυ περιπλοκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:54 Η Nefeli Graf: #165 25-04-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πολύ πολύ να μείνεις απο απουσίες... Άσε και εγώ προσπάθησα χτες.. Μέχρι την 14 νομίζω έφτασα.. Θα συνεχίσω αύριο.. Click για ανάπτυξη... Καλά αν καταφέρω να το τελειώσω όλο θα κάνω τεμενέδες (κάπως έτσι το λένε ) Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Όχι και 200 ρε... Πάντως είναι πολύ μεγάλο. Click για ανάπτυξη... Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:56 Ο dimijim έγραψε: #166 25-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Το The Games of Thrones είναι 204 σελίδες ρε είναι πολύυυυυ μεγάλο Click για ανάπτυξη... Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τελικά τι ήσουν εσύ;;;Πες μουυυυυυυυυυυυ Click για ανάπτυξη... Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Nefeli Graf: #167 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Το μέγεθος εξαρτάται απ τα πόσα post βλέπει κάθε παίχτης ανά σελίδα. Υπάρχει ρύθμιση στον πίνακα ελέγχου γι αυτό. Επομένως μη μετράτε τα θέματα σε σελίδες αλλά σε ποστ!!! Νοπ. Να με ψυχολογήσεις και να μου πεις εσύ τι πίστευες ότι ήμουν ενώ διάβαζες το θέμα! Click για ανάπτυξη... Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Ο Johnnaousa: #168 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ήταν απ τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, παλέρμο που έχουν παιχτεί! Μεγάλοι παίχτες, μεγάλες ερμηνείες! Πολύ ενδιαφέρον, κόντρες, μαλώματα, παρατράγουδα, σασπένς, σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά για το παιχνίδι αν το διαβάσετε όλο! ps. Και να παραδεχτείτε πόσο τέλεια έπαιξα!!! (ναι ναι ναι, ξέρω ο Γιάννης διαφωνεί...) Click για ανάπτυξη... γιατί άραγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:02 Ο dimijim έγραψε: #169 25-04-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Απλώς συμπλήρωσα γιατί μίλησαν για σελίδες Εμμμ αρχιμαφιοζάκι;;; Click για ανάπτυξη... Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:07 Η Alma Libre: #170 25-04-13 22:07 Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:09 Η Deutsch... Lover: #171 25-04-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εμένα να με δολοφονήσετε αμέσως. Click για ανάπτυξη... Οχι. Οχι οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #172 25-04-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Οχι. Οχι οχι. Click για ανάπτυξη... Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Deutsch... Lover: #173 25-04-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:17 Η _fairygirl_: #174 25-04-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι. Μετάνιωσα. Δεν θα έχει ενδιαφέρον να σκοτώνω... Μιλάω πολύ και μπορεί να αποκαλύψω τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #175 25-04-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... Μαφιόζος σκέτος;;;; Για τον Αλχημιστή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Johnnaousa: #176 25-04-13 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι. Ο αρχιμαφιόζος ήταν ο καλύτερος παίχτης μετά απ μένα σε εκείνο το παλέρμο... (άντε ρίχτε τις αρνητικές!) Click για ανάπτυξη... σοβαρά το πιστεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:34 Η Alma Libre: #177 25-04-13 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μετρημενα λογια ποτε δεν ξερεις ανυπομονώ να δω τον ρολο μου! Click για ανάπτυξη... Να μας έχουν συγκάτοικους. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι να αποκαλύψεις μωρή σαλαμάνδρα; Ακόμη δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Εγώ γιατί είμαι προτελευταία καλε; Click για ανάπτυξη... Είμαι κουτσομπόλα. Το ξες. Αλφαβητικά πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:39 Η Nefeli Graf: #178 25-04-13 22:39 Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Απριλίου 2013 dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν κάποιο ρόλο δεν θα με βάλουν οπότε το βουλώνω Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:54 Ο dimijim έγραψε: #179 25-04-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: σοβαρά το πιστεύεις? Click για ανάπτυξη... Για μένα ή τον Αλχ; Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:01 Η Nefeli Graf: #180 25-04-13 23:01 Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να 'ναι καλά οι τελευταίες σελίδες Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.