Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:11 Η Himela έγραψε: #61 16-06-12 17:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μια παρατήρηση και μια παράκληση μόνο. Προς Himela: Τα σεντόνια ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Προς δολοφόνους, μάγισσα, παίχτες με κάρτα άμεσης προφυλάκισης και νεκροφάνεια: Αν δείτε ότι η Σύλβια το παρακάνει, μαζέψτε την! Φιλικά πάντα... Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και με απειλείς; Πάρτο χαμπάρι, Χιμέλα = σεντόνια! Δεν μπορώ να παίξω παλέρμο αλλιώς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, για μένα σιωπηλός δολοφόνος είναι αποτυχημένος δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:13 Ο dimijim έγραψε: #62 16-06-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και με απειλείς; Πάρτο χαμπάρι, Χιμέλα = σεντόνια! Δεν μπορώ να παίξω παλέρμο αλλιώς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, για μένα σιωπηλός δολοφόνος είναι αποτυχημένος δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:16 Ο foreverfreak: #63 16-06-12 17:16 Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:19 Ο SparklingGrey: #64 16-06-12 17:19 Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #65 16-06-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μια παρατήρηση και μια παράκληση μόνο. Προς Himela: Τα σεντόνια ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Προς δολοφόνους, μάγισσα, παίχτες με κάρτα άμεσης προφυλάκισης και νεκροφάνεια: Αν δείτε ότι η Σύλβια το παρακάνει, μαζέψτε την! Φιλικά πάντα... Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και με απειλείς; Πάρτο χαμπάρι, Χιμέλα = σεντόνια! Δεν μπορώ να παίξω παλέρμο αλλιώς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, για μένα σιωπηλός δολοφόνος είναι αποτυχημένος δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:13 Ο dimijim έγραψε: #62 16-06-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και με απειλείς; Πάρτο χαμπάρι, Χιμέλα = σεντόνια! Δεν μπορώ να παίξω παλέρμο αλλιώς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, για μένα σιωπηλός δολοφόνος είναι αποτυχημένος δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:16 Ο foreverfreak: #63 16-06-12 17:16 Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:19 Ο SparklingGrey: #64 16-06-12 17:19 Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #65 16-06-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και με απειλείς; Πάρτο χαμπάρι, Χιμέλα = σεντόνια! Δεν μπορώ να παίξω παλέρμο αλλιώς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, για μένα σιωπηλός δολοφόνος είναι αποτυχημένος δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:16 Ο foreverfreak: #63 16-06-12 17:16 Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:19 Ο SparklingGrey: #64 16-06-12 17:19 Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #65 16-06-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:19 Ο SparklingGrey: #64 16-06-12 17:19 Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #65 16-06-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #65 16-06-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Λέω να δηλώσω κι εγώ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού; Click για ανάπτυξη... Πρώτο ποστ έχει λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:25 Ο SparklingGrey: #66 16-06-12 17:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πρώτο ποστ έχει λινκ Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Ο dimijim έγραψε: #67 16-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μ' αρέσει που πριν δημοσιεύσω, το τσέκαρα. Click για ανάπτυξη... Προς MissKit: Αν κάνεις το λάθος και μου δώσεις καλό ρόλο, τον φίλο μας απ πάνω καν' τον δολοφόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:08 Ο SparklingGrey: #68 16-06-12 18:08 Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάλτε κι εμένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:09 Η blue_butterfly: #69 16-06-12 18:09 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Λοιπόν ότι θα είμαι συγκατοικος είναι σίγουρο! Έχω ένα προαισθημα ρε παιδι μου, πως το λένε; Ποια απο τις κυρίες της παρέας θελει να μου κανει παρεα; Συλβια, Ριρι? Click για ανάπτυξη... Εντάξει, αλλά και συγκάτοικός μου να είσαι εγώ θα φωνάζω πως είσαι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Η MissKit έγραψε: #70 16-06-12 18:13 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 aegloswen blue_butterfly bluestas95 Catalyst chemysterious dimijim Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η Himela έγραψε: #71 16-06-12 18:34 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα είσαι και δολοφόνος, ε; Εγώ πως και είμαι τόσο πετυχημένος χωρίς να γράφω 2 σελίδες σεντόνι κάθε μέρα; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν το έχω σίγουρο οτι θα είμαι δολοφόνος αλλά έχω παρακολουθήσει παιχνίδια στα οποία παίκτες δεν πέρασαν καλά γιατί ήταν δολοφόνοι και οι συνδολοφόνοι τους τους απαγόρευαν να μιλάνε. Και που νίκησαν και τι έγινε; Καλοκαίρι είναι, όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε. Αν εγώ το κάνω με σεντόνια κι εσύ με λακωνικότητα, be my guest. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:55 Η Noisette έγραψε: #72 16-06-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εσυ, εσυ!! Ενταξει, ο,τι πεις Μαρω... Ειδες, εμεις σε ξερουμε!! Click για ανάπτυξη... Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πολλά + για τις 2 τελευταίες συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Η Ψαραδέλλη: #73 16-06-12 18:56 Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #74 16-06-12 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μμμ...και μόλις είδα ποστ σου, είπα "αααα, πόσο καιρό έχω να σε πετύχω?!" Όχι για τις 3 τελευταίες;;; Καλά καλά Click για ανάπτυξη... Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:02 Η Noisette έγραψε: #75 16-06-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα Click για ανάπτυξη... Δεν το σώζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:03 Ο Johnnaousa: #76 16-06-12 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Δεν το σώζεις! Click για ανάπτυξη... απάντησα και ξεχωριστά στο δικό σου ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:04 Η Himela έγραψε: #77 16-06-12 19:04 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Ψαραδέλλη: #78 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Καλα Θα παρακολουθω εσας τωρα και αν γινει στο μελλον θα ξαναδηλωσω. Αληθεια εμεις που δε θα συμμετεχουμε θα βλεπουμε τι γινεται η μονο μεταξυ σας θα παιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η Noisette έγραψε: #79 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό θα ήταν να διαβάσεις κάποιο προηγούμενο παιχνίδι πρώτα μαζί με τους κανόνες και να καταλάβεις λίγο τι γίνεται. Είναι περίπλοκο παιχνίδι και δεν ξέρω αν φτάνει ο χρόνος για να το καταλάβεις στην εντέλεια.. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Η MissKit έγραψε: #80 16-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από thermopiles: Να παιξω κι εγω; Αλλα δεν καταλαβα χριστο! Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπε η Himela. Εμείς σε βάζουμε, δεν τρέχει κάτι αλλά αφιέρωσε χρόνο να δεις προηγούμενα παιχνίδια μαζί με τους κανόνες αφού δεν κατάλαβες τους κανόνες από μόνους τους γιατί διαφορετικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Ούτε και εγώ το ξέρω στην εντέλεια Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διαφορετικό το εξτριμ, αλλά αφού έχεις την κεντρική ιδέα, είμαστε εντάξει. Παράλληλα με το παιχνίδι έχετε τον νου σας και στους κανόνες, υπέρ της ομάδας σας θα είναι άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.