blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η blue_butterfly: #41 12-04-12 18:03 Δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι με ΣΕ το Γιώργο^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 21:07 Η Drama Prinzessin: #42 12-04-12 21:07 Δεν ξέρεις τι χάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:44 Η MissKit έγραψε: #43 12-04-12 22:44 Το 'χει η μοίρα μου να μένω μόνη να μοιράζω ρόλους. Παιδιά την κατανόησή σας. Σε λιγάκι θα λάβετε τα προσωπικά σας μηνύματα και θα ανοίξω το θέμα. Το είχα υπολογίσει διαφορετικά, αλλά έμεινα μόνη μου. Το παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι με ΣΕ το Γιώργο^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 21:07 Η Drama Prinzessin: #42 12-04-12 21:07 Δεν ξέρεις τι χάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:44 Η MissKit έγραψε: #43 12-04-12 22:44 Το 'χει η μοίρα μου να μένω μόνη να μοιράζω ρόλους. Παιδιά την κατανόησή σας. Σε λιγάκι θα λάβετε τα προσωπικά σας μηνύματα και θα ανοίξω το θέμα. Το είχα υπολογίσει διαφορετικά, αλλά έμεινα μόνη μου. Το παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ξέρεις τι χάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:44 Η MissKit έγραψε: #43 12-04-12 22:44 Το 'χει η μοίρα μου να μένω μόνη να μοιράζω ρόλους. Παιδιά την κατανόησή σας. Σε λιγάκι θα λάβετε τα προσωπικά σας μηνύματα και θα ανοίξω το θέμα. Το είχα υπολογίσει διαφορετικά, αλλά έμεινα μόνη μου. Το παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το 'χει η μοίρα μου να μένω μόνη να μοιράζω ρόλους. Παιδιά την κατανόησή σας. Σε λιγάκι θα λάβετε τα προσωπικά σας μηνύματα και θα ανοίξω το θέμα. Το είχα υπολογίσει διαφορετικά, αλλά έμεινα μόνη μου. Το παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.