Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:00 Η Himela έγραψε: #61 27-12-11 22:00 Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:00 Ο dimijim έγραψε: #62 27-12-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ. Click για ανάπτυξη... Στις διαταγές σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:40 Η maria....: #63 27-12-11 22:40 Bάλτε και εμένα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:44 Ο dimijim έγραψε: #64 27-12-11 22:44 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #36 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:39 Η Myrtle έγραψε: #65 27-12-11 23:39 Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:00 Ο dimijim έγραψε: #62 27-12-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ. Click για ανάπτυξη... Στις διαταγές σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:40 Η maria....: #63 27-12-11 22:40 Bάλτε και εμένα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:44 Ο dimijim έγραψε: #64 27-12-11 22:44 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #36 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:39 Η Myrtle έγραψε: #65 27-12-11 23:39 Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ. Click για ανάπτυξη... Στις διαταγές σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:40 Η maria....: #63 27-12-11 22:40 Bάλτε και εμένα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:44 Ο dimijim έγραψε: #64 27-12-11 22:44 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #36 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:39 Η Myrtle έγραψε: #65 27-12-11 23:39 Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bάλτε και εμένα μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:44 Ο dimijim έγραψε: #64 27-12-11 22:44 Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #36 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:39 Η Myrtle έγραψε: #65 27-12-11 23:39 Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #36 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:39 Η Myrtle έγραψε: #65 27-12-11 23:39 Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα παίξω κι εγώ! Δεν ξέρω αν θα έχω αρκετό χρόνο, για να γράφω τα σεντόνια μου, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:58 Ο dimijim έγραψε: #66 27-12-11 23:58 blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
blue_butterfly bluestas95 CiNeFiL Drama Prinzessin Eileen foreverfreak ggeorge1976 Himela JaneWin Johnnaousa maria.... maria775m Myrtle tsarachaf Πατρεύς Πουλάκι Σπυράκος (^^) Τάσος97 Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:08 Ο soter έγραψε: #67 28-12-11 01:08 παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:10 Ο Johnnaousa: #68 28-12-11 01:10 Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από soter: παιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx Click για ανάπτυξη... παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 01:37 Ο soter έγραψε: #69 28-12-11 01:37 ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:35 Ο dimijim έγραψε: #70 28-12-11 09:35 Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από soter: ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα Click για ανάπτυξη... To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα. Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:45 Η MissKit έγραψε: #71 28-12-11 09:45 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε! Καταφθάνει πμ από ΣΕ. Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης. Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.= Click για ανάπτυξη... Και η σπαστική... Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου! Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα. Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε! Click για ανάπτυξη... Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός. Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:26 Η Phoebe έγραψε: #72 28-12-11 12:26 Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω πολύ να παίξω, αλλά από την Παρασκευή δεν θα έχω υπολογιστή! Γαμώτο! Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:32 Η MissKit έγραψε: #73 28-12-11 13:32 Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:42 Ο dimijim έγραψε: #74 28-12-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε; Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:44 Η MissKit έγραψε: #75 28-12-11 13:44 Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:46 Ο dimijim έγραψε: #76 28-12-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει; Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:49 Η MissKit έγραψε: #77 28-12-11 13:49 Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει. Click για ανάπτυξη... Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:56 Ο dimijim έγραψε: #78 28-12-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Δεκεμβρίου 2011 Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Click για ανάπτυξη... οκ Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο Σπυρακος (^^): #79 28-12-11 14:02 Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βολεύειι ο νέος τρόπος ρε παιδιά Δεν θα υπάρχουν και κενἐς κάρτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 14:55 Η Phoebe έγραψε: #80 28-12-11 14:55 Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετά την Παρασκευή το παιχνίδι θα συνεχιστεί Δευτέρα ε; Υποθέτω πως τα σκ και οι αργίες δεν μετράνε σωστά; Γιατί τότε το παιχνίδι δεν ξεκινάει την Δευτέρα; Γιατί την Παρασκευή με το που θα ξεκινήσει, θα "παγώσει"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.