Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Δημήτρη στείλε σε αυτούς που λείπουν ένα πμ να τους το θυμίσεις πλζ.
Στις διαταγές σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
- blue_butterfly
- bluestas95
- CiNeFiL
- Drama Prinzessin
- Eileen
- foreverfreak
- ggeorge1976
- Himela
- JaneWin
- Johnnaousa
- maria....
- maria775m
- tsarachaf
- Πατρεύς
- Πουλάκι
- Σπυράκος (^^)
- Τάσος97
- Εσύ;
Myrtle
Διάσημο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
- blue_butterfly
- bluestas95
- CiNeFiL
- Drama Prinzessin
- Eileen
- foreverfreak
- ggeorge1976
- Himela
- JaneWin
- Johnnaousa
- maria....
- maria775m
- Myrtle
- tsarachaf
- Πατρεύς
- Πουλάκι
- Σπυράκος (^^)
- Τάσος97
- Εσύ;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
παιζουμε καινουριο παλερμο το αλλο τελειωσε..οποτε δηλωσε συμμετοχη για αυτοπαιδια!!!!δεν ειχα pc την τελευταια εβδομαδα τωρα μπηκα απο κινητο ας μου πει καποιος τι παιζει...εχω παρει ρολο αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχετε αρχισει ακομα. το πολυ μεθαυριο θα ξαναχω pc οποτε ας μου πει καποιος. tnx
dimijim
Διάσημο μέλος
ποτε προλαβαν τα θηρια!τεσπα επειδη οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος για να μην σας το χαλασω παλι θα πω οχι για την ωρα
To παιχνίδι θα αρχίσει την Παρασκευη.
Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι κι αύριο το απόγευμα.
Εαν έχεις υπολογιστή και χρόνο για το παιχνίδι τότε θα σε περιμένουμε!
MissKit
Επιφανές μέλος
Και η σπαστική...Aυτό ρε φίλεεεεεεεεε!
Καταφθάνει πμ από ΣΕ.
Ο ρόλος σου. Οh guess what, πολίτης.
Ok αγαπάμε πολιτάκια,αλλά έχω παίξει 5-6 φορές Παλέρμο ξέρωγω και στο στέκι και παλιά πριν ενωθούν τα forums,όλο πολίτης ήμουν. =.=
Ανοίγω αδιάφορα το στέκι σε μια κακή μου ημέρα και βλέπω πιμι με τίτλο Role. Αχ, λέω, εσύ μας έλειπες. Ανοίγω το πιμι μες στην απογοήτευση και βλέπω: Ο ρόλος σου είναι διεφθαρμένος αστυνομικός. Με ένα άγγιγμα από το μαγικό πιμί λοιπόν η Κιτ γίνεται από έτσι > ... έτσι > και γράφω αμέσως στη Ζωίτσα για το πόσο χάρηκα με το ρόλο μου!
Δεν ευόδωσε βέβαια ο όλος μου ενθουσιασμός, αλλά τουλάχιστον χάρηκα εκείνη την ημέρα.
Τsara ελπίζω να πάρεις καλό ρολάκι αυτή τη φορά,dear! Eκδίκηση ρε!
Θα νοθεύσουμε την κλήρωση ρε, δεν παίρνει ρολάκι αυτός.
Πλάκα κάνω φυσικά, ποτέ δεν «πείραξα» κλήρωση, αν ο χαφ πάρει πάλι τυπικό ρόλο, θα φταίει η κυρία Τύχη.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Μέχρι αυριο θα σας πω στα σίγουρα!
MissKit
Επιφανές μέλος
Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες.
dimijim
Διάσημο μέλος
Όπως βλέπετε έχει ανεβεί δημοσκόπηση σχετικά με το πώς θέλετε να παίξετε. Τους κανόνες που έχουν προταθεί θα τους βρείτε εδώ και στο πρώτο ποστ του θέματος. Η δημοσκόπηση θα κλείσει αύριο στη μιάμιση περίπου, ώστε το βράδυ να μοιραστούν οι ρόλοι, γι' αυτό ψηφίστε άμεσα.
Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στους κανόνες που αφορούν το παιχνίδι θα εφαρμοστούν, αυτό που συζητάμε είναι αν θα αλλάξει ο τρόπος που παίζονται οι κάρτες.
Παρακαλώ να βγει το ειμαι ΣΕ
Εμεις δηλαδη δεν ψηφιζουμε;
Αφου οι κανονες θα επηρεασουν κ επομενα παλερμο που εμεις δεν θα ειμαστε ΣΕ...
MissKit
Επιφανές μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Οι κανόνες θα καταχωρηθούν ούτως ή άλλως σαν εναλλακτική λύση. Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει.
Δηλαδη σε καθε νέο παιχνιδι θα ψηφιζουμε με ποια εκδοχη θα γινει;
Γιατι αν με αυτην την ψηφοφορια αποφασιστει και η εκδοχη με την οποια θα παιζονται κι ολα τα επομενα παλερμο τοτε ν ψηφισουμε κ εμεις ποια θελουμε εφοσον δε θα ειμαστε ΣΕ και στα επομενα...
MissKit
Επιφανές μέλος
Τώρα ψηφίζουν οι παίκτες πώς θέλουν να παίξουν το παιχνίδι τους, η ΣΕ απλώς θα τους ακούσει.
Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σου έχω απαντήσει ήδη. Στο επόμενο παιχνίδι οι παίκτες μπορεί να θέλουν να παίξουν το κλασικό παλέρμο και να το ζητήσουν ή η ΣΕ να πει ότι θα παίξουμε την τάδε έκδοση. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας.
οκ
Στις διαταγες των παιχτων λοιπόν!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.