dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά??
θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
2. blue_butterfly
3. bluestas95
4. dannaros
5. Demlogic
6. Econ
7. Eupatridis
8. foreverfreak
9. maria_lulu
10. MAYROULIS
11. Miss Brightside
12. Misskit
13. Τάσος97
14. soter
15. tsarachaf
16. vaios13
17. vassilis497
18. z0itCa
19. εσύ;
ΣΕ:
Κλεοπάτρα^^
_elena_
το παιχνίδι θα το ξεκινήσουμε σε νέο θέμα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται κοίταξε στο θέμα Παλέρμο #32.Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε?
μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά??
θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή
τώρα εγώ έχω μπερδευτεί με τις εκδοχές... ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον...
χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... )
γειααααα σας!...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει
καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο....
as you wish
ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα.καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο....
Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως.
Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες!
Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο.
Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη.
Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε.θα παίξουμε την κλασική εκδοχή;
Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries.
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα.
Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως.
Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες!
Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο.
Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη.
Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι...
(άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... )
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε.
Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι;
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική.
Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα.
Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD
Ελπίζω και το #33 να σκίσει.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD
ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις!
MissKit
Επιφανές μέλος
Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε.
Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version.Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι;
Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή.
Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές.
Δηλαδή:
Standard Version.
Revised Version.
Standard Version +Serial Killer.
H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους.
Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες.
Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί.Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως.
Αλλά όπως θέλετε. =)
Joaquín
Διάσημο μέλος
Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Προπαγάνδα, thy name is you MissKit
Να βάλετε πολλ
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω.
Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες).
Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε)
Libertus
Συντονιστής
Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε)
Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη.
Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε.
(για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές)
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^
Παίκτες:
1. Alchemist
2. blue_butterfly
3. bluestas95
4. dannaros
5. Demlogic
6. Econ
7. Eupatridis
8. foreverfreak
9. maria_lulu
10. MAYROULIS
11. Miss Brightside
12. Misskit
13. Τάσος97
14. soter
15. tsarachaf
16. vaios13
17. vassilis497
18. z0itCa
19. εσύ;
ΣΕ:
1. Κλεοπάτρα^^
2. _elena_
3. Devina
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.