dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 06:57 Ο dannaros έγραψε: #121 17-07-11 06:57 Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 10:32 Ο MAYROULIS: #122 17-07-11 10:32 θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #123 17-07-11 13:40 Παίκτες: Spoiler 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ _elena_ μαζευτήκαμε! 18 είμαστε!!! Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Click για ανάπτυξη... το παιχνίδι θα το ξεκινήσουμε σε νέο θέμα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται κοίταξε στο θέμα Παλέρμο #32. τώρα εγώ έχω μπερδευτεί με τις εκδοχές... ποια είναι η κλασσική και ποια η revised?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Η Bopajgo έγραψε: #124 17-07-11 13:40 αααχχ κι εγώ θέλωωωωω.... δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον... χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... ) γειααααα σας!... ps: i'll be watching you!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:43 Ο Joaquín έγραψε: #125 17-07-11 13:43 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 10:32 Ο MAYROULIS: #122 17-07-11 10:32 θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #123 17-07-11 13:40 Παίκτες: Spoiler 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ _elena_ μαζευτήκαμε! 18 είμαστε!!! Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Click για ανάπτυξη... το παιχνίδι θα το ξεκινήσουμε σε νέο θέμα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται κοίταξε στο θέμα Παλέρμο #32. τώρα εγώ έχω μπερδευτεί με τις εκδοχές... ποια είναι η κλασσική και ποια η revised?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Η Bopajgo έγραψε: #124 17-07-11 13:40 αααχχ κι εγώ θέλωωωωω.... δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον... χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... ) γειααααα σας!... ps: i'll be watching you!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:43 Ο Joaquín έγραψε: #125 17-07-11 13:43 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Ο Τάσος97 έγραψε: #123 17-07-11 13:40 Παίκτες: Spoiler 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ _elena_ μαζευτήκαμε! 18 είμαστε!!! Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Click για ανάπτυξη... το παιχνίδι θα το ξεκινήσουμε σε νέο θέμα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται κοίταξε στο θέμα Παλέρμο #32. τώρα εγώ έχω μπερδευτεί με τις εκδοχές... ποια είναι η κλασσική και ποια η revised?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Η Bopajgo έγραψε: #124 17-07-11 13:40 αααχχ κι εγώ θέλωωωωω.... δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον... χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... ) γειααααα σας!... ps: i'll be watching you!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:43 Ο Joaquín έγραψε: #125 17-07-11 13:43 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίκτες: Spoiler 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: Κλεοπάτρα^^ _elena_ μαζευτήκαμε! 18 είμαστε!!! Ρε παιδιά τι είναι αυτό το παιχνίδι και που το παίζουμε? μέσα είμαι... διάβασα τις οδηγίες.... αυτό που έχει και serial killer σωστά?? θέλω να δηλώσω και τις 4 φορές συμμετοχή Click για ανάπτυξη... το παιχνίδι θα το ξεκινήσουμε σε νέο θέμα. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται κοίταξε στο θέμα Παλέρμο #32. τώρα εγώ έχω μπερδευτεί με τις εκδοχές... ποια είναι η κλασσική και ποια η revised?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:40 Η Bopajgo έγραψε: #124 17-07-11 13:40 αααχχ κι εγώ θέλωωωωω.... δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον... χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... ) γειααααα σας!... ps: i'll be watching you!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:43 Ο Joaquín έγραψε: #125 17-07-11 13:43 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααχχ κι εγώ θέλωωωωω.... δεν έχω παίξει όμως ποτέ (ούτε εδώ, ούτε πουθενά) και έτσι λέω να μη σας το χαλάσω με καμμιά βλακεία μου.. ο προηγούμενος γύρος πάντως είχε ενδιαφέρον... χμμμ... θα παρακολουθήσω μάλλον και αυτόν και θα το σκεφτώ αν είναι για τον επόμενο... χιχι.. άντε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση (ελπίζω να χυθεί αίμα αυτή τη φορά, έχει πλάκα... ) γειααααα σας!... ps: i'll be watching you!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:43 Ο Joaquín έγραψε: #125 17-07-11 13:43 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:47 Η Bopajgo έγραψε: #126 17-07-11 13:47 καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 13:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #127 17-07-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: 19 με την elsa13.Στα 20 ας σταματήσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... as you wish ps. εγώ σε ενθαρρύνω να παίξεις εξάλλου κι εμένα η πρώτη φορά ειναι που παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:10 Η Angelique.: #128 17-07-11 14:10 Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa13: καλεεεεε όχι εγώ, στο επόμενο.... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. θα παίξουμε την κλασική εκδοχή; Click για ανάπτυξη... Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:24 Η Bopajgo έγραψε: #129 17-07-11 14:24 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Ούτε εγώ ήξερα τίποτα την πρώτη φορά που έπαιξα. Αν θέλεις να δείς πως παίζεται περίπου το game τσέκαρε τα παλιότερα Παλέρμο πάντως. Το επόμενο μπορεί να γίνει σε 3 μήνες! Anyway,σκέψου το,δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Άσε που θα είσαι δικαιολογημένη κιόλας,αν κάνεις κάποια λάθη. Click για ανάπτυξη... Έχω κοιτάξει λίγο το #32 μόνο και δεν ξέρω, καλυτερα να παρακολουθήσω και αυτό πριν δηλώσω συμμετοχή.. ας είναι, όποτε μπορέσετε για το επόμενο... εγώ εδώ θα είμαι... (άσε που αρχές Αυγούστου που μπορούν προς το παρόν οι περισσότεροι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορώ να μπαίνω, οπότε... ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:33 Ο Τάσος97 έγραψε: #130 17-07-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουλίου 2011 Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:36 Η Devina έγραψε: #131 17-07-11 14:36 Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σειρά μου να χαιρετήσω και εγώ το Παλέρμο #33. Είπαμε με τα κορίτσια της ΣΕ,να είμαι μια αναπληρωματική. Αν το παλέρμο θα αρχίσει τις ημερομηνίες που το Κλεοπατράκι δεν μπορεί, θα μπω στη θέση της και θα κάνουμε ΣΕ με την Έλενα. Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Ελπίζω και το #33 να σκίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 14:39 Ο Iliaso έγραψε: #132 17-07-11 14:39 Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω αρχές αυγούστου για να προλάβει να γυρίσει ο τσαραχαφ έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:06 Η love_angel: #133 17-07-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devina: Έχω να δηλώσω, ότι το Παλέρμο #32 ήταν γαμάτο. xD Click για ανάπτυξη... ναι, αλλα δεν μας εκανες την τιμη να παιξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Η MissKit έγραψε: #134 17-07-11 15:10 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Προφανώς και θα διαλέξετε εσείς ποια εκδοχή προτιμάτε. Θα μπεί ψηφοφορία και για αυτό,no worries. Click για ανάπτυξη... Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:13 Η Angelique.: #135 17-07-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ναι αλλά ποια είναι η κλασσική και ποια η revised??? αυτή με τον serial killer ποια είναι; Click για ανάπτυξη... Τον ρόλο του serial killer τον είχε προτείνει η Άννα στο προηγούμενο γιατί είχαμε διαλέξει την κλασσική version. Το όλο θέμα ήταν να μην καταντήσει βαρετή. Στην ψηφοφορία λογικά θα μπούν 3 επιλογές. Δηλαδή: Standard Version. Revised Version. Standard Version +Serial Killer. H κλασσική version συνήθως παίζεται με πολίτες,τσιράκι,νοσοκόμα,ρουφιάνο,δολοφόνους. Ενώ η revised,έχει εκτός από αυτά,και κάποιους ρόλους παραπάνω με έξτρα ιδιότητες. Τσεκάρετε εδώ. Υπάρχουν και οι δύο version. Στο πρώτο πόστ η revised,στο δεύτερο η κανονική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:19 Η Angelique.: #136 17-07-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Βάλτε +1 στην Άννα όποιος συμφωνεί. Απλά είπαμε για ψηφοφορία για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα,κάπως. Αλλά όπως θέλετε. =) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Joaquín έγραψε: #137 17-07-11 15:26 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παίξαμε ήδη μια κλασική, όχι πάλι ψηφοφορία. Να παίξουμε revised τώρα, για να ικανοποιηθούν και όσοι την είχαν ψηφίσει στο προηγούμενο, να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Click για ανάπτυξη... Προπαγάνδα, thy name is you MissKit Να βάλετε πολλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:46 Η Drama Prinzessin: #138 17-07-11 15:46 Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι μπορούνε αρχές Αυγούστου, οπότε τότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Εγώ δυστυχώς για μία εβδομάδα τότε δεν θα έχω χρόνο να μπαίνω. Θα μπορέσω όμως να βοηθήσω την Έλενα και την Δέσποινα στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι (εφόσον κρατάει συνήθως έως και 3 εβδομάδες). Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 15:57 Ο Libertus έγραψε: #139 17-07-11 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Όσο για την έκδοση που θα παίξετε, θα βάλουμε δεύτερη δημοσκόπηση για να ψηφίσετε. (αφού βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα για το πότε θα παίξετε) Click για ανάπτυξη... Βασικά, το τελικό συμπέρασμα έχει βγει ήδη. Βάλτε όμως τη δημοσκόπηση για την επιλογή της έκδοσης λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε. (για να έχουν μαζευτεί κι άλλοι παίκτες κι να κλείσουμε τις συμμετοχές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2011 στις 17:45 Η Drama Prinzessin: #140 17-07-11 17:45 Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αποφασίσαμε να σας στείλουμε τις ιδιότητες σας(αν παίξετε την revised έκδοση) και τους ρόλους σας στις 31/7 και το παιχνίδι να αρχίσει στις 1/8. Άρα θα μπορέσω να βοηθήσω τις 2 πρώτες μέρες. Οπότε υπάρχουν άλλες 2 κενές θέσεις.^^ Παίκτες: 1. Alchemist 2. blue_butterfly 3. bluestas95 4. dannaros 5. Demlogic 6. Econ 7. Eupatridis 8. foreverfreak 9. maria_lulu 10. MAYROULIS 11. Miss Brightside 12. Misskit 13. Τάσος97 14. soter 15. tsarachaf 16. vaios13 17. vassilis497 18. z0itCa 19. εσύ; ΣΕ: 1. Κλεοπάτρα^^ 2. _elena_ 3. Devina Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.