maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Το άγχος σκοτώνει και είστε και οι δυο πολύ μικρές ακόμη, δεν έχετε χαρεί την ζωή καλά- καλά!
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμμετέχω, αλλά σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας να έχετε ένα πολύ πολύ πολύ ωραίο παιχνίδι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
τελικα ποιος θα ειναι σε? ποτε αρχιζουμε? αυτοι που ειναι σε αναμονη? τι θα γινει?
Πωπω με αγχώνεις ρε κοριτσάκι μου...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Αύριο πουρνό πουρνό (κατά τις 3) θέλω να ποστάρω, οπότενες να έχω δει 100 ποστ για να καταλήξω στην χιμέλα σαν υποψήφια προς υποχώρηση με πάθος και αιτία.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Τα παπουτσια σας, μεσιε Edmond, να τα παρω και να σας φερω τις παντουφλες???
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ξεκινάμε αύριο. Παρακαλείται η ΣΕ να μου στείλει το ρόλο μετά τις 12 για να μην τα σπάσω όλα (είμαι νταής)
Αύριο πουρνό πουρνό (κατά τις 3) θέλω να ποστάρω, οπότενες να έχω δει 100 ποστ για να καταλήξω στην χιμέλα σαν υποψήφια προς υποχώρηση με πάθος και αιτία.
και αμα ειστε δολοφονοι και οι 2? θα διωξεις το συνδολοφονο σου?
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Αμα εισαι αποφασιστικος, ετσι ειναι...
Τα παπουτσια σας, μεσιε Edmond, να τα παρω και να σας φερω τις παντουφλες???
ευχαριστώ παιδί μου θα σε ανταμείψω πλουσιοπάροχα
και αμα ειστε δολοφονοι και οι 2? θα διωξεις το συνδολοφονο σου?
Ναι θα είναι grand plan. Να την ψηφίσεις και εσύ, έτσι;
maria_lulu
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Θα μοιράσω τους ρόλους και θα στείλω Pmια
1.maria_lulu
2.athene
3.CiNeFiL
4.Κλεοπάτρα
5.elenaki_arnea08
6.lacky
7.Wild_Boy
8.jj!
9.MissKit
10.tsarachaf
11.aporw
12.bill13
13.foreverfreak
14.Edmund
15.love_angel(?)
16.Kleop(?)
17.Himela(?)
18.Myrtle(?)
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άσχετο: O Edmund είναι ο fantasmenos;;
Myrtle
Διάσημο μέλος
Αυτοί παίζουνε είμαστε εντάξει;
Θα μοιράσω τους ρόλους και θα στείλω Pmια
1.maria_lulu
2.athene
3.CiNeFiL
4.Κλεοπάτρα
5.elenaki_arnea08
6.lacky
7.Wild_Boy
8.jj!
9.MissKit
10.tsarachaf
11.aporw
12.bill13
13.foreverfreak
14.Edmund
15.love_angel(?)
16.Kleop(?)
17.Himela(?)
18.Myrtle(?)
Η Myrtle είναι χωρίς ερωτηματικό! Και από ότι ξέρω και η love_angel και η Himela. Κι επίσης, έχουν δηλώσει και οι Jellyfish και Μάρω!
Αυτή είναι η κανονική λίστα:
Συμμετοχές για το Παλέρμο #29
1.maria_lulu
2.athene
3.CiNeFiL
4.Κλεοπάτρα
5.elenaki_arnea08
6.lacky
7.Wild_Boy
8.jj!
9.MissKit
10.tsarachaf
11.aporw
12.bill13
13.foreverfreak
14.Edmund
15.love_angel
16.Kleop(?)
17.Himela
18.Myrtle
19.JellyFish
20.Μάρω
Μας μένει μόνο να απαντήσει η kleop κι είμαστε έτοιμοι!
MissKit
Επιφανές μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Myrtle είναι χωρίς ερωτηματικό! Και από ότι ξέρω και η love_angel και η Himela. Κι επίσης, έχουν δηλώσει και οι Jellyfish και Μάρω!
Αυτή είναι η κανονική λίστα:
Συμμετοχές για το Παλέρμο #29
1.maria_lulu
2.athene
3.CiNeFiL
4.Κλεοπάτρα
5.elenaki_arnea08
6.lacky
7.Wild_Boy
8.jj!
9.MissKit
10.tsarachaf
11.aporw
12.bill13
13.foreverfreak
14.Edmund
15.love_angel
16.Kleop(?)
17.Himela
18.Myrtle
19.JellyFish
20.Μάρω
Μας μένει μόνο να απαντήσει η kleop κι είμαστε έτοιμοι!
Άρα είχαν κλείσει οι συμμετοχές ;
MissKit
Επιφανές μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Άρα είχαν κλείσει οι συμμετοχές ;
Α σωστά! Είσαι κι εσύ μέσα! Οπότε, νέα λίστα:
1.maria_lulu
2.athene
3.CiNeFiL
4.Κλεοπάτρα
5.elenaki_arnea08
6.lacky
7.Wild_Boy
8.jj!
9.MissKit
10.tsarachaf
11.aporw
12.bill13
13.foreverfreak
14.Edmund
15.love_angel
16.Kleop(?)
17.Himela
18.Myrtle
19.JellyFish
20.Μάρω
21.Eupatridis
κόσμος και λαός...
MissKit
Επιφανές μέλος
1.aporw
2.athene
3.bill13
4.CiNeFiL
5.Edmund
6.elenaki_arnea08
7.Eupatridis
8.foreverfreak
9.Himela
10.jj!
11.JellyFish
12.Kleop(?)
13.Κλεοπάτρα
14.lacky
15.love_angel
16.maria_lulu
17.Μάρω
18.MissKit
19.Myrtle
20.Phoebe
21.tsarachaf
22.Wild_Boy
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.