maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:12 Η maria_lulu: #1 02-09-10 23:12 μεσα αλλα δεν ειναι αναγκαστικο να μπειτε τωρα! μολις τωρα τελιωσε το 27! απλως εγω το ανοιξα για να ειμαι πρωτη! ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η Eileen έγραψε: #2 03-09-10 01:25 Καλή μου, καταλαβαίνω την έντονη επιθυμία σου να παίξεις Παλέρμο και εγώ έτσι ενθουσιασμένη ήμουν... Αλλά βλέπεις ότι μόλις τώρα τελείωσε ένα Παλέρμο που δεν πήγε καλά και είχαμε διάφορα θέματα. Κατ' εμέ δεν είναι συνετό να ανοίξεις ΤΩΡΑ αυτό το θέμα. Άφησε να περάσει λίγος καιρός, να χωνευτούν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και από εκεί και πέρα αν κάποιοι θέλουν να παίξουν, θα παίξουν. Πριν καλά καλά τελειώσει ένα Παλέρμο,πάτε και ανοίγετε άλλο θέμα. Αμ δεν δουλεύει έτσι το πράγμα, για αυτό τα τελευταία Παλέρμο δεν είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα.... Ηρεμία λίγο... Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε! Υ.Γ: δεν σου έβαλα εγώ αρνητική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:34 Η Eileen έγραψε: #3 03-09-10 01:34 Μην ανησυχείς και έχουν φροντίσει άλλοι για τις δικές μου αρνητικές ψήφους.... Το θέμα είναι ότι βιάζεσαι πολύ καλή μου, εγώ αυτό προσπαθώ να σου πω... Φυσικά και το θέμα είναι εδώ, και δεν φεύγει.. Αλλά αφού βλέπεις πως τέλειωσε το προηγούμενο Παλέρμο, γιατί να το ανοίξεις από τόσο νωρίς???? Εγώ το λέω ευθέως αν δεν αλλάξουν ΠΟΛΛΟΙ τακτικές, δεν παίζω... Δεν θα ξενερώνω εγώ επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να παίζουν.... ΄Και λυπάμαι πολύ που έφτασα σε σημείο να πω κάτι τέτοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:37 Η maria_lulu: #4 03-09-10 01:37 δεν καταλαβα πως τελιωσε αυτο το παλερμο... ποιος το διακοψε τοσο βιαια? για ποιο λογο? γιατι? μια χαρα ηταν μεχρι που κατι εγινε με το τελευταιο δολοφονο..... δεν καταλαβα τι εγινε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #5 03-09-10 01:39 Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μεσα αλλα δεν ειναι αναγκαστικο να μπειτε τωρα! μολις τωρα τελιωσε το 27! απλως εγω το ανοιξα για να ειμαι πρωτη! ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:25 Η Eileen έγραψε: #2 03-09-10 01:25 Καλή μου, καταλαβαίνω την έντονη επιθυμία σου να παίξεις Παλέρμο και εγώ έτσι ενθουσιασμένη ήμουν... Αλλά βλέπεις ότι μόλις τώρα τελείωσε ένα Παλέρμο που δεν πήγε καλά και είχαμε διάφορα θέματα. Κατ' εμέ δεν είναι συνετό να ανοίξεις ΤΩΡΑ αυτό το θέμα. Άφησε να περάσει λίγος καιρός, να χωνευτούν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και από εκεί και πέρα αν κάποιοι θέλουν να παίξουν, θα παίξουν. Πριν καλά καλά τελειώσει ένα Παλέρμο,πάτε και ανοίγετε άλλο θέμα. Αμ δεν δουλεύει έτσι το πράγμα, για αυτό τα τελευταία Παλέρμο δεν είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα.... Ηρεμία λίγο... Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε! Υ.Γ: δεν σου έβαλα εγώ αρνητική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:34 Η Eileen έγραψε: #3 03-09-10 01:34 Μην ανησυχείς και έχουν φροντίσει άλλοι για τις δικές μου αρνητικές ψήφους.... Το θέμα είναι ότι βιάζεσαι πολύ καλή μου, εγώ αυτό προσπαθώ να σου πω... Φυσικά και το θέμα είναι εδώ, και δεν φεύγει.. Αλλά αφού βλέπεις πως τέλειωσε το προηγούμενο Παλέρμο, γιατί να το ανοίξεις από τόσο νωρίς???? Εγώ το λέω ευθέως αν δεν αλλάξουν ΠΟΛΛΟΙ τακτικές, δεν παίζω... Δεν θα ξενερώνω εγώ επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να παίζουν.... ΄Και λυπάμαι πολύ που έφτασα σε σημείο να πω κάτι τέτοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:37 Η maria_lulu: #4 03-09-10 01:37 δεν καταλαβα πως τελιωσε αυτο το παλερμο... ποιος το διακοψε τοσο βιαια? για ποιο λογο? γιατι? μια χαρα ηταν μεχρι που κατι εγινε με το τελευταιο δολοφονο..... δεν καταλαβα τι εγινε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #5 03-09-10 01:39 Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή μου, καταλαβαίνω την έντονη επιθυμία σου να παίξεις Παλέρμο και εγώ έτσι ενθουσιασμένη ήμουν... Αλλά βλέπεις ότι μόλις τώρα τελείωσε ένα Παλέρμο που δεν πήγε καλά και είχαμε διάφορα θέματα. Κατ' εμέ δεν είναι συνετό να ανοίξεις ΤΩΡΑ αυτό το θέμα. Άφησε να περάσει λίγος καιρός, να χωνευτούν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και από εκεί και πέρα αν κάποιοι θέλουν να παίξουν, θα παίξουν. Πριν καλά καλά τελειώσει ένα Παλέρμο,πάτε και ανοίγετε άλλο θέμα. Αμ δεν δουλεύει έτσι το πράγμα, για αυτό τα τελευταία Παλέρμο δεν είναι τόσο καλά όσο τα προηγούμενα.... Ηρεμία λίγο... Εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε! Υ.Γ: δεν σου έβαλα εγώ αρνητική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:34 Η Eileen έγραψε: #3 03-09-10 01:34 Μην ανησυχείς και έχουν φροντίσει άλλοι για τις δικές μου αρνητικές ψήφους.... Το θέμα είναι ότι βιάζεσαι πολύ καλή μου, εγώ αυτό προσπαθώ να σου πω... Φυσικά και το θέμα είναι εδώ, και δεν φεύγει.. Αλλά αφού βλέπεις πως τέλειωσε το προηγούμενο Παλέρμο, γιατί να το ανοίξεις από τόσο νωρίς???? Εγώ το λέω ευθέως αν δεν αλλάξουν ΠΟΛΛΟΙ τακτικές, δεν παίζω... Δεν θα ξενερώνω εγώ επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να παίζουν.... ΄Και λυπάμαι πολύ που έφτασα σε σημείο να πω κάτι τέτοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:37 Η maria_lulu: #4 03-09-10 01:37 δεν καταλαβα πως τελιωσε αυτο το παλερμο... ποιος το διακοψε τοσο βιαια? για ποιο λογο? γιατι? μια χαρα ηταν μεχρι που κατι εγινε με το τελευταιο δολοφονο..... δεν καταλαβα τι εγινε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #5 03-09-10 01:39 Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ανησυχείς και έχουν φροντίσει άλλοι για τις δικές μου αρνητικές ψήφους.... Το θέμα είναι ότι βιάζεσαι πολύ καλή μου, εγώ αυτό προσπαθώ να σου πω... Φυσικά και το θέμα είναι εδώ, και δεν φεύγει.. Αλλά αφού βλέπεις πως τέλειωσε το προηγούμενο Παλέρμο, γιατί να το ανοίξεις από τόσο νωρίς???? Εγώ το λέω ευθέως αν δεν αλλάξουν ΠΟΛΛΟΙ τακτικές, δεν παίζω... Δεν θα ξενερώνω εγώ επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να παίζουν.... ΄Και λυπάμαι πολύ που έφτασα σε σημείο να πω κάτι τέτοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:37 Η maria_lulu: #4 03-09-10 01:37 δεν καταλαβα πως τελιωσε αυτο το παλερμο... ποιος το διακοψε τοσο βιαια? για ποιο λογο? γιατι? μια χαρα ηταν μεχρι που κατι εγινε με το τελευταιο δολοφονο..... δεν καταλαβα τι εγινε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #5 03-09-10 01:39 Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν καταλαβα πως τελιωσε αυτο το παλερμο... ποιος το διακοψε τοσο βιαια? για ποιο λογο? γιατι? μια χαρα ηταν μεχρι που κατι εγινε με το τελευταιο δολοφονο..... δεν καταλαβα τι εγινε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #5 03-09-10 01:39 Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από αυτά που έχω εγώ καταλάβει ήταν ότι επειδή υπονοήθηκε θέμα ... διαρροής αποκαλύφθηκαν οι δολοφόνοι και τελείωσε το παιχνίδι.. Καλύτερα θα ήταν όμως, αν θέλεις περισσότερες και πιο ακριβής λεπτομέρειες να μιλήσεις με τον Φόκο. Εκείνος σίγουρα γνωρίζει παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:40 Η maria_lulu: #6 03-09-10 01:40 μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:53 Η elenaki92: #7 03-09-10 01:53 Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όποτε ξεκινήσει το επόμενο Παλέρμο πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω, διότι ακόμη δε ξέρω πότε θα ξεκινήσει η σχολή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η fantasmenos: #8 03-09-10 02:08 Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:08 Η love_angel: #9 03-09-10 02:08 θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:15 Ο tsarachaf: #10 03-09-10 12:15 Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα το προβληματακι μας ηταν με παικτες που εφυγαν απο το παιχνιδι και εγιναν ΣΕ... Τεσπα... Μεσα κι γω... Αλλα να περιμενουμε λιγο... Το 27 ηταν κανονικα να ειχε αρχισει προχθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:25 Η Eileen έγραψε: #11 03-09-10 12:25 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... Θέλω πολύ να ξαναπαίξω μαζί σου δάσκαλε!!! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: θα κανω σε εγω σε αυτο το παιχνιδι. και αν αντιληφθω οπιοαδηποτε κλεψια θα κανω ρεζιλι τους κατηγορουμενους και θα παραιτηθω. Click για ανάπτυξη... LOVE IS IN THE AIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:34 Ο jj! έγραψε: #12 03-09-10 12:34 Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα..... σκεφτώ και θα σας πω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:15 Η Drama Prinzessin: #13 03-09-10 13:15 και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:24 Η maria_lulu: #14 03-09-10 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα: και εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... αν δεν τελιωενε το παιχνιδι ετσι θα ησουν νεξρη τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:21 Η love_angel: #15 03-09-10 14:21 1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Κλεοπάτρα 2.z0itCa 3.fantasmenos 4. marialuluf1 5. tsarachaf 6. elenaki_arnea08 εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο fockos έγραψε: #16 03-09-10 15:39 Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2010 mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο επόμενο παλέρμο το ποιος είναι ποιος θα το ξέρω μόνο εγώ και η love angel (1 ischoolitis - 1 στεκίτισσα) .... Όποιος άλλος θέλει να μπει ΣΕ μπορεί να μπει να μετράει τις ψήφους όταν λύπoυμε και μόλις μπαίνουμε θα ανακοινώνουμε τις ιδιότητες... Αναγκαστικά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων. Τώρα pm ή συζητήσεις στο chat και δημιουργία κλικών μεταξύ των παιχτών δεν μπορούν να απαγορευθούν. Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93 Δραστήριο μέλος Η mariza_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:42 Η mariza_93: #17 03-09-10 15:42 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον στο Παλέρμο 27 έγιναν παρόμοιες ανοησίες με το Παλέρμο 26 ας βάλω και εγώ συμμετοχή για να δω επιτέλους πως παίζουν οι άισκουλίτες το παιχνίδι. Στο 26 απογοητεύτηκα αλλά στο 28 προβλέπω καλύτερο παιχνίδι Θα διασκεδάσουμε στο 28 trust me... Click για ανάπτυξη... πως παιζουν οι αισκουλιτες το παιχνιδι? ο καθενας παιζει διαφορετικα! δεν εχουμε κατι κοινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Ο Chemwizard: #18 03-09-10 15:50 Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Pure_Seduction: #19 03-09-10 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Οταν μου πει η Ολγα οκ ειμαι κι εγώ μεσα(Αθήνα είπαμε ετσι?)Ελπιζω να διασκεδάσουμε όμως,καινα αφήσουμε για μια φορά μεμψιμοιρίες.παράπονα και μπηχτες στην ακρη.Καθενας θέλει να νικήσει,και χρησιμοποιεί οποιαδήποτε-θεμιτά-μέσα κρινει ο ίδιος. Click για ανάπτυξη... οκ,απο μενα,συμμετεχω και εγω Αρχική Δημοσίευση από fockos: Στο 26 διαρροή αποτελεσμάτων από την ΣΕ δεν υπήρχαν... Οι παίχτες μεταξύ τους μπορούν να λένε ότι θέλουν, να αποκαλύπτουν την ιδιότητα τους σε άλλους ή και να μπλοφάρουν. Στο παλέρμο όλα επιτρέπονται.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:22 Η Eileen έγραψε: #20 03-09-10 17:22 Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ αποσύρω την συμμετοχή μου. Σε αυτό το γύρο απλά θα παρακολουθώ! Καλή σας διασκέδαση παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.